2/22/2015

#ablecs15 Week 2: Shades of Grey


Kyllä - olen lukenut kaikki kolme Fifty Shades of Grey -kirjaa, elokuva sen sijaan on näkemättä. Itseasiassa aloitin lukemaan ensimmäistä kirjaa jo reilu vuosi sitten, mutta lopetin sen noin sivulla 40 koska kirja oli niin huono. Syksyllä aloitin uudestaan ja pääsin kirjan loppuun. Koska kirja jäi siihen kohtaan mihin jäi, niin oli luettava se toinenkin ja sitten oli jäljellä enää yksi niin luinpa sitten senkin. Kirjat ovat ihan kevyttä luettavaa, eivät kyllä todellakaan mitään huippukirjallisuutta. (Tällä paikalla oli ennen pitkä mielipidekirjoitus, säästin teidät siltä)

Ei haluttu tällä teemalla alleviivata kirjoja/elokuvaa liikaa ja jätettiin nimellisesti tähän haasteeseen enemmän tulkinnanvaraa. Itse lähdin kuitenkin liikkeelle edes vähän tästä kirjasarjasta ja alusta asti oli selvää, että tulisin käyttämään pitsikuviota. Leimat ovat Born Pretty Storelta testiin saadusta BP-02 -laatasta. Laatta toimi todella hyvin leimauksessa, ei mitään valitettavaa. Alla on China Glazen nimihirviö Intelligence, Integrity & Courage, kaksi kerrosta.Lakkauksen varsinainen tähti on kuitenkin Picture Polishin glitterlakka Heavy Metal, joka on istunut laatikossa pitkään ja olenkin pohtinut vakavasti sen myymistä. Nyt kun olen sen käyttänyt kynsillä en voi uskoa, että olen odottanut sen testaamista näin kauan. Pullossa Heavy Metal näyttää kovin synkältä, mutta kynsille päästessään se on yhtä kimallusta koko lakka. Koostumukseltaan Heavy Metal on melko paksua eli peittää kynnet nopeasti. Samalla sen käytössä pitää kuitenkin olla tarkkana, että liian suuria lakkakasoja ei pääse kynsille jäämään. Nyt tämä lakka todellakin on ansainnut paikkansa kokoelmassani, nimi ja lakkapullon sisältö ovat kumpikin kohdallaan.


Minkälaisia mielipiteitä teillä on Fifty Shades of Greysta? Mitä piditte näistä kynsistä?


China Glaze - Intelligence, Integrity & Courage
Picture Polish - Heavy Metal
Konad - Black
_________________________________________________________________________


Yes - I have read all the three Fifty Shades of Grey -books, the movie is yet to be seen. I actually started reading the first book over a year ago but stopped about the page 40 since t was so bad. Last fall I started again and made it to the end. Since the book ended as it did I needed to read the second one and then I had only one book left so I read that too. These books are quite light to read, but they're not anywhere near to be great literature. 

We didn't want to highlight the movie or the books too much with this theme and left it so that you could do what you want with the theme. I still wanted to do something related to the series and from the beginning decided that I would do lace patterns on the nails. The stamping image is from Born Pretty Store's plate BP-02 I have gotten for review. It worked really well and has some really nice lace patterns in it. I used China Glaze's Intelligence, Integrity & Courage underneath, two layers. The true star of these nails is Picture Polishes Heavy Metal. I have had this polish for quite some time and thought about giving it up. Now that I have seen it on my nails I can't understand why I waited this long. It looked so dark on the bottle but on nails it sparkles so beautifully. It's quite thick so you don't need many layers for opaque result. But at the same time you might want to be careful while putting it on your nails so that it doesn't form piles of polish. Now this polish has definitely deserved it's place in my collection, both the name and the polish are great. What do you think about Fifty Shades of Grey? How do you like these nails?
_________________________________________________________________________
*gotten for review.

8 kommenttia:

 1. Heh, mä olisin voinut ostaa kyllä tuon PP:n lakan, se on kyllä upea! Mutta hyvän päätöksen teit kyllä kun haluat itse sen pitää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, onneksi näin :) Ikinä ei saa tehdä päätöstä ennen kun on lakka käynyt kynsillä, onneksi tälläkään kertaa en poikennut tästä säännöstä vaikka läheltä pitikin! :D

   Poista
 2. Pitsikuvio on kaunis ja samoin PP, hyvä kokonaisuus harmaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tuo Picture on kyllä tosi nätti! :)

   Poista
 3. Oih, aivan mahtavat kynnet! Hyvin sopivat teemaan, ja tuo Heavy Metal on kyllä upean loistelias lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Metal on kyllä ihan mahtavan nätti lakka :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...