1/09/2015

Lada


Joulukuun alussa MiNails tarjosi mahdollisuutta ennakkotilata Dance Legendin lakkoja. Aikaisemmin olin niitä jo katsellut, mutta valikoima oli aina täynnä loppuunmyytyjä juuri haluamieni lakkojen kohdalla. Tähän tilaisuuteen sitten tartuttiin kahden lakan verran. Toinen hankinnoistani on Anna Gorelova by Dance Legend -sarjan Lada (23). Tarkemmin ottaen Lada on ilmestynyt Anna Gorelova 2 (Winter) -kokoelmassa.

Tapojeni vastaisesti tein tästä lakasta swatch-kuvat, koska kiinnostus lakkaa kohtaan oli niin suuri. Olin todella innoissani näin kauniista lakasta. Lada on vaaleanpunainen ja sisältää kultaista muistuttavia hippuja ja kultaista sekä hopeaa shimmeriä. Kaksi valtaväriä lakassa ovat selvästi kuitenkin vaaleanpunainen ja kulta.


Kun olin saanut ensimmäisen kerroksen lakattua, alkoi innostus lakkaa kohtaan hiipua. Ensimmäisen lakkakerroksen jälkeen oli nimittäin erittäin selvää, että tulen tarvitsemaan monta, monta kerrosta ennen kuin lakka peittää kynttä tarpeeksi. Kuvissa kynnellä on neljä kerrosta lakkaa ja yksi kerros Mereneidin pikakuivattavaa. Miksei näin kaunis lakka voi olla samaan aikaan kaunis ja hyvälaatuinen?


Jokaisen talvikokoelman lakan mukana tulee kynsilakkasormus. Onhan tuo sormus vähän suurempi mihin olen sormuksissa tottunut, mutta nätti se on silti. Ja sopivan erikoinen. 

Onko teillä kokemuksia tästä lakasta tai ylipäätänsä muista saman kokoelman lakoista? Sattuiko minulle nyt vain huonolla tuurilla se kokoelman huonosti peittävin lakka vai ovatko kaikki samanlaisia?


Anna Gorelova by Dance Legend - Lada (23)
_________________________________________________________________________

Finnish nailstore MiNails gave us the option to pre-order Dance Legend's polishes. I jumped at the opportunity and bought two Dance Legends. One of them is Anna Gorelova by Dance Legend's Lada (23). This polish came out in the Anna Gorelova 2 (Winter) -collection. Every polish in that collection comes with a nail polish ring. The ring is a bit bigger than I'm used to, but it goes great with this hobby and it's also special enough. 

Opposite to my normal ways I did swatches of this polish since I was so excited about it. Lada is a light pink polish and contains little pieces resembling gold. There's also gold and silver shimmer. The two main colors in this polish are still light pink and gold. 

When I had the first layer done, I stopped being as excited as I was. It was painfully obvious that I would need many, many layers before this polish would be opaque. I have four layers of this polish on my nails with one layer of Mereneid's Top It All Top Coat.
_________________________________________________________________________

10 kommenttia:

 1. Mutta sävynä tuo on aivan ihana! Hyvä silti tietää ja vähän tarkemmin googlettaa omat DL ja Gorelova-ostokset, ettei satu ne liruimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, tosi söpö :) Jep, mä ainakin tulen tekemään niin tästä eteenpäin :D

   Poista
 2. Jep, melkeenpä kaikki samanlaisia. Ite tuskin enää pöllölakkoja ostan, vaikka kauniita ovatkin. Sulla tuo sormus ei ees näytä liian isolta, mulle se on ihan jäätävän iso kun on niin pienet sormet:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus :( No, lyheneepä wishlist ja rahatkin säästyy! Heh, saa nähdä miten tuo sormus käytössä, veikkaan, että on pikkuisen liian iso arkielämään :)

   Poista
 3. Kaunis lakka! Harmi ettei millään meinaa peittää.

  VastaaPoista
 4. Oih kun on kaunis lakka! Hitsit sentään jos kaikki kyseisen sarjan lakat ovat huonosti käyttäytyviä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, surullista, että kaikki hyvät ominaisuudet eivät voi yhdessä lakassa kohdata :(

   Poista
 5. Mie tilasin Wraithin ja s on kyllä peittävä, tosin siinä on musta pohja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että edes yksi oli peittävää laatua :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...