1/29/2015

As Seen On TV: New Favorite


New Favorite: True Detective

Ylellä pyörivä uusi HBO:n sarja True Detective on varmasti monen muunkin uusi suosikkisarja. Heräsin sarjan alkuun vähän myöhään ja aikaisemmat jatkot piti katsoa areenasta, mutta nyt olen kartalla ja odottelen innolla huomisen päätösjaksoja. Mahtavat näyttelijät, etenkin Matthew McConaughey (kuka osaa kirjoittaa tuosta vaan?) on juuri kohdallaan. Jos sarjassa olisi joku toinen näyttelijäkattaus niin en luultavasti tykkäisi sarjasta yhtään näin paljon. En osaa sanoa miten sarja tulee päättymään, epäilyksiä tietysti jo on. Mutta näin sen pitää ollakin, kerrankin ei arvaa ennalta sitä pahista!

Sarja kertoo kahden rikosetsivästä ja yhdestä tapauksesta, joka heidän pitää selvittää. Sarjassa ei tapahdu mitenkään ihan hirveästi, siinä keskustellaan ja pohdiskellaan minkä takia näyttelijävalinnatkin nousevat tärkeään osaan. Sarjan ensimmäiseen kauteen kuuluu vain kahdeksan jaksoa, mutta toinen kausi on onneksi tekeillä. Sen verran olen toisesta kaudesta ottanut selvää, että ainakin näyttelijäkaartista löytyy kovin tuttuja nimiä (Colin Farrell, Vince Vaughn ja Rachel McAdams). Ehkä kuitenkin vähän harmittaa se, että McConaugheyta ei päästä enää ensi kaudella näkemään.


Sarjan siirtäminen kynsille oli melkoinen haaste, joten mitenkään erikoiselle linjalle en lähtenyt. Tein liukuvärin sarjan "peruslogosta" bongatuilla pääväreillä: mustalla, harmaalla ja valkoisella. Sarjaan kuuluu alusta asti suuri puu, jonka alta koko sarja lähtee liikkeelle. Siksi maalasin kynsille leviävän puun. Maalauksessa käytin (taaaaas) Mereneidin Line Master 2/0 -sivellintä. Vaikein käsiteltävä oli Essien Maximillian Strasse Her, joka muuten on ihan hyvä lakka, mutta liukuvärissä vaati useamman kerroksen, että valkoinen alkoi muuttua harmaaksi.

Oletteko tekin katsoneet True Detectivea? Mitä mieltä siitä olette?

Essie - Blanc
Essie - Maximillian Strasse Her
China Glaze - Liquid Leather
_________________________________________________________________________

HBO's new series True Detective started few weeks ago here in Finland. I have really enjoyed the series, especially the actors are absolutely great! Matthew McConaughey does amazing job in his role as Rust. The actors are one reason I'm watching this show, I'm not sure I would like this show as much as I do if the actors were different. 

It was hard to transfer this series on my nails, but I chose those basic colors from the show's "logo": black, grey and white and did gradient nails. Then I painted an important part of the show, the tree where the story starts. I painted the tree with Mereneid's Line Master 2/0 (agaaaaain). I didn't use very special techniques with these nails and they weren't that hard to make. I hope they show the series even a bit. Have you watched True Detective?
_________________________________________________________________________

10 kommenttia:

 1. Sarja on mulle vieras, mutta kynnet on tosi nätit :) Tosi kiva idea tällänen tv teemaviikko, vois joskus tehdä itsekkin tv aiheisia kynsiä kun tulee eri sarjoja katsottua ihan liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eltsu! :) Hauskaa kun aiemmin tuntemattomat lukijatkin ovat alkaneet tämän teemaviikon myötä kommentoimaan :) Suosittelen kokeilemaan, on ihan hauskaa lakkailla teeman mukaan kynsiä :)

   Poista
 2. Hieno lakkaus, tykkään! Olispa jo huominen, haluun tietää miten tää eka kausi päättyy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) No sanopa muuta, onneksi ei enää montaa tuntia edessä! :D

   Poista
 3. Sarjaa en oo seurannu, mutta kynnet on mahtavat.

  VastaaPoista
 4. Olen seurannut sarjaa! Mulla on edelliseltä viikolta vielä yksi jakso näkemättä, ja tietty huomiset. Mulla on kyllä omat epäilykseni :D Vaikka sarja on niin synkkä ja ehkä jopa ahdistava, se on samalla mun mielestä tosi raikasta vaihtelua! Ei ihan heti tule mieleen toista samankaltaista sarjaa. Fargo oli kans ihan sikahyvä, odotan innolla toista kautta!

  Ja kynnet, upeat kuinkas muutenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit vielä huokaista kun sarja ei ihan vielä lopu sulta sitten! :D Mullakin on ikävä kyllä epäilykseni, mutten uskalla ajatella niitä sen enempää kun haluan säilyttää jännityksen loppuun asti. Jep, on kivaa välillä katsella jotain ihan toisenlaista sarjaa kun perus täykkäreitä ;) Fargo ei olekaan mulle kuin nimellisesti tuttu, mutta näyttelijälista näyttää kyllä lupaavalta. Kiitos! :)

   Poista
 5. Hienot kynnet! Tosi hyvin oot onnistunu tuon puun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Aina ottaa vähän riskiä kun lähtee kivan pohjan päälle maalailemaan, mutta onneksi tällä kertaa onnistu ihan kivasti :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...