1/30/2015

As Seen On TV: Drama


Drama: Downton Abbey

Tutustuin Downton Abbeyyn melkein tasan kaksi vuotta sitten kun joululomalla kotona vanhempani katsoivat sen aina tiistai-iltaisin. Sitten joulupukki toi vielä sarjan ensimmäiset kaudet ja oma ihastus sarjaan oli siinä. Tällä hetkellä Downton on tauolla ennen kuudennen kauden alkamista. Yleensä en välitä tämän sarjan tyyppisistä jutuista yhtään, en lämpene edes Austenin kirjoihin perustuville elokuville. Downton on tässä ainut poikkeus, sen hahmot ja juonikuviot ovat täysin kohdallaan ja sarja on toteutettu niin hyvin, että siitä ei voi kun pitää. Tarkemmin ottaen sarja kertoo kartanon asukkaista, niin ala- kuin yläkerrassakin. Jos Downton Abbey ei ole jo tuttu sarja niin kehotan edes vähän kurkistamaan, että millainen ohjelma on kyseessä. Lempihahmoni on ehdottomasti Violet Crawley eli Granthamin leskikreivitär, jota näyttelee Maggie Smith.

Kynsien ajatuksena on nimettömässä toistaa ohjelman logoa eli kartanon siluettia. Sarjan logossa kartano on kuvattu peilikuvana mustalla ja valkoisella pohjalla. Muissa kynsissä lähtökohtana oli kartanon huoneiden tapetit, joissa jokaisessa on samantyyppiset koukerokuviot. 

Kynsissä on pohjalla Essien Blanc eli valkoinen ja leimaukset on tehty MoYou Londonin Fashionista 07 -laatalla Konadin mustalla. Kartanon kuvat on maalattu China Glazen Liquid Leatherilla. Käytin jälleen Mereneidin pitkä- ja teräväpäistä Line Master 2/0 -sivellintä. Olen kartanomaalaukseen melko tyytyväinen, tuo olisi voinut mennä kyllä paljon huonomminkin. Downton Abbey -kynsien toteuttamista olen miettinyt jo pitkään, joten pääsin toteuttamaan tuonkin ajatuksen. Itseasiassa tein nämä kynnet kaksi kertaa. Postaus oli jo valmiina viikon verran, mutta eilen tein lopullisen päätöksen ja kokeilin tehdä kynnet uudestaan. Alkuperäisissä kynsissä olin käyttänyt mintunväristä lakkaa, mikä ei vain toiminut yhtä hyvin tuon logokynnen kanssa kuin nämä mustavalkoiset.

Onko Downton Abbey tuttu sarja? Mitä piditte tästä tulkinnasta?

Essie - Blanc
China Glaze - Liquid Leather
Konad - Black
MoYou London - Fashionista 07
_________________________________________________________________________

I got to know Downton Abbey almost exactly two years ago when I went home for Christmas vacation and my parents were watching this show every tuesdaynight. Then my dad got the first two seasons for Christmas and that's how I fell in love with this show. At this moment Downton Abbey isn't on air since there's a break before the start of the sixth season. Normally I don't care shows like this at all. I don't like those Austen -movies, but there's something in Downton Abbey I really like. All those characters and the plot and they way the show has been made is so great. You just have to love it. Downton Abbey is about the people living in Downton, in downstairs and upstairs. My favorite character must be Violet Crawley (Dowager Countess of Grantham) played by the amazing Maggie Smith.

On my ring finger there is the logo of the show. There's Downton Abbey pictured on black and white base. Other nails are inspired by Downton Abbey's wallpapers. I actually did these nails twice. In the first version nails were made with mint coloured polish that just didn't work as well with the logo nail as these black and white ones do. Once again I used Mereneid's Line Master 2/0 brush. I'm quite happy with how that logo nail turned out, it could have been much worse with my painting skills. I have been thinking about Downton Abbey -nails for a long time and I'm happy I finally got to make these. Is Downton Abbey a familiar series to you? What do you think about these nails?
_________________________________________________________________________

10 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Mie oon ihan ihastunu tohon Downtown Abbeyihin, mut oon vasta neljännessä kaudessa. Katon sitä Netflixistä. Violet Crawley on ihan mahtava hahmo! Monta kertaa tullu naurettua sille ja Maggie Smithin sille luomille eleille ja ilmeille. :D Hieno näyttelijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olet siis onnekas kun saat vielä piakkoin nauttia vitoskaudesta, kuudetta joudutaan varmaan hetki odottelemaan :) Maggie on ihan huikea, viimeisten Pottereiden kohdalla ihastuin täysin jo :)

   Poista
 2. Valitettavasti tiedän... Äiti aina katsoo tota kun haluisin kattoo omia ohjelmia :'D mutta kynnet on hienot :) tykkään tollasesta kartanotapettikuviosta, harmi ettei itellä oo tommosta laattaa saati leimaustaitoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sun pitää seuraavan kerran jäädä katsomaan myös! :D Kiitos paljon :) Suosittelen lämpimästi tätä MoYou Londonin Fashionista 07 -laattaa, tosi hyvät tapettivalikoimat.

   Poista
 3. Nämähän on niin hianot, niin kuin on sarjakin ♡. T. Äiti :-)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kynnet! Sarja on mulla yhä edelleen sellasella joskus voisi katsoa -listalla, mutta vielä en oo kerinnyt aloittamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kannattaa katsoa, kuten jo sanoinkin niin en yleensä tykkää yhtään tämmösistä jutuista, mutta Downton on kyllä loistava poikkeus niihin :)

   Poista
 5. Nätit kynnet. Sarja on mulle jääny oudoksi.

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...