2/01/2015

As Seen On TV: Supernatural Mystery Adventure Drama


Supernatural Mystery Adventure Drama: Lost

Alusta asti tiesimme, että sekä minä ja Annie halusimme kumpikin tehdä kynnet Lostista. Teemaviikkoon tehtiin siis tilaa vain ja ainoastaan Lost -päivälle. Supernatural Mystery Adventure Drama -kategoriaan ei noin muutenkaan kovinkaan moni sarja mahdu. Lost on siinä mielessä erikoinen sarja, että omistan kaikki sarjan dvd-boksit, mutta en ole katsonut sitä alusta loppuun kuin kerran. Pätkiä sitten sieltä täältä useammin. Olen edelleen hämmentynyt sarjan lopusta, joten kun sarjan tekijät viime vuonna ilmoittivat, että hei, tätä se sarjan loppu oikein tarkoitti, hypin ilosta lukemaan tätä paljastusta. No ei ne mitään oikeasti paljastaneet ja nyt olen entistäkin ärsyyntyneempi. Joten jos teillä on jakaa jonkinlainen tulkinta sarjan viimeisestä jaksosta niin antaa tulla.

On vähän vaikea selittää, että mistä tuo sarja nyt oikeastaan kertookaan. No, lentokone putoaa autiolle saarelle ja siitä sitten alkaa henkiinjääneiden taistelu selvitäkseen saarelta pois. Ja voin sen verran sanoa, että tuo taistelu ei ole todellakaan sitä, mitä ehkä edellisen lauseen perusteella odottaisitte. Ehdottomasti suosittelen sarjaa kaikille, pidin itse siitä todella. Itsellä on menossa jo kolmatta vuotta projekti saada myös poikaystävä tätä katsomaan, vielä en ole onnistunut kuin kahden jakson verran. Jatkan siis yrittämistä.Vaikka Lostin juoni tarjoaa vaikka minkälaisia mahdollisuuksia kynsille, oli sopivaa aihetta todella vaikea löytää. Kun sitten tein kynnet, niin päädyinkin itsenikin yllättäen Lostin logoon. Ensin tuputtelin meikkisienellä erisävyisiä sinisiä lakkoja päällekäin. Sitten leimasin keskisormeen ja nimettömään kirjaimet ja piirsin saaren niiden päälle. Aluksi ajattelin jättää loput sormet pelkästään sinisiksi, mutta lopulta maalasin aallot niille, koska aaltoja esiintyy myös Lostin logossa. Hyvää kuvaa oli todella vaikea näistä kynsistä saada, mutta tässä nyt huonoista kuvista parhaat.

Meidän teemaviikko oli nyt sitten tässä. Tämä olikin todella hauskaa, pitää ehdottomasti pohtia teemaviikkoja myös tulevaisuuteen. Ennen sitä kannattaa kuitenkin tulla piipahtamaan blogissa myös huomenna, jotain kivaa on tulossa ;)


Mitä te olisitte maalanneet Lost -kynsille?


OPI - Keeping Suzi At Bay
China Glaze - Liquid Leather
Picture Polish - Enchanting
OPI - My Vampire Is Buff
Peggy Sage - Océane*
Flormar - WL01
Essie - Blanc
Konad - White
Konad - m17
Konad - m18
_________________________________________________________________________

When planning this theme week Annie and I both knew that we would want to make nails about Lost. There really isn't very much shows that could be put to this "Supernatural Mystery Adventure Drama" -category. Lost is a special show in that way that I have all the seasons (6) on DVD put I have watched it completely only once. I'm very confused about the ending of Lost so when the makers of this show gave an interview last year that they will tell what the ending really means, I was so excited. Well they didn't really give anything away and now I'm even more confused. So if you have some kind of an idea of what the end means, please tell me. It's pretty hard to explain what Lost is about. Well..an aeroplane crashed to a desert island. From there the struggle to survive from the island begins. I absolutely can recommend this show to everyone, I really liked it myself. I have a project going on to get my boyfriend to watch this show. I have tried for three years and so far we have watched two episodes. I'll keep on trying.

Even though Lost's plot gives a lot of things to paint on your nails, it was really hard to find something. When I finally made these nails, I surprised even myself and did these nails based on the show's logo. I pushed different shades of blue to my nails and then stamped the letters to my middle and ring finger and painted the island on top of them. First I thought that I would leave the other nails only blue but decided to paint some waves on them since they appear in the logo as well. It was hard to get a good photo of these nails so here are the best photos. What would you have painted on Lost -nails?
_________________________________________________________________________
*gotten for review

8 kommenttia:

 1. Ooh, nää on hienot! :) Vähän samalla kaavalla mentiin, mutta kuitenkin ihan erilaiset lakkaukset, hauskaa! :)

  Kiitokset vaan teemaviikosta, oli mukavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sanopa muuta, hauskasti ihan sama ajatus ilman samaa toteutusta :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Kynnet tosi mahtavat! Enpä oo tätäkään sarjaa kattonu... :D Hmm, mulla menossa Hiljainen todistaja putki, 14. kausi just saatu alkuun... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Huhuh, siinä on kyllä jo yhtä sarjaa riittämiin! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...