9/12/2017

"Teen vaan jotain simppeliä"


"Teen vaan jotain simppeliä - nopeaa ja helppoa" Ihan looginen ajatus, kun on pitänyt melkein 6 kk tauon lakkailusta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, eikö? Siksi kun aikaa lakkaamiselle löytyi, kaivoin esille Pinterestin taulultani simppelin idean, kaksi lakkaa, leimauslakan ja yhden laatan. Koska lakkaustavarat ovat vieläkin muuton jälkeen vähän sekaisin, meni ensin oma aikansa juuri oikeiden tavaroiden löytämiseen lipaston laatikoista. Onneksi oli sunnuntai ja olin kahdestaan pennun kanssa kotona. Kun olin uudelleen tutustunut leimauslaattoihini ja löytänyt lähes etsimäni, aloin lakkailla ja nopeasti totesin, etten valinnutkaan kaikista helpointa tietä.


Valitsemani kaksi lakkaa olivat KBShimmerin Pt Young Thing ja ILNPn Central Station. Näillä oli tarkoituksena toteuttaa liukuväri niin, että itselleni uudempi tapaus Central Station pääsisi lakkauksen pääosaan. Aloitin pohjavalmistelut kuten aina liukuvärin kohdalla teen: pohjalakka ja sen päälle lakkauksen vaalein sävy. Tällä kertaa se tarkoitti KBShimmerin lakkaa. Liukuväriä tehdessäni tajusin, että kumpikaan valitsemistani lakoista ei ole tarpeeksi paksu tai pigmenttinen, jotta ne oikeastaan erottuisivat toisistaan. Joten oikeastaan koko liukuväri-konsepti oli ihan turha, lakkauksesta näkyy vain Pt Young Thing.

Toinen asia mitä en ottanut huomioon, oli lakkojen ominaisuus. Eli kynsinauhani olivat hyvin nopeasti aivan täynnä kimalletta ja sen siivoaminen todella hidasta. Kimallehan ei tunnetusti halua liikkua mihinkään. Joten hinkattuani kynnet melko puhtaaksi päätin leimata. Leimata mustalla leimauslakalla. Sehän ei myöskään sotke yhtään puhdistettaessa. Nämä ovat selvästi näitä pitkän tauon tuomia ajatuskatkoksia. Miksen ensin leimannut ja puhdistanut kaikkea sitten kerralla? Huoh. Lakkaukset päätin kuitenkin kuvata vasta myöhemmin, kun sotkuja on saanut poistettua käsiä pesemällä ja kulumalla.


Voidaan siis todeta, että täysin helppo, nopea ja rentouttava lakkaus ei tässä ollut kyseessä, mutta sainpahan muutamaksi päiväksi taas kynsille jotain kimallusta näppäimistön näpyttelyn kaveriksi.

KBShimmer - Pt Young Thing
ILNP - Central Station
Konad - Black
Born Pretty Store - BP-L060

6 kommenttia:

 1. Voi eikä, tollaset lakkaus-sessiot on kyllä kaikkea muuta kuin rentouttavia! :D Tän takia mä en enää kuvittelisi tekeväni mitään liukuvärejä ilman nestemäistä lateksia.

  Mutta pakko kyllä todeta, että lopputulos on todella nätti! ♥ Ja kyllä tuolta sievä liukuvärikin näkyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oikeen ihanaa palata takaisin lakkojen luo kun helppo on kaikkea muuta :D Mulla siis jopa oli kynsillä suojat, mutta silti näin. Taas harjoituksen puutetta tauon jälkeen!

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Kuulostaapa tutulta :'D tokihan kynsinauhat on myös tavallista kuivemmat kun glitterit ja tumma leimauslakka alkaa levitä ;) Ihanat kynnet silti ^_^

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...