7/21/2017

Isoissa (maalais-)häissä


Starttasin kesälomani kaverin häillä Pohjanmaalla. E jäi kotiin hoitamaan Oilia ja itse lähdin toisen kaverin kanssa matkaan. Saatiin samalle reissulle ajoitettua mukaan vielä IKEA ja Matkus Kuopiossa, joten paljon mukavia juttuja. Vaikka ihan hurjasti ei viikonloppuna tullut valvottuakaan, oli 4 tunnin matka suuntaansa, juhliminen ja sosiaalisuus niin raskasta, että maanantain lähinnä keräsin Oili kainalossa voimia. Starttailin tosin häistä kesälomaviikon, joten pitkät yöunet ja päiväunet siihen päälle olivat ihan oikeutettuja.

Jopa hetken pohdin, että aionko lakata kynnet häitä varten. Iltaisin ei tuntunut yhtään siltä, että kynsiä jaksaisi lakkailla, mutta vähitellen aloin kuitenkin selailla Pinterestiä erilaisten lakkausvaihtoehtojen toivossa. Mekkoni häihin oli tummansininen pitsimekko, joten värimaailmaksi halusin kynsiin nudea ja valkoista asusteiden ollessa mustia.



Kynsien oli jotenkin pakko sulautua mekkoon ja asuun, joten nude värimaailma oli melko pakollinen jotten toistaisi liikaa tummia sävyjä. Nude ei kuitenkaan ole se omin alueeni, joten jo kynsiä tehdessä olo oli vähän outo. Miksei lakkalaatikosta voi joka kerta löytyä juuri sitä sävyä mitä etsii? Tällä kertaa nimittäin ruusunkultainen lakka olisi ollut paras mahdollinen, mutta tietenkään sellaista en ole ikinä tullut hankkineeksi. Viisaammat argumentoisivat, että luultavasti ihan syystä. Mielummin melkein lakkaisi noin yleensä kynnet morsiammelle kuin itsellensä häävieraana. Paljon helpompaa ideoida sellaisia klassisia morsiuskynsiä kuin itselle sellaisia "pitää olla rauhalliset, mutta kuitenkin näyttävät ja särmikkäät". Ei ole muuten helppo tehtävä ja tällä kertaakin jäätiin kyllä lähinnä siihen rauhalliseen, ainakin omasta mielestä. Ehkä kuitenkin jatkossa aion pysyä tarkemmin juuri sillä "omalla alueella" ja en yritä liikaa kikkailla asun mukaan - yleensä niin saa aikaiseksi parhaat tulokset!

Essence - Dare It Nude (36)
Gina Tricot - White
Essence - Stamp Me! White
MoYou London - Trend Hunter -09

3 kommenttia:

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...