5/05/2016

OPI - Don't Bossa Nova Me Around


OPIn Don't Bossa Nova Me Around on sellainen lakka, jonka olemassaolo pääsee itseltä helposti unohtumaan. Se on niin haalea, että se ei tee laatikossa itsestään numeroa, vaan jää nopeasti taka-alalle. OPIn Brazil -kokoelmasta on kuitenkin jäänyt monta lakkaa aktiiviseen käyttöön.

Tuntuu, että kynsilakkakokoelmissa ei juurikaan tule enää mitään uutta. Samoja sävyjä, jotka voisi löytää myös vanhemmista kokoelmista. Brazilista on kuitenkin jäänyt käyttöön monia lakkoja. Esimerkiksi Bossa Nova ja I Just Can't Cope-Acabana. Ehkä silloin olen etsinyt perusvärejä kokoelmaan, mutta harvemmasta kokoelmasta kuitenkaan jää itselleni yhtä lakkaa useampaa käyttöön.


Bossa Nova toimii erinomaisesti esim. silloin, kun haluan värikkäämmän koristelun alle jotain huomaamattomampaa, mutta valkoinen tuntuu liian kirkkaalta. Koska vaaleanpunaiset eivät ole se oma juttu, on tämä lakka hyvä valinta itselleni. Muutama kerros lakkaa riittää kyllä.

Mikä on ollut teidän suosikkikokoelma?

OPI - Don't Bossa Nova Me Around
_________________________________________________________________________

Just praising one of the OPI's Brazil -collection's pretties, Don't Bossa Nova Me Around. Nice choice when you don't want white or light pink!
_________________________________________________________________________

2 kommenttia:

 1. Suosikkikokoelma? Ehdottomasti Essien vuodentakainen Flowerista! Mulla on nyt neljä lakkaa kuudesta, mut tarviin ehdottomasti loputkin. Niin mahtavia sävyjä sekä yksin että kokonaisuutena - kuin mulle tehty kokoelma <3
  OPI:llakin on kivoja kokoelmia, mut harvemmin koko kokoelma miellyttää (ehkä osasyynä on jättikokoelmat..). Mut lompakkohan vaan kiittää, jos kokoelmassa on vaan yksi kiva lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt kun mainitsit, niin siinä kokoelmassa todella on hyvä setti erilaisia lakkoja! OPIn kokoelmista olet kyllä ihan oikeassa, aika isoja kasoja saisi lakkoja hankkia :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...