6/20/2016

Comeback is real?


Huomaamattani aloin pohjustaa paluuta blogin pariin hiljalleen. Selailin Pinterestin kynsikuvia ja täydensin inspiraatiokansiotani. Aloin taas kiinnittää enemmän huomiota Instagramin feediin. Lopulta kynsien leikkaamisen (kyllä, LEIKKASIN kynnet pari kertaa) sijasta viilasin ne lyhyeksi, mutta kuitenkin haluamaani muotoon. Ja kun poikakaveri oli nukkumassa yövuoron jälkeisiä uniaan, avasin lopulta Alexin laatikot.

Alkuperäiseen suunnitelmaani kuului kirkkaita värejä ja kynsiteippejä. Onneksi ehdin kuitenkin ajoissa todeta, että kynsien pariin on ehkä parasta palata vähän helpommalla tavalla. Joten päädyin pitkästä aikaa lakkaamaan ja leimaamaan jokaisen kynnen samalla tavalla. Riskin otin kuitenkin lakkavalinnassa. Dance Legendin Holy Diver ei ole ennen ollut käytössä ja turkoosi yleensäkin on itselleni melko vieras väri. Vaikka kesken lakkailun alkoi epäilyttääkin, tein päätöksen tehdä kynnet loppuun asti. Onneksi, koska kuten arvelinkin, valkoiset isot leimat rauhoittivat kirkasta väriä juuri sopivasti.


Holy Diverin alla on KIKOn lakka 389 eli Mint Milk rajoittamassa HD:n kerrosten määrää. Hirveän monta kerrosta HD ei olisi varmastikaan vaatinut, mutta en halunnut ottaa riskiä ja helpotin omaa urakkaa näin. Leimat on perushauskat, harmittamaan jäi vähän Essencen Stamp Me! Whiten läpikuultavuus. Näissä kynsissä olisi näyttänyt todella hauskalta, jos leimat olisivat olleet kiinteän ja kirkkaan valkoiset. Mutta nämäkin kyllä nyt paremman puutteessa kelpasivat.

Olipahan hauskaa pitkästä aikaa lakata kynnet, hajukaan ei ollut ylitsepääsemätön. Seuraavakin lakkailukerta on jo päätetty, joten pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

Miten teidän lakkailutauoilta palaaminen on aina sujunut?

Dance Legend - Holy Diver
KIKO - 389, Mint Milk
Born Pretty Store - BP-L005
Essence - Stamp Me! White

6 kommenttia:

 1. Tosi nätti lakkaus! Ite oli yli kuukauden lakkaamatta kynsiä ja nyt sain viimein sen tehtyä. Pikkuhiljaa siis täälläkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin se vaan lähtee pikkuhiljaa taas liikkeelle :D

   Poista
 2. Holy Diver on ihana. :) Omaan tahtiin vaan palailet, ala ota stressia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä oikein pätevä lakka! :) Jep, näin teen :)

   Poista
 3. Todella kaunis, tuo alulakka tekee Diveristä vähän erilaisen, mutta todella kivan näköinen. Ja ei blogin pitämisestä/kynsien lakkaamisesta mitään stressiä kannata ottaa, parasta on, kun tekee omanksi ilokseen ja ei pidä asiaa pakkopullana. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aluslakalla saa varmasti eroja aikaan Holy Diverin kanssa :) Ei kannatakaan, mukava harrastus sen olla pitää! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...