9/01/2016

Bananananananana


Monille otsikosta saattaa tulla Minions -fiilikset, mutta itse ajattelen enemmänkin System of a Downin kappaletta Vicinity of Obscenity (oma Minions -villitys on jäänyt hyvinkin vähäiseksi, katsoin esim. Minions -elokuvan pakotettuna vasta keväällä). Huh, blogin pariin palaaminen on todellakin ollut mielessä ja olen hinkunut tänne jo viikkoja takaisin. E aloitti uudessa opiskelupaikassa, minkä piti muuttaa radikaalisti meidän päivärutiineja. Ensimmäisen koulupäivän jälkeen E sai flunssan ja oli yli viikon kotosalla potemassa tautia. Sen jälkeen nappasin itse nuhan, mikä onneksi on jäänyt vain aamu- ja iltatoiminnaksi.

Idea näihin kynsiin syntyi jo monta päivää ennen niiden tekemistä, mutta nuhanenä piti huolen siitä, että kynsien lakkailusta ei tarvinnut haaveilla. Kun lakkailemaan lopulta pääsin, oli homma nopeasti hoidettu (alle yksi Gossip Girlin jakso). Jälleen kerran voidaan siis todeta, että suunnittelu kannattaa. Pohdin sitä faktaa, että olenko turhankin tylsä, jos näissäkin kynsissä näkyy Essien Off Tropic. Lakka on kuitenkin itselleni uusi ja todella kaunis, joten annoin sen taas näkyä. Lisäksi tumma vihreä sopi erityisen kivasti keltaisten banaanien kaveriksi.


Banaaneista tulee pakostikin vähän Antti Tuisku mieleen, mutta se ei kyllä ollut ajatuksena kynsien taustalla. Kunhan on hauska tehdä hillityt, mutta samalla hauskat ja vähän räväkämmät kynnet. Keltaiseksi valitsin tietysti luotetun OPIn I Just Can't Cope-Acabanan. Pohdiskelin toistakin keltaista, mutta ajattelin lämpöisemmän sävyn sopivan paremmin yhteen juuri tämän vihreän kanssa. Peukalon kynnet lakkasin muuten vahingossa vihreiksi, joten keltaista löytyy vain yhdestä kynnestä per käsi. Toisaalta kokonaisuus pysyi entistäkin hillitympänä tämän vahinkoratkaisun takia.


Minions, System of a Down, Antti Tuisku..Mitä teille tulee banaanikynsistä mieleen?

Essie - Off Tropic
OPI - I Just Can't Cope-Acabana
Gina Tricot - White
Cheeky - CH42
Konad - Black

6 kommenttia:

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...