1/01/2015

Top Nail Art of 2014

Koska tämä nykyinen blogini ei ole ollut toiminnassa kuin vasta muutaman kuukauden, en voi listata suosikkilakkaustani joka kuukaudelta. Sen sijaan valitsin listalle seitsemät suosikkilakkaukset blogin ajalta.

/ Since my blog hasn't been up for that long, I couldn't choose my monthly favorites from this year. Instead I chose seven set of my favorite nail art from this year. /
2. TSNEHOliko näiden seitsemän lakkauksen joukossa teidän suosikkeja? Jäivätkö jotkin ulkopuolelle vai oliko listalla joitain lakkauksia, jotka eivät sinne olisi mielestänne kuuluneetkaan? :)

/ Was your favorite nail art on this list? /

6 kommenttia:

 1. Noi halloween-kynnet on edelleen mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mäkin tykkään niistä yhä, oli niin erilaiset! :)

   Poista
 2. Näistä on ehkä eniten mieleen jääneet nuo Isänpäivä -kynnet ja ne on edelleenkin niin hienot! Lisäksi pitää mainita ainakin nuo Halloweenit, ihan huiput! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hauskaa miten nuo Halloweenit on jäänyt muillakin mieleen vaikka silloin ne julkaistessa tuntui, että ne oli vaan mulle semmonen mieleenpainuva juttu :D

   Poista
 3. Kaikki näistä on jäänyt mieleen, mutta erityisesti ihastuttaa Sparkle-kynsien sävyt ja raikkaus ja Halloween-kynsien täydellinen liukuväri ja maalaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, sparklet olikin aika tyttömäiset verrattuna normaaliin sävymaailmaan :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...