9/27/2016

Vähemmän on enemmänOvathan kaikki nähneet jo Picture Polishin uutuudet? Itse tuskailen tällä hetkellä kahden lakan tilaamisen kanssa: Mossyn ja Sistersin. Kumpikin hyvin omanlaisiaan ja juuri itselleni sopivia ja puoleensavetäviä sävyjä. PP:n uudet lakat tuovat mieleen myös ILNP:n syksyn kokoelman, näemmä tänä syksynä tällaiset luonnollisemmat sävyt ovat muodissa. Toisaalta itseäni houkuttelee myös muutamat Essien uutuudet, jotka nekin noudattelevat samanlaista värimaailmaa. Siksi onkin todella loogista julkaista tällä alkusepustuksella kynnet, jotka eivät todellakaan kuulu tuohon samaan luonnolliseen ja rauhalliseen sävykokoelmaan.


Pöydällä oli nätisti rivissä tarvikkeet merellisten kynsien tekoon. Leimauslaatta simpukoilla, ja liukuväriin pastelliset lakat. Sitten päätin selata Pinterestiä vähän lisää ja kas kummaa, kynsillä onkin nyt hopeaa, mustaa ja öö..pinkkiä? Merelliset kynnet tuntuivat liian isolta haasteelta juuri sille hetkelle, joten helppo kynsiteippailu oli ihan paikallaan. Harkitsin teippauksia jokaiselle kynnelle, mutta näiden neljänkin teippauksessa ja lakkaamisessa meni jo hyvä aika. Ongelma oli lähinnä OPIn hopeinen This Gown Needs A Crown, se kun ei sovellu peittävään liukuväriin. Ratkaisu kuitenkin löytyi ja tässäpä on valmis tuotos. Nyt kynsiä katsellessa on vahva fiilis, että olisin ennenkin tehnyt jotain samanlaista, mutta jätetäänpä arkistojen turha kaivelu pois.

Yksinkertaiset kynnet ovat usein se kaikista omin juttuni ja nämäkään kynnet eivät olleet poikkeus. Muutamaa tekniikkaa yksinkertaisesti yhdistelemällä saa aikaiseksi todella komeat kynnet. Jos blogini pitäisi nimetä jollain kamalalla sanonnalla, olisi se varmasti tuo "vähemmän on enemmän". Picture Polishin Allure ei ole omin sävyni, mutta muihin lakkoihin yhdistettynä senkin kirkkaus on helppo ottaa vastaan.


Minkälainen sävymaailma teitä viehättää tänä syksynä? Miellyttävätkö merkkien uudet kokoelmat?

Picture Polish - Allure
Essie - Tribal Text-Styles
OPI - This Gown Needs A Crown
Nail Tape

4 kommenttia:

 1. Oi, ihastelin näitä kynsiä jo instassa, niin hieno lakkaus! <3 Pitäisikin kaivella tuo Allure laatikosta ja lakata sillä, on se vaan niin nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että miellytti silmiä :) Allure on kyllä niiiiin nätti, tästä ei voi luopua :D

   Poista
 2. Nää on kyllä tosi muikeat! ♥ Ja ah, Allure on niin nätti <3

  Niin ja niistä uusista PP:istä... Argh mä oon ihan tuskissani niiden kanssa :D Haluaisin ainakin Mossyn ja ehkä pari muutakin, mutta kun mä koitan säästää budjettia I Love Me messuille! Elämä on vaikeaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehkä voit ostaa ne messuilta? ;) Kyllä me ne joskus saadaan! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...