11/02/2016

My October 2016


Hohoijaa, eniten postauksia viime vuoden marraskuun jälkeen! Ihan hurjissa tai blogin normaalilukemissa ei mennä tietysti vieläkään, mutta ehkä tämä onkin blogin uusi normaali? Jospa ei kannattaisikaan enää pakolla pyrkiä korkeampiin postausmääriin vaan olla tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen? Tehdäänpä niin. Lakkailu ei kuitenkaan tässä kuussa tuntunut pakkopullalta, vaikka loistoideoita olikin liian harvoin. Lakkauksia tuli pitkästä aikaa oikeasti useampia ja kollaasin katselu tuntuukin nyt kivalta - oikeasti tuli taas harrastettua kynsijuttuja.

Etukäteissuunnittelu on kyllä ehdottomasti yksi tärkeimmistä jutuista omien kynsien lakkaamisessa. Esimerkiksi tämän kuun suosikkikynsistä, Halloweenin hämähäkeistä, piirsin valmiiksi lehtiöön erilaisia versioita. Vaikka lopulta yksi kynsi piti vajanaisten piirustustaitojen takia muuttaa, tuli kynsistä hauskat. Lisäksi toteuttaminen oli nopeaa hyvän ennakkosuunnittelun takia. Miten oma ennakkosuunnittelu esimerkiksi tällaisessa tilanteessa sitten etenee? Aloitan selailemalla Instagramia, Googlea ja Pinterestiä. Löydän yleensä jonkin idean, josta kehitän omanlaiseni kokoelmani lakkojen ja omien taitojeni sekä fiiliksieni mukaan. Jos on kyseessä yhtään erikoisemmat kynnet, piirrän jonkinlaisen suunnitelman lehtiöön. Piirroksen ei todellakaan tarvitse olla kummoinen, kuten alla olevasta kuvastakin näkyy. Tärkeintä, että suunnilleen tiedän toimivatko kaikki asiat yhdessä ja osaan seurata kätevästi suunnitelmaa lakkailun aikana. Sitten tarvittavat lakat ja muut tarvikkeet (siveltimet, kynsilakanpoistoaine jne.) esille, Decal Mat alustaksi ja talouspaperia varuiksi mukaan. Sitten voikin aloittaa varsinaisen lakkailun.


Kuukauden löydöksi nimesin Intersportin aleista ostamani Adidaksen ihanan, lämpöisen ja mustan hupparin, jossa selässä merkin logo värikkäin kirjaimin. Normaali hinta oli jossain 60-75 euron välissä, tarjouksessa huppari maksoi 40 €, joten raaskin sen ostaa. Tuollaisilla laadukkailla ja kauniilla perusvaatteilla on itselleni hurjasti käyttöä, joten vaikka tuommoinenkin summa tuntuu opiskelijalle kalliilta, on tuo ostos talvenkin tuloa ajatellen ihan järkisijoitus. Paljon parempi kuin esimerkiksi ne Picture Polishin uudet lakat, joiden perään itken useamman kerran viikossa..

Siinäpä kaiketi tämänkertainen kuukausikoosteen höpöttely. Hauskaa välillä jutella vähän kynsiaiheenkin ohi. Toivotaan tällekin kuukaudella lakkailun iloja!

Kuukauden kootut

Löytö: Adidaksen alennushuppari

Ostos: Born Pretty Storen leimauslaatat

Kynsilakka: Essie - Flowerista

Lakkaus: Halloweenin hämähäkit

Mitä teille jäi lokakuusta erityisesti mieleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...