1/15/2015

ILNP Ultra Chrome Flakies: Luna & Supernova


En oikein pidä flakies -lakoista. Yleensä ne ovat kovin ylimainostettuja ja vaativat juuri oikean valaistuksen näyttääkseen loppujen lopuksi miltään. Tätä kirjoittaessa istun hämärässä huoneessa ja katselen kun kynnet säihkyvät eri väreissä, jo tästä voitaisiin siis päätellä, että I Love Nail Polish eli ILNP on luonut toimivia flakies-lakkoja uuteen Ultra Chrome Flakies -kokoelmaansa, joka julkaistiin tänä talvena. Itse hankin tästä kokoelmasta kaksi lakkaa, Lunan ja Supernovan. Kuvissa ne on lakattu Essien Blancin eli valkoisen lakan päälle, ILNP:tä on kynsillä kaksi kerrosta ja niiden päällä päällyslakka. Luna ja Supernova olisivat peittäviä varmasti noin 3-4 kerroksella eivätkä tarvitsisi siis alleen mitään pohjaväriä.


Luna on täynnä erilaisia violetin ja sinisen sävyjä. Tällaista toimivaa väriskaalaa olen etsinyt jo pitkään, esim. Flormarin U16 oli yksi kokeiluistani. Se toimi melko hyvin, mutta ei ole kuitenkaan mitään verrattuna tähän lakkaan. Parastahan flakieseissa on se, että lakan ja efektin määrää on helppo säädellä. Näistä kahdesta ILNP:stä on Luna enemmän perinteisempi mirka -lakka, mutta suosikkia en näistä osaa valita.


Supernova taas on enemmän sinisen ja vihreän sävyjä. Nimellisesti tämä kokoelma on juuri kohdallaan, koska tällaiset lakat jotenkin automaattisesti yhdistää jollain tavalla avaruuteen. Kun vielä googlettelee kuvia supernovasta niin onhan tuo lakka nyt juuri eikä melkein kohdallaan.

Mitä mieltä te olette flakies -lakoista? Kumpi näistä kahdesta on teidän suosikkinne?

ILNP - Luna
ILNP - Supernova
_________________________________________________________________________

When ILNP released their new collection Ultra Chrome Flakies (2014), I got two polishes from that collection: Luna and Supernova. Normally I don't really like flakie -polishes but these really make an exception. When I was starting to write this I kept staring at my nails: even though it was dark the polish just kept on shining. I layered these polishes on top Essie's Blanc (white), I used two layers of the ILNPs and a top coat. These flakies are opaque in three to four layers.

Luna is full of different shades of purple and blue. I have been looking a polish like these for a long, long time. I tried Flormar's U16 which was fine but nothing compared to Luna. The best thing in flakies is that you can easily set the amount of the efect. Out of these two polishes Luna is more mirka -type of polish, but I still can't choose my favorite.

Supernova is more blue and green. These polishes have really been named right, since when I looked up pictures of Supernovas, this polish was really right on. Almost every time it's easy to think about space when seeing polishes like these. 

What do you think about flakies? Which one of these two is your favorite?
_________________________________________________________________________6 kommenttia:

 1. Oooo, miten nättejä molemmat! ♡

  VastaaPoista
 2. Minuun ei flakies-lakat iske sitte millään. Ne lastut vaan on niin ruman näkösiä! Värit voi olla mun mieleen, mutta muuten njääh sitten. Näissäki kahdessa lakassa on ihanat värit, mutta nuo lastut vaan pilaa kaiken... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, eihän kaikki lakat voikaan kaikille toimia :) En mäkään kyllä jokaisesta flakies-lakasta tykkää, nää oli ihan spesiaalitapauksia :)

   Poista
 3. Mä sekosin tähän ILNP kokoelmaan just tällä viikolla, ja kaikista 12 lakasta tuo Supernova on kyllä suosikkini. Pistin muutaman tilaukseen myös, nää ei todellakaan oo mitään perinteisen banaaleja flakies -lakkoja vaan kerrassaan näyttäviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supernova on varmaan vähän sellainen "nimikkolakka" tälle kokoelmalle tai ainakin kovasti tuntuu siltä, että se on paljon esille joka puolella :) Mutta ihan syystä ;)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...