1/27/2015

As Seen On TV: Old Favorite


Old Favorite: Gilmore Girls

Vanha suosikkisarja oli helppo valita. Gilmoren tytöt on se sarja mistä dvd-boksien keräilyni alkoi joskus lukion alussa seurattuani sarjaa jo yläasteella. Olen katsonut sarjan seitsemän tuotantokautta niin monta kertaa, että ensimmäisten kausien dvd -levyistä alkaa kuoriutua päällysosa pois. Sarja on tullut niin tutuksi, että vuorosanatkin alkavat tulla muistista. Sarja kertoo äidistä ja tyttärestä, Lorelaista ja Rorysta. Lorelai sai Roryn 16-vuotiaana, sarjan alkaessa Rory on juuri samassa iässä. Sarja seuraa tämän parin elämää siihen asti, että Rory valmistuu yliopistosta.

Gilmoren tytöt on itselle sellainen sarja, joka tuo turvaa vaikka minkälaisessa tilanteessa. Se voi kuulostaa tyhmältä, mutta ainakin tästä sarjasta tiedän aina, että mitä on tulossa ja mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu. Joten kun joku stressaa tai kun vaikka muutin toiseen kaupunkiin opiskelemaan, Gilmoren tytöt toi turvaa ja kotoisaa oloa. Sarjan perinteiseen logoon kuuluu sarjan nimi ja sen taustalla olevat puun lehdet, jotka menevät liukuvärinä syksyisen punaisista ja oransseista vihreisiin ja keltaisiin lehtiin. Siksi valintani kynsille on syksyinen liukuväri lehtineen.Tämä lakkaus on toteutettu melkein pelkästään KIKOn lakoilla. Ihan pohjalla on L'Orealin Lemon Meringue, mutta muut värit ovat KIKOn. Mielestäni liuku onnistui tällä kertaa kovin sulavasti. Kynnen juuressa on Poppy Red (640) KIKOn 2013 kevään Sugar Mat eli tekstuurikokoelmasta. Voin heti tässä vaiheessa sanoa, että kaikenlainen kimalle kynsinauhoilla ja sormilla johtuu tästä lakasta. On kuulkaa hienoa hinkata heti kovettuvaa tekstuuriefektiä pois kynsinauhoilta, huhuh. Poppy Redin jälkeen tulee Peach Rose (358) ja viimeisenä Canary Yellow (355). Kuten aikaisemminkin olen todennut, niin KIKOt toimivat hienosti liukuvärin tekemisessä, ne peittävät nopeasti ja liukuvat nätisti. Kuten kynsien pituudesta näkyy, niin ehdin tehdä nämä kynnet varastoon jo ennen tätä kynsien katkeamista.

Water decalsit on saatu Born Pretty Storesta (-10% alennuskoodi: K2G10) testiin. Nämä olivatkin taas vaihteeksi hyvälaatuisia siirtokuvia, niitä ei tarvinnut leikata itse muotoon ja peittivätkin hienosti. Lisäksi näiden decalsien arkki oli tuplasti tavallista suurempi eli näitähän riittää vielä tulevaisuudessakin.
Onko Gilmoren Tytöt teille tuttu sarja? Entä mitä mieltä olette kynsistä?


L'Oreal - Lemon Meringue
KIKO - Poppy Red (640)
KIKO - Peach Rose (358)
KIKO - Canary Yellow (355)
Water Decals*
_________________________________________________________________________


It was so easy to choose my old favorite series. The Gilmore Girls in the tv-show that started my dvd -collection. I have watched those seven seasons so many times that I can remember the lines and the top of the dvds has started to fall off. The series is about Lorelai and Rory, mother and daughter. Lorelai got Rory when she was only 16 years old and the show starts when Rory is at the same age. Gilmore Girls follows the life of these two until the point when Rory graduates from university. Gilmore Girls is that kind of series that brings me safety in all kinds of situations. Since I have been watching it this long and I know the series so well, it always makes me feel safe and at home. To the series' original logo there's trees with red, orange, yellow and green leaves. That's why I made these autumn nails in honor of the Gilmore Girls.

I made these nails almost only with KIKO's polishes. On the bottom there's L'Oreal's Lemon Meringue. I think that the gradient went really well this time, KIKO's polishes always seem to be good for gradients. The red one is Poppy Red (640), a texture polish from spring 2013 Sugar Mat -collection. I can say that using a fast drying texture polish was so great when I needed to clean my cuticles and fingers..well, enough time and I got it all off. After Poppy Red there's Peach Rose (358) and finally Canary Yellow (355). 

The water decals I have gotten from Born Pretty Store (-10% discount: K2G10). These decals worked great, I didn't need to cut them to shape and they covered the polishes underneath nicely. There's also more decals in this compared to the normal amount. 
_________________________________________________________________________

12 kommenttia:

 1. Miulle tuli ensivilkaisulla mieleen Gilmoren tytöt, vaikka ei ole mitään muistikuvaa sen logosta :) Tunnelmaltaan just sellaiset kuin muistijäljet tuosta sarjasta. Muistan jonkun opiskeluaikojen ajanjakson, kun kyyhötin pienessä yksiössäni, söin suklaakeksejä kahvin kera ja katsoin Gilmoren tyttöjä :D En olekaan nähnyt näitä koskaan loppuun, hmmm...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! :) Voi ei, sun pitää kyllä ehdottomasti katsella sarja loppuun asti!

   Poista
 2. Gilmore Girls <3
  Kynnet huokuu jotenkin Gilmoren tyttöjä ja voi vitsi, tekisi mieli napata taas tuo ensimmäinen kausi hyllystä ja aloittaa alusta... Pakkasin joskus vuosi takaperin käytännössä kaikki DVD:t ja CD:t kaappiin vähän vaikeammin saataville tilanpuutteen takia, mutta Gilmoret jäi hyllyyn, koska tiedän, että niille DVD:ille on aina käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, Gilmoren tytöt on ja pysyy hyllyssä. Itse olen aina tarkka siitä, että dvd-boksien rivistössä Gilmoret on eturivissä ;) Omat dvdt on jo vaan niin kuluneita, että muutamasta ekan kauden levystä lähti se päällys kuoriutumaan pois, hupsis.

   Poista
 3. Oi, kauniit kynnet! :) Itse olen vain satunnaisia jaksoja tästä sarjasta nähnyt, mutta ylistuspuheesi jälkeen tulikin kauhea himo tuijotella se läpi... Ehkäpä tästä siis ryhdistäydyn ja bongaan tuon sarjan jostain katsottavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukava kuulla, ehdottomasti kannattaa bongata ja tuijotella läpi! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Syksyn värit on kyllä komeita :)

   Poista
 5. Nää on kyllä hienot ja sopii sarjaan munkin mielestä, vaikka oonkin vaan jotakin satunnaisia jaksoja joskus katsellut. :) Kauniit sävyt, tuo Poppy Redin kimallus sopii tähän myös jotenkin tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Jep, ehkä se Poppy Redin poistaminen oli vaivansa arvoista :D

   Poista
 6. Kynnet on ihanat! <3 Tuota sarjaa en oo seurannu, ku tyyliin jossain odotushuoneessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Suosittelen kyllä kovasti tätä jos joskus on mahdollisuus paremmin keskittyä! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...