1/31/2015

As Seen On TV: Guilty Pleasure


Guilty Pleasure: Gossip Girl

Yläaste- ja lukioajoilta on jäänyt paljonkin tällaisia guilty pleasure -teinisarjoja omaan dvd-hyllyyn, esimerkiksi Gossip Girl ja OC. Vaikka pyöritin päässä myös OC -kynsien tekemistä niin tällä kertaa voiton vei GG. Sarja kertoo porukasta nuoria ja heidän ihmissuhdekuvioistaan. Pakkaa sekoittaa juorusivusto jossa kyseisten nuorten asioita levitellään, sivuston nimestä on sarjakin saanut nimensä. Sarjaa tuli yhteensä kuusi tuontantokautta joiden aikana nämä nuoret ehtivät onneksi kasvaa ja viimeiset kaudet olivatkin omasta mielestäni huomattavasti mielenkiintoisempia. 

Yksi hauskimpia asioita sarjassa on se, että sarjan alussa opitaan vihaamaan Chuck Bassia ja sarjan loputtua Chuck oli ehkäpä se suosikkihahmoni. Luulenpa, että aika monelle muullekin kävi näin. Jos kaipaat sellaista sarjaa mitä voi tuijottaa sen kummemmin ajattelematta niin Gossip Girl on siihen kovin sopiva vaihtoehto. Tämä sarjahan nousi esille myös muodin takia, Louis Vuitton ja Chanelhan nyt kuuluvat jokaisen tytön vaatekaappiin lukioiässä, jepjep. Mutta hauskaa tuota pukuloistoa on sarjassa seurata, etenkin juhlat ovat sarjan parasta muotiantia.


Gossip Girlia olisi kynsillä voinut lähestyä monellakin tavalla kuten leimaamalla laukkuja ja korkokenkiä, piirtelemällä huulia ja xoxo -kirjoituksia kynsille jne. Itse lähdin liikkeelle kuitenkin sarjan "alkuteksteistä" missä pitkin mustaa ruutua huitelee kaupungin valoja pallojen muodossa. Joten minäpä tein sitten niitä kaupungin valoja dotting toolin kanssa. Pohjalle siis vain musta väri ja palloja laittamaan.

Edellisenä iltana ennen näiden kynsien tekemistä tuo reilu viikko sitten katkennut etusormen kynsi lohkesi uudestaan ja jouduin jälleen lyhentämään kaikki hieman jo kasvaneet kynnet. Pitää tarjota kynsille luultavasti ekstrarasvausta ja huolenpitoa, jotta välttyisin tältä kolmannen kerran..Voin kuitenkin todeta, että pidin tämänkertaisista kynsistä kovasti. En usko, että pitäisin näistä yhtä paljon jos ne olisivat täynnä Chanelin logoja tai hiuspantoja. Näissä kynsissä pitää paikkansa se sanonta, että joskus vähemmän on enemmän.

Mikä on teidän salainen tv-sarja -pahe?

China Glaze - Liquid Leather
OPI - I Just Can't Cope-Acabana
OPI - Over & Over A-Gwen
L'Oreal - Lemon Meringue
Peggy Sage - Océane*
_________________________________________________________________________

I have some tv shows left in my dvd -shelf from my teenage years. For example Gossip Girl and OC. I could have made these nails from OC, but this time I decided to go with Gossip Girl. The show tells about teenagers living in New York and their relationships. There's a website that reports gossips about these teenagers. The website's name is Gossip Girl so you can guess where the show's name comes from. There is six seasons of this show, during which these teenagers had some time to grow. And I'm glad they did since those ast seasons are better than the earlier ones, I think. I think it's quite fun that I started up hating Chuck Bass and he ended up being my favorite character in the end. And I really think that I'm not alone with this thought. If you're looking for a show that you can watch without thinking too much, this is it. Gossip Girl alsohad much attention because of all the fashion that you can see on the show. Especially all the partys and galas are really something to see. I'm not sure if Chanel and Louis Vuitton are brands that you can see in every 16-year-old girls closet but they're still nice to look at.

I could have done these nails in many different ways. I could have stamped handbags and drawn shoes and lips and written xoxo on my nails. Instead I thought about the intro of the show and those lights of New York. So I did these city lights -nails using dotting tool. Just black nail polish on the bottom and some dots on top. I really like thes nails, this time less really is more. I wouldn't like these nails so much if they had all those things I listed before. Which tv show is your guilty pleasure?
_________________________________________________________________________
*gotten for review.

6 kommenttia:

 1. Nää on ihan mielettömän upeat!

  VastaaPoista
 2. Nää on hienot ja toimis lakkauksena taas loistavasti ihan ilmankin tuota tv-sarja taustaa. :) Gossip Girliä katoin joskus silloin kun se ekan kerran alko niin muutamia jaksoja, mutta jotenkin sit kiinnostus lopahti ja en oo sen jälkeen sarjaa katsonut sen enempää. Jos joskus on pulaa katsottavista (niinkuin nyt niin muka koskaan pääsis käymään :D) niin miksei tänkin vois ihan hyvin laittaa katselulistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jos joskus on tylsää niin kyllä tää kannattaa tuijotella läpi, ihan hauska sarja :)

   Poista
 3. Tosi hienot kynnet! Ja ihan GGhän näistä mieleen tulee :) Itse innostuin sarjasta paljon myöhemmin kuin mitä se telkkarissa pyöri, mutta ihan hyvä sarjahan se on, vaikka välillä myötähäpeä onkin suunnaton sitä katsoessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, kyllä se ihan katseltava sarja on, ei vaan ehkä hirveän tiukka ote todellisuudesta :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...