6/27/2016

Suoraa linjaa


Juhannus on taas tältä vuodelta paketissa ja aika palata takaisin arkeen. Oma juhannus meni ihan kotosalla, +29 asteen lämpötiloissa sisällä. Meidän asunnon kuumuus ei ole hellittänyt ja juhannuksen superhyvät säät vaan nostivat lämpötiloja. E oli juhannuksena joka ilta töissä, joten viikonloppu ei täällä meillä eronnut tavallisesta. Juhannusaattoilta meni gradun parissa ja hetki näiden kynsiä puuhatessa. Juhannusefekti tuli noin puolen tunnin kävelystä pitkin Joensuun rantoja aattoyönä E:n saavuttua töistä kotiin. Muuten viikonloppuun mahtui porukalla pelaamista ja Orange Is The New Blackin viimeiset jaksot. Jäi muuten sarja inhottavaan kohtaan, mur. Koska juhannus ei itselle ole mikään pakollinen juhla, ei tämä jäänyt nyt ollenkaan harmittamaan. Sitäpaitsi meidän kesään on mahtumassa vielä ihan huikeita juttuja, esim. pitkä Saksan ja Itävallan reissu sekä mahdollinen Ilosaarirockissa vietetty päivä. Ilosaarirock ratkeaa meidän osalta itseasiassa nyt maanantaiaamuna, kun työasiat selviävät. Itse en ole koskaan ollut millään festareilla (en laske Tammerfestiä tai Sonispherejä), joten pidän todella peukkuja, että se yksi päivä Ilosaarirockia tulisi tänä vuonna koettua. Kesä myös huipentuu elokuussa odotettuihin Turmion Kätilöiden ja Nightwishin keikkoihin, ihanaa!



Kolmet kynnet yhdellä viikolla, huhuh. Johan tässä lähtee homma ihan käsistä. ILNP:n Lulu on päässyt kynsille kerran aikaisemmin, mutta silloin pikalakkauksena, josta todisteeksi jäi vain pieni video Instagramiin. Muutama päivä ennen lakkailua muistin kuinka ihana lakka laatikosta löytyykään ja valinta oli selvä. Lakkaa on kynsillä vain kaksi kerrosta, mikä jälleen todistelee ILNP:n lakkojen hyvää laatua. Enpä laittaisi pahakseni muutaman lisälakan hankintaa..

Aluksi tarkoituksena oli koristella vain aksenttikynnet nimettömiin, mutta suoran viivan näytettyä niin hauskalta muutin suunnitelmia ja tein palloviivat jokaiseen kynteen. Onko palloviiva sanana muuten täysin mahdoton yhtälö? Todennäköisesti. Edellisten kynsien poistamisesta näiden kynsien päällyslakkaan meni noin 40 minuuttia, joten nopeat ja kivat kynnet siis todellakin kyseessä. Esimerkiksi edellisiin kynsiin verrattuna voidaan todeta, että vähemmän on todellakin enemmän.



Dotting toolin käytön kanssa olen oikeasti aika surkea. Kukkia en saa niillä aikaiseksi millään, mutta etenkin nimettömän palloviivasta (olen uhmakas ja jatkan sanan käyttöä) olen ylpeä. Käytin kolmea erikokoista dotting toolin päätä ja sain aikaiseksi tyylikkäästi ohenevan viivan.

Kuinka hyvin teillä pysyy dotting tool käsissä? Millaisia suunnitelmia teidän kesälle on vielä edessä?

ILNP - Lulu
Gina Tricot - White
Dotting Tool

2 kommenttia:

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...