10/05/2016

Sekasotku vai ei?


Tein maanantaina jotain outoa. Loppukesästä kaveri pyysi muutaman kerran mukaansa salille vieraillessaan Joensuussa. En lähtenyt mukaan, koska lenkkeilin mielummin. Tehtiin kuitenkin sopimus, että jos kaveri muuttaa Joensuuhun, aletaan sitten käymään yhdessä salilla. Ajattelin, että näin tuskin tapahtuu. Reilu viikko sitten kaveri kuitenkin otti ja muutti ja maanantaina alkoivat treenit. Ensimmäinen treenailukerta koostui kuitenkin vain lähtötasotesteistä, jotka olivat itselleni kuitenkin jo tarpeeksi rankat pelkän lenkkeilytaustan kanssa. "Juokse kolme kierrosta" ei ihan tarkoittanut omalla kohdalla kolmen kierroksen juoksemista. En kuitenkaan selvästi uskaltanut puskea itseäni tarpeeksi astmakohtauksen ja oksentamisen pelossa. Tästä se kuitenkin sitten starttailee, ainakaan pahemmaksi ei voi enää mennä. Ollaan kyllä melko huvittava kaksikko, toinen tekee minuutissa 27 selkäliikettä ja toinen 59. Arvatkaa vaan, että kumpi on kumpi.

Tuplaleimaus on asia, joka on jäänyt aina kokeilematta. Tällä kertaa päätin kokeilla samalla sitä ja Born Pretty Storen läpinäkyvää leimasinta. Viime kerralta muistelin, että leimaisin ei oikein toimi, mutta tällä kertaa ei ollut mitään ongelmia. Näihin kynsiin ei ihan hirveästi tarkkaa kohdistamista tarvinnut, joten jääpä ensi kertaan suurempi testailu.


Leimauskuva on HeHen laatasta 035, joka on Harry Potter -laattojen sarjaa. Tästä laatasta löytyy R.A.B.in kirjoittama kirje, kattila, sulkia ja nyt kynsillä näkyvä kuvio. Muitakin Potter-laattoja laatikosta löytyy, mutta teemakynnet ovat yhä edelleen tekemättä. Kyseinen Hehen laatta on jo jokin aika sitten LadyQueenilta saatu testattavaksi. Kauanhan sai odottaa ennen yksienkään kynsien valmistumista. Laatan laadussa ei kyllä ollut valitettavaa, hyvin toimi.

Vaikka näillä kynsillä ei ole mitään tekemistä Potterin kanssa, ne ovat mielestäni silti aika hauskat. Vihreä, musta ja valkoinen ovat varma väriyhdistelmä ja suuripiirteinen kuvio toimii harjoitteluvaiheen tuplaleimailussa hyvin. Lakkaillessa olin vielä vähän epävarma, mutta lopputulos on hyvinkin omaa tyyliäni, vähän pirteämpi vain.

Jossain määrin nämä kynnet ovat melkoinen sekasotku, mutta toisaalta toimiva sellainen. Tällä tavoin vähän peitettynä on itsenikin helppo käyttää vaaleampia ja kirkkaampia värejä. Vaikka salaa kyllä pohdin myös tummanpunaisen lakan käyttöä..

Sekasotku vai ihan toimiva kokonaisuus?

OPI - That's Hula-rious!
Konad - Black
Essence - Stamp Me! White
Hehe - 035 *

*gotten for review

2 kommenttia:

  1. Toimiva kokonaisuus ehdottomasti! Näyttääpä tuo Hula-rious herkulliselta ja sopii hyvin näiden leimojen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla! Itseä alko kuvien ottamisen jälkeen vähän epäilyttää tämä setti :) Tuo Hula-rious on kyllä ihana, mutta jää valitettavan usein hengaamaan laatikkoon..

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...