10/31/2016

Pastelleja ja Gilmoren tyttöjä


Jutellaanko viime viikon suurimmasta tv-asiasta? Ei, en puhu Walking Deadista, EVS:stä tai uutislähetyksistä. Puhun Netflixin julkistamasta Gilmoren tyttöjen trailerista. Gilmoren tyttöjen 4 uutta jaksoa tulevat katsottaviksi 25.11. eli melkoisen pian. Aloitin sarjan katsomisen teininä ja tästä sarjasta alkoi myös melkoinen tv-sarjojen boksien keräily. Ensimmäinen hankkimani boksi oli 3.kausi, josta on tällä hetkellä osasta levyistä kulunut levyn "kuori" pois, koska olen pyörittänyt levyjä soittimissa niin monta kertaa. Tällä hetkellä olen katsonut sarjan läpi muistaakseni yli seitsemän kertaa ja yksi kerta on E:n kanssa juuri menossa. On siis ehkä sanomattakin selvää, että nuo neljä 90 minuutin jaksoa ovat itselleni todella suuri juttu. Ei ole kyse mistään "jee, OITNB:stä tulee uusi kausi tänään" -fiiliksestä, vaan tämä on ihan eri juttu. Ajattelin vuosia, että Gilmoret on nähty ja lisää ei todellakaan ole tulossa. Trailerin katsominen toi ajatuksen uusista jaksoista ihan eri tasolle. Ensimmäisten 30 sekunnin jälkeen alkoi itku ja jos pelkkä traileri saa itkemään noin, niin voin vain kuvitella minkälainen itkumaraton tuosta marraskuun perjantaista on tulossa. Tuntuu ehkä hassulta lukea tällaisista tv-sarjafiiliksistä ja niistä kirjoittaminen tuntuu vieläkin hassummalta. Mutta tämä on samalla sarja, jonka olen katsonut aina muuttaessani uuteen paikkaan tai asuntoon. Tästä sarjasta tulee aina tietynlainen fiilis kodista ja turvallisuudesta. Ah, niin hyvän mielen sarja. Poikakaverin mielsetä ehkä aavistuksen verran tylsä, mutta onpahan sinnikkäästi sitä katsonut jo neljänteen kauteen asti. Ihan ei ehkä kyllä ehditä sarjan loppuun ennen uusia jaksoja.

Pitkän viikon, liian monen aikaisen herätyksen ja monien päiväunien jälkeen viikonloppu vierähti vanhempieni vieraillessa. Ennen visiittiä ehdin kuitenkin askarrella viikonlopuksi kynnet. Olen taas päässyt takaisin siihen moodiin, missä lakkaamattomat kynnet tuntuvat lakattuja kynsiä oudommilta. Ja tietokonetta päivät näpytellessä pienet värikkäät kynnet ovat vain plussaa. Pastellikynnet leimoilla tuntuvat aina olevan itselläni suuri riski. Tällaisten kynsien tekeminen ei ole hankalaa, mutta poikkeuksetta ne näyttävät kuvissa aina epäsiisteiltä.


Käytin ensimmäistä kertaa värivarastoksi hankkimiani Essencen lakkoja. Kokeiluun pääsi tällä kertaa Dare It Nude (36). Ainakaan liukuvärikäytössä en keksinyt lakasta mitään valitettavaa, lopputulos oli täsmälleen sama kuin Picture Polishien kanssa. Nuo PP:n lakat ovat muuten suhteellisen hauska pari. Ostin ne pastelliaikoinani yhdessä ja melkein aina niitä käyttäessä lakkaan niillä molemmilla yhdessä. Mutta hei, vaaleansininen ja -punainen nyt toimivat aina yhdessä, what can u do? En kuitenkaan ole täysin varma, että ovatko nämä kaksi lakkaa tuiki tarpeellisia omassa kokoelmassani nyt kun pastellikauteni tuntuu vähän väistyneen sivulle. Toisaalta löytyy näille jonkin verran käyttöäkin, lakoilla löytyy blogin tageista 3-4 lakkausta.


Kynnet ovat yksinkertaiset ja helpoilla tekniikoilla toteutetut. Halloweenin teemakynsiä ei tänä vuonna blogissa julkaistukaan kuin yhdet, mutta eiköhän niilläkin selvitty. Ehkä ensi lakkauksessa voisi fiilistellä jo tummempia sävyjä ja viime viikolla saapunutta talvea. Olen tarkoituksella vältellyt tummia sävyjä niiden ylikäyttämisen pelon takia, mutta eiköhän tähän väliin yhdet sopisi jo.


Aiheuttavatko Gilmoren tyttöjen uudet jaksot teissä mitään fiiliksiä? Mitä mieltä kynsistä?

Gina Tricot - White
Picture Polish - Twinkle
Picture Polish - Tiffany
Essence - Dare It Nude (36)
Born Pretty Store - BP-L005
Essence - Stamp Me! White
IsaDora - Peel Off Base Coat

4 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet. Näistä tulee jotenki suklainen olo. :D

  VastaaPoista
 2. Kynnet on kyllä söpikset! Meillä on tarkoitus viettää laatuaikaa parhaan ystäväni kanssa Gilmoren tyttöjen äärellä sitten kun ne tulee. Voiko parempaa olla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Ihan loistava idea! Mä pohdin tuota kanssa, mutta sitten päätin katsoa yksin, koska en halua missata hetkeäkään ja kehtaanpa itkeäkin yksin enemmän :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...