4/29/2016

Sulkasato


Tämä viikko on ollut meillä kotona kiireinen, poikakaveri on työstänyt isoa esseetä ja käynyt töissä. Itse olen käynyt suoriutumassa yliopistouran viimeisistä läsnäoloista ja esityksistä sekä hoitanut kynsikirppisjuttuja ihan kunnolla. Vaan tuntui, että käydään kotona samaan aikaan vain kääntymässä ja joudutaan käymään monia asioita viesteillä läpi toisen luentojen aikana, kun kotona ei vaan ehditty. Tätä kirjoittaessa kiireviikon loppumiseen on enää neljä tuntia aikaa ja viikonloppu vietetään sitten yhdessä. Ehkä vähän puhuttiin, että kännyköille voisi myös antaa tavallista enemmän viikonloppuvapaata. Katsotaanpa, että kuinka me siinä onnistutaan!

Päivää ennen lomalle lähtöä postiluukusta tipahti Born Pretty Storelta tilattu kasa decaleita, jotka ajattelin sopivan värikkäiksi ja nopeiksi pakkailuillan sekaan. Vaikka decalit ovat nopeita koristelutapoja, niitä tulee silti käytettyä melko harvoin. Osa ongelmaa ajattelen olevan sen, etten tiedä kuinka yhdistäisin ne muuhun lakkaukseen. Muiden koristelutapojen kanssa ne harvoin sopivat yhteen, joten vaihtoehdoksi jää decalit aksenttikynsinä tai sitten ihan jokaisella kynnellä. Tällä kertaa päätin laittaa niitä jokaiselle kynnelle ja toivoa, että homma toimii. Otin vielä ylimääräisen riskin kun en lakannut decaleiden alle perusvalkoista lakkaa, vaan OPIn vaaleanpunaiseen vivahtavan Don't Bossa Nova Me Aroundin.

Iskin poikakaverin eteen kymmenen decal -arkkia ja pyysin suosikkeja. Sain vaihtoehdoiksi kaksi erilaista sulkaprinttiä. Värikkäämpi voitti (vappuna täytyy vähän elää villisti). Decaleita kiinnitellessä mietitytti se, että vaikka sulat näyttivät arkille todella hyvältä, eivät ne näyttäneet kuuluvan samaan sarjaan enää kynsillä. Värejä oli niin paljon, että yhdistävät tekijät kynsien välillä tuntuivat häviävän. Mutta eikös tämä lopputulos nyt kuitenkin näytä ihan kivalta ja uskottavalta?


Born Pretty Storen water decalseihin on jo pitkään voinut laadun puolesta luottaa. Näiden kanssa piti olla tarkkana vaan siinä, että ne siirtyivät kynnellä helposti väärään asentoon. Hetki piti todella antaa decaleilla aikaa kuivua, jotta ne jämähtivät kynnelle tarpeeksi reunojen siivoamista varten. Mutta mielummin työstän tällaisia decaleita kuin niitä, jotka jämähtävät paikalleen heti ja korjaamiselle ei jää mitään mahdollisuuksia.

Ei kai tässä sen enempiä höpötyksiä enää tarvita. Viettäkää hauska ja toivottavasti lämminkin vappu. Juokaa simaa ja syökää munkkeja sekä tippaleipiä, jos ne on teidän juttu!

OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Born Pretty Store - Water Decals
_________________________________________________________________________

Whining about the fact that our week has been so busy, that we've barely seen each other at home. I used Born Pretty Store's water decals to make my weekend nails filled with feathers. Quality was great, just a little problem with them not sticking so easily. But rather have them stick slow than too fast, right? OPI's Don't Bossa Nova Me Around also gave a nice base color for these decals. Have a nice April 1st, hopefully it'll be warm!
_________________________________________________________________________

4 kommenttia:

  1. Just sopivat kynnet vappuun! Mullakin on hyviä kokemuksia BP:n siirtokuvista, nyt oottelen niitä lisää, kun vaan saapuisivat joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Mäkin odottelin näitä kyllä pitkään, pitää BPS:n kanssa aina ennakoida omat tarpeet hyvissä ajoin :D

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...