4/26/2015

#ablecs15 Week 11: Game To Play


Pelipelipelipelipeli. Voisiko jo blogin nimestä päätellä, että tämä aihe on lähellä sydäntä? Voisin pitää teille jatkuvasti teemaviikkoja tv-sarja-, elokuva-, ja pelikynsistä. Pelejä tulee pelattua kaikenlaisissa muodoissa, tietokoneella, iPadilla ja lautapeleinä myös. Monopoly on ikuinen suosikkini lautapeleistä, pelikaverit vaan ovat siihen yleensä vähissä - muihin kun ei jaksa samalla tavalla iskeä monta tuntia jatkuva peli. Tietokonepeleistä eniten peliaikaa saavat perinteisen "tyttöjen pelin" eli The Simsin (nyt menossa sims 4) lisäksi Call of Duty. Elämäni aikana olen erilaisissa poikaporukoissa saanut hyvän pohjan pelikasvatukseen eli jotain peliaiheesta väitän tietäväni.

Mutta nyt ensin vain yhdet kynnet ja kuinka haastavaa näiden toteuttaminen sitten olikaan. Mielessä oli niin monta peliä, mutta se ei vielä riittänyt. Valitun pelin kun piti olla sellainen jonka saisi välitettyä myös kynsille. Siksipä kynsille pääsi tällä kertaa Call of Duty. Pelin looginen kynsille tuominen merkitsi tällä kertaa camo printin tekemistä. Dotting toolin kanssa kynsien tekeminen kävi todella helposti.


Koska olen huono kynsiharrastaja, en omista ruskeaa, tavallista vaaleanvihreää tai tummanvihreää kynsilakkaa. Siksi kynsien väreissä näkyy myös glitteriä ja kimalletta, mutta omasta mielestäni se tuo myös kynsille jotain pientä ekstraa. Omasta mielestäni nämä kynnet ovat ihan hauskat ja toimivat myös teeman ulkopuolella, koska en liittänyt näihin logoa tai muutakaan liian alleviivaavaa.

Ainiin, kuvat ovat tällä kertaa todella huonoja, koska muutto on vielä vaiheessa ja toinen kuvausvalo virittämättä.


OPI - Love. Angel. Music. Baby.
Picture Polish - Enchanting
China Glaze - Liquid Leather
China Glaze - Re-Fresh Mint
_________________________________________________________________________

Gamesgamesgamesgamesgames. Would it be possible to see my love for this subject already from the blog's name? I could constantly keep some theme weeks for you guys about tv-show-, movie- and game -nail art. I play in all kinds of settings, with computer(s), iPad and also I would play many boardgames if I had the company for them. Monopoly is my eternal favorite from boardgames, but I normally don't get company for those since everyone else aren't as interested about playing for hours as I am. I have gotten a good base for my knowledge about games and gaming from various guys in my life, so I can say that I know at least something about this subject.

But now I needed to come up with only one set of nail art and how hard was that. I had so many games on my mind, but that wasn't enough. I also needed to get the idea translated on my nails. That's why I did nails about Call of Duty. Bringing the game logically to nails meant doing camo -print. With dotting tool that was very easy and fast.

Since I'm bad nail artist, I don't have brown, light green or dark green polishes. That's why you can also see some glitter on the nails, but I think that also adds something extra on the nails. I think these nails are quite fun and also work outside this challenge theme, since I didn't add logos or anything too obvious.

And oh - the pictures are quite bad since I'm still moving and I haven't gotten around to install the other light for taking nails photos.
_________________________________________________________________________


4 kommenttia:

 1. Tosi hienot camokynnet, tykkään näistä ihan kympillä! Pelailen itsekin jonkin verran, lähinnä pleikkareilla (joista löytyy versiot 2, 3 ja 4) ja wii u:lla. Call of Dutyakin tulee joskus räiskittyä vaikka olenkin siinä ihan surkea mutta hauskaa se on silti. Peli vaatii todella kovaa reaktionopeutta jota ei allekirjoittaneelta löydy tai ehkä se on vain harjoittelun puutetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Siinä onkin sitten pelialustassa aina valittavaa, jokaiseen fiilikseen jotain! :D Reaktionopeus JA kenttien tuntemus on mun mielestä tuossa pelissä ne the -jutut, mutta kummassakin voi kehittyä :)

   Poista
 2. Joo, olen saman katoamisefecktin löytänyt, kun mainitaankin sanat "pelataanko Monopolya?" :D Kahdestaan se on hieman tylsää, mutta meillä oli se xboxilla, niin sai tekoälyt mukaan (tosin aina toinen voitti ja toinen meni varaikkoon).
  Miulla on se Suomi-versio muistaakseni ja niin ärsyttää, kun haluaisin sen Disneyversion (siinä on se linna keskellä) ja löysin Ebaysta mm. Super Mario -version, se oli hieno, mutta niin oli hintakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mäkin joskus pelailin iPadilla, mutta ei se ole sama juttu. Lautapelien pelaamiseen kuuluu kaveriporukka ympärille myös! Mulla on tuo Disney-versio, mutta ilman linnaa. Kun mietin syksyllä, että kumman ostan, niin otin kuitenkin ilman linnaa, koska linna on edessä pelatessa. :) Kalliitahan nuo on, tuurilla voi löytää hyvällä hintaa!

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...