6/03/2016

...tehnyt muita juttuja

Blogi on ollut selvästi aikaisin alkaneella kesälomalla. En ole ottanut bloggaamisesta mitään paineita, vaan nauttinut välillä muista jutuista. Olen esimerkiksi...

...kirjoittanut gradua. Aihe on todella mielenkiintoinen ja liittyy vahvasti omaan peliharrastuskeen, joten intoa gradua kohtaan onneksi löytyy.

...käynyt tenteissä. Ennen syksyllä tapahtuvaa valmistumista on tehtävänä vielä kaksi tenttiä. Toinen on suuuuuri filosofian tentti, jonka läpäiseminen huolestuttaa ja jännittää oikeasti.


...pelannut. E hommasi itselleenkin pelikoneen, joten parhaimpina iltoina meillä on kasassa täysi peliporukka (5), joka koostuu ihan tutuista tyypeistä. Niin hauskaa! Välillä pelaan kyllä salaa yksin Simssiäkin, hupsis.

...varannut lentoliput Saksaan. Loppukesästä vietetään melkein kaksi viikkoa E:n kanssa sukulaisteni luona Saksassa ja käväistään muutaman päivän visiitillä myös Itävallassa. Niin kauniita maisemia ja kaikkea uutta luvassa, etten malttaisi odottaa.

...nauttinut hyvistä ilmoista. Siitä asti, kun Joensuussa alkoi kesä (eli melkein toukokuun alussa), ollaan istuttu parvekkeella, käyty kävelyillä, syöty jätskiä ja istuttu rannalla tenttikirjojen kanssa....tehnyt kesälomasuunnitelmia. Saksa, Ilosaarirock, Särkänniemi, reissu yhden parhaan kaverin luo, mökkireissu..Monta suunnitelmaa, mutta toteutuminen vielä vaiheessa.

...hikoillut kotona. Kauniiden ja lämpöisten ilmojen kääntöpuoli on meidän asunto. Lämpötila on vakiintunut 27-29 asteeseen. Asutaan kerrostalon ylimmässä kerroksessa, aurinko paistaa meidän jokaiseen ikkunaan aamusta iltapäivään. Läpivetoa ei meille saa. Välillä on vaan pakko lähteä ulos vilvoittelemaan. Kyllä täällä tarkenee!...suunnitellut tietokonepistettä. Meidän olohuoneessa on alkovi, jonne on perustettu paikka meidän tietokoneille ja työpöydälle. Tähän mennessä ollaan jaettua 150 cm pitkä pöytä (kuva yllä), mutta kävin kaverin kanssa Ikeassa ja hain meille uudet kalusteet. Innoissani odotan, että saadaan kaikki paikoilleen työvaloineen päivineen.

...totutellut kesävaatteisiin. Viime vuonna painoni putosi reilut 10 kiloa. Talven aikana otin muutamia kiloja takaisin, jotka näkyvät ulkomuodossa HETI. Epävarma olo omasta ulkomuodosta on tehnyt kesäpukeutumisesta haasteellista. Olen kuitenkin näyttäytynyt kahdessa eri mekossa ja ostin shortsitkin, joten ehkä tämä tästä taas....käynyt hammaslääkärissä. Hampaasta löytyi syvä reikä, johon laitettiin väliaikainen paikka. Ensimmäistä kertaa kuulin sanan "juurihoito", mutta onneksi vielä sille ei ole tarvetta, kunhan säryt pysyvät poissa. Paikka on vieläkin kylmälle arkana, mutta kaikki paikkani kipuilevat aina pitkiä aikoja. Normaalin rajoissa siis vielä!

...nauttinut pienistäkin jutuista. Beverly Hillsin täydellisten naisten jaksoista, kukista ruokapöydällä, juttutuokioista eri ihmisten kanssa, poikakaverille löydetystä Minions -paidasta, Helmerin tilalle ostetusta Alexista..

Itselle tämän kevään ja kesän kohokohtia on ollut se, että jokaisesta vapaahetkestä on otettu kaikki irti. Ei olla jätetty suunnitelmia odottamaan "kesää" tai parempaa päivää vaan ollaan lähdetty rannalla heti, jos siltä on vaan tuntunut. Saksan reissukin keksittiin reilu viikko ennen lippujen ostoa. Joten hetkessä on eletty. Ihanaa!


Miten teidän kesä on startannut?

2 kommenttia:

  1. Kiirettä pitää! Kaiken kiireen keskellä mä aloitin vielä perusteellisen makkarirempan, fiksua! :D
    Meillä on erikseen pieni huone tietokoneita varten, molemmilla on teetätetyt pöytätasot koneita varten. Huoneeseen ei paljon muuta mahdukaan kuin koneet ja pelit, tosin nykyäänhän ne pelitkin tulee ostettua Steamista, joten fyysisiä pelejä ei enää niin kerry. :)

    VastaaPoista
  2. Varsinaista lomaa ei ole kun työpaikka ja asuinpaikka vaihtuivat, mutta monelle viikonlopulle on kyllä ohjelmaa. Pojan synttärit, 5-v hääpäivää vietetään kylpylässä, karmarockiin heinäkuussa, yhdet häät, ja omat kolmekymppiset, ne nyt vasta syyskuussa mutta ne radiorock-risteilyllä :D

    VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...