1/21/2015

Cirque - Mirror Mirror


Vuoden vaihduttua heräsin siihen, että olin täysin sivuuttanut kaikki joulukokoelmat indiemerkeiltä. Se tarkoitti siis suurta jäljitystyötä, jos haluaisin lakoista itselleni yhtäkään. Kaivoin läpi monia nettikauppoja ja haluamiani lakkoja ei löytynyt kohtuulliseen hintaan enää mistään. Sitten törmäsin ranskalaiseen The Nailista Shopiin, joka on täynnä eri indiemerkkejä. Sieltä sain hommattua erittäin kohtuulliseen hintaan kaksi sellaista lakkaa, joiden ilmestymisen olin aikanaan ohittanut. Toinen näistä lakoista on Cirquen Mirror Mirror. Kun paketista paljastuivat Mirror Mirror ja Picture Polishin Holiday, niin poikaystäväkin kyseli, että mikä harakka minusta on tullut kun haalin kaikkea kiiltävää. No, joulukokoelmat.Mirror Mirror on nimensä mukaisesti todella peilipintainen lakka, joka koostumukseltaan muistuttaa eniten flakies (hiutale) -lakkoja. Tämäkin lakka on kuitenkin niin peittävää laatua, että jo kaksi kerrosta peittää kynnet melko hyvin. Peittävyyden päättely oli kuitenkin melko hauska prosessi, koska lakka kiilteli niin komeasti, että en kunnolla nähnyt onko lakan pinnassa vielä aukkoja. Kiiltelystä päätellen ei ainakaan suurempia.

Ja kun sanon, että lakka kiilteli komeasti niin todellakin tarkoitan, että se kiilteli. En haluaisi käyttää tätä samaa "kuvissa lakan upeus ei välity" -lausetta, mutta tässä tapauksessa se pitää niin paikkansa. Sitä säihkettä ei vain pystynyt kuviin nappaamaan. Voin vain kuvitella, että miltä tämä lakka näyttää kesällä suorassa auringonvalossa. Sitä siis odotellessa. Luulen myös, että tuo sama komea kiilto oli syynä siihen, että lakasta oli melko vaikeaa saada täysin tarkkaa kuvaa, ei kamerakaan enää tiennyt mihin kohtaan sitä kiiltoa tarkentaa.


Ihan pelkkää lakan ylistystä ei tämä postaus ole, sillä tämän lakan poistaminen..noh. Poistaessa kannattaa varautua siihen, että lakkaa on joka puolella. Myöskään lakkausvaiheessa kynsinauhojen siivoaminen ei ole mitenkään huippumukavaa, koska hiutalelakkaa on vaikea saada kauniisti ensinnäkään irti kynsinauhoilta tai sitten siivottua tietynlaisia "rajoja" pitkin. Kaiken kaikkiaan lakan säihke on kuitenkin niin ennennäkemättömän upea, että jos olet lakan hankkimista epäröinyt ja vielä jossain tähän lakkaan törmäät niin osta pois. Heti.


Omistatteko te Mirror Mirrorin? Mitä mieltä siitä olette?


Cirque - Mirror Mirror
_________________________________________________________________________

When the year changed, I realized that I had completely ignored every nail polish from Holiday -collections. This meant a lot of tracking to be made so that I could get even one of these polishes to myself. I went through a lot of different nail polish stores and didn't find any of these polishes with a decent price anymore. Then I found a french store, The Nailista Shop which had not one, but two of those polishes I had longed for! That's how I got Cirque's Mirror Mirror and Picture Polishes Holiday and didn't pay any extra for their "special edition" -status. When I opened the box, my boyfriend asked me what had gotten into me that I was so after glitter polishes. The shine was so great. Well, it's the Holiday collections..

And when I say that the shine was so great, I really meant that it was great. I don't want to use the worn out saying that these photos don't show all of the shine, but they really don't. These photos were taken inside with my natural light lamps so I can't even imagine how this polish will look in the summer in direct sunlight. I also think that the shine is the reason why it was so hard to get a sharp picture of this polish. Even my camera didn't know where to focus.

Mirror Mirror is a truly a mirror polish. It's made of little flakies and covers with two layers. It was kind of hard to say when my nails were covered since the polish shined so much I couldn't see. This post isn't only a "look how great this polish is" -post. Removing Mirror Mirror wasn't so great. When removing you might want to be ready for the fact that there will be Mirror Mirror everywhere. Cleaning your cuticles isn't so great either, it isn't easy to clean them according to specific lines. If you see this polish somewhere, you really should buy this. Really.
_________________________________________________________________________

4 kommenttia:

 1. Mä myös huomasin tuon lakan poistovaiheen kamaluuden, niitä löytyi ihan joka paikasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, juu, se oli kyllä aika hurjaa! :D

   Poista
 2. Mun on pakko sanoa, että mut Mirror jätti vähän kylmäksi... Ostin sen lähinnä sellaisena "eipä kaduta myöhemmin, jos ei tullut hankittua, kun kaikki kehuu sen upeutta ja ainahan sen saa eteenpäin myytyä" -lakkana. Lakkasin sillä tuossa yksi päivä muutaman kynnen skittletteen ja noh, olihan se ihan kaunis ja melko uniikki, mutta jotenkin odotin siltä vielä enemmän kaikkien kuulemieni ylistyssanojen perusteella. Pitänee varmaan siis antaa sille vielä toinen mahdollisuus valloittaa mut puolelleen, ehkä juuri silloin kesällä kun auringonvalo ei ole niin tiukasti piilossa pysyttelevä taruolento :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voin kyllä ymmärtää tuonkin näkökulman. Jos kimaltelu ei niin vedä puoleensa eikä tuo koostumuskaan ole oma juttu niin eipä tuohon jää oikein muuta jäljelle. Mutta niinkun sanoit niin tuon saa varmasti helposti myytyä eteenpäin, ei jää pyörimään nurkkiin :) Mutta kokeile nyt tosiaan vielä, vaikeampaa se on sitten hankkia takaisin jos kaduttaakin :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...