4/15/2015

#ablecs15 Week 10: Dot Dot Dot


Dance Legendin Glam Rock on supernätti ja kiiltävä lakka, minkä kulta-aika on vasta nyt ilmojen kirkastuessa ja auringonkin välillä paistaessa. Kunhan auringon näyttäytymiseen voi vähän enemmän luottaa, niin kokoan jonkinlaisen hololakka-esittelyn. Toistaiseksi se ei vielä ole ihan ajankohtainen projekti. Tässä vaiheessa ajankohtaisempaa on haasteessa mukana pysyminen ja kynsien viilaus!

Glam Rockin hohtoa vie ainoastaan se kuinka monta kerrosta se peittääkseen tarvitsee. Kimalluksen takia kerroksia ei tarvitse kuitenkaan ihan hurjaa määrää, mutta ehkä kuitenkin vähän liikaa. Koska haasteen aihe oli Dot Dot Dot, piti se dotting toolkin kaivaa mukaan. Tosin dotting tool on käytössä melkein jokaisen lakkauksen kanssa muutenkin. Essien Romper Room on niin hentoinen vaaleanpunainen lakka, että sitä on aina ilo katsella. Lisäksi se uppoaa lakkaukseen kuin lakkaukseen kivasti mukaan, kuten myös näihin kynsiin.


Lakkauksen idea on jo pitkään kynsikuvien joukossa netissä pyörineestä kuvasta, jossa yhteen kynsistä oli tehty dotting toolin kanssa sydän. Yhtä komeat ei näistä kynsistä tulleet, mutta hauskaa välillä kokeilla vähän erilaisia juttuja. Tällä aiheella olisi voinut kynnet täyttää myös suuremmissakin määrin pisteillä, mutta sellaisten kynsien tekeminen ei oikein ikinä meinaa itseltäni onnistua. Siksi siis vähän pienemmällä pistemäärällä oltiin liikenteessä.

Dance Legend - Glam Rock
Essie - Romper Room
Essie - Lovie Dovie
KIKO - Lilac
OPI - Viking In A Vinter Vonderland
_________________________________________________________________________

Dance Legend's Glam Rock is such, such beautiful and shiny polish, which is just now starting to bloom when sunnier days have started arriving here in Finland. When I can count a bit more on those sunny days, I'll make a post about my holographic polishes, but it's not really a project for this week. At this time it's better to just try to keep up with #ablecs15 challenge and file my nails!

The greatness of Glam Rock takes only the fact that it needs so many layers to become opaque. Because of all the glow it's not luckily easy to see that perhaps the nails aren't completely covered as well as I would like them to be. Since this challenge was named Dot Dot Dot, I needed to get my dotting tool out. In the matter of fact I use dotting tool almost with every nail art I do. Essie's Romper Room is such a delicate, light pink polish that it's always a pleasure to see it on nails. It also falls nicely with every set of nails, like with these.

The idea for these nails is from a nail art picture that I have seen so many times during my years with this hobby. One of the nails had a heart on it, that had been made with dotting tool. These nails aren't that nice, but it's nice to try some new things. With this theme I could have filled my nails with more dots, but that kind of nails haven't really been my thing. So I went with some less dots this time.
_________________________________________________________________________

8 kommenttia:

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...