8/17/2016

My July 2016


Suurin osa heinäkuusta meni Saksassa ja reissuun valmistautuessa. Palattiin matkalta elokuun alussa ja ensimmäinen viikko kotona onkin mennyt aika pitkälti voimia keräillessä. Kahden viikon lomareissu osaa olla yllättävän raskas, varsinkin kun nähtävää on paljon ja melkein koko toinen reissuviikko meni kipeänä sängyssä. Kuumeilen noin kerran vuodessa ja tällä kertaa se kuume sattui matkalle.

Ennen reissua ehdin kuitenkin lakata kynnet Ilosaarirockia varten ja kerran noin muuten vain. Saksaan lähdin kynnet nakuina, koska mikään lakkaus ei olisi kestänyt koko reissua ja en halunnut kantaa mukana kynsitarvikkeita. Otin kuitenkin mukaan puolillaan olevan aluslakan. Saksaan saapuessamme matkalaukusta tuli paha haju - lakkapullo ei kai ollut kunnolla kiinni ja ruumassa matkatessaan oli sitten luultavammin paineen vaikutuksesta auennut. Onneksi korkki oli kuitenkin pysynyt paikoillaan ja lakkaa ei pullossa ollut paljoakaan!

Ostoksia tuli tehtyä Essie -hyllyköistä useampikin. Niistä kuitenkin tarkempaa infoa myöhemmin. Kaiken kaikkiaan heinäkuu oli meidän taloudessa kiireinen ja erikoinen, arki maistuu nyt taas todella hyvältä, vaikka sekin tulee tänä syksynä kokemaan muutoksia.


Kuukauden kootut

Löytö: Saksan kynsilakkavalikoimat

Ostos: Essie - Flowerista

Kynsilakka: Essie - All In One Base

Lakkaus: Ilosaarirock

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...