10/21/2015

I wanna take you somewhere so you know I care

Tom Odell - Another Love


Pyörittelin usemman päivän mielessä, että muistanko oikein mihin tilanteeseen nämä kynnet on tehty. Tarkistin vielä Picasasta kuvaamisajan ja sain varmistuksen: nämä olivat kynsillä kun kävin poikaystävän kanssa ensimmäisillä treffeillä. Lyhyesti selitettynä meidän piti lähteä katsomaan superkuuta eli herätyskello soi aamulla neljältä ja eikun ulos toteamaan, että taivaalla on paksu pilvipeite. Mutta ei se mitään, erityisen mukava aamu ja aamupäivä meillä oli silti. Spesiaalit kynnet on silti kyseessä! Nämä on siis lakkailtu kynsille edellisenä iltana, saatu valmiiksi noin keskiyöllä eli unta kertyi tuona yönä huikeat noin kolme tuntia. Samaan aamuun yhdistän vahvasti Tom Odellin Another Love -kappaleen, se soi kuulokkeissa tuona aamuna matkallani määränpäähän. Aina kappaleen alun kuullessa mieleen palautuu se fiilis mihin sekoittui jännitys, väsymys ja innostus.

ILNP:n Homecoming on komea lakka ja erityisesti vielä siinä mielessä kiva, että se ei tarvitse turhan paljon valoa näyttääkseen holo-ominaisuuksiaan. Auringossa lakka olisi tietysti vieläkin komeampi, mutta tänä kesänä ja syksynä ei juurikaan ole auringonvalossa otettuja kuvia päässyt ottamaan. Joten onneksi valotelttakin riittää. Water decal taas on mielestäni tyylikäs, mutta se pääsi jämähtämään paikalleen niin nopeasti, etten ehtinyt siirtää sitä enää ylöspäin. Laadukas tapaus kuitenkin kyseessä ja ensi kerrallahan tiedän, että parempi sijoittaa decal ensimmäisellä kerralla oikeaan osoitteeseen.


Vaikka kynnet ovat erittäin simppelit, niin mielestäni silti ihan toimiva setti. Ja kun ottaa huomioon kuinka jännässä tilanteessa olen nämä kynnet oikein tehnyt niin annetaanhan anteeksi yksityiskohtien puute. Näistä tulikin nyt sitten yhdet niistä kynsistä joiden takana on jokin tarina ja vielä iloinen sellainen.

Mitä mieltä kynsistä, ovatko liian simppelit?

ILNP - Homecoming
Water Decals
_________________________________________________________________________

I wondered about this fact for few days and then checked it from the timestamps of these photos from Picasa: I did these nails for the first date with my boyfriend. We were supposed to go and check out the supermoon. I set my alarm clock to wake me up at 4 am and then went outside and saw that there were too many clouds to see anything. But that didn't matter, the morning and afternoon were still amazing. So these are very special nails! I made these nails on the evening before and finished them about during midnight. This means that I got about three hours of sleep. I listened to Tom Odell's Another Love when walking to my destination that morning so every time I hear the intro of this song, I can't help but to think about that morning and how I felt excited, nervous and sleepy at the same time.

ILNP's Homecoming is a beautiful nail polish and especially because it doesn't need too much light to show it's holoeffects. Of course this polish would have been even nicer in sunlight, but this summer and fall haven't really given opportunities to take photos in direct sunlight. So luckily lightbox is enough for this nail polish. I think this water decal is good looking, but it got stuck on it's place so quickly that I didn't have the time to move it on it's right place (up). This decal is however with good quality and next time I'll know that it's better to put the decal on it's place with the first try.

Even though these nails are really simple, I still think these work. And when taking into consideration that I've made these nails in a really nervous state of mind, so let's all forgive me for the lack of details. These nails turned out to be one of those nails that have a story behind them and a happy one. What do you think about these nails, are they too simple?
_________________________________________________________________________

10 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus, ei yhtään turhan simppeli! Lakkakin on niin nätti, että turha sitä on liiallisilla koristeluilla peittää. :) Ihana tarina lakkauksesta myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Sepä, jotkut lakat on vaan niin nättejä, että toimii hyvin itsekseenkin. :)

   Poista
 2. Eivät ole liian simppelit, vaan todella kauniit! Kaunis lakka ei tarvitse paljoa vierelleen, näissä on just sopivasti. :>

  VastaaPoista
 3. Ihana muisto sinulla näihin liittyy :) Ja ei kyllä kynsissäkään mitään vikaa ole!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet ja kaunis tarina! :)

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...