1/26/2015

As Seen On TV: General


General: AVA

Sitten startataan käyntiin blogin ensimmäinen teemaviikko As Seen On TV. Idea lähti jo #ablecaw14 -aikoihin kun piti valita vain yksi tv-sarja josta kynsiä lähtisi tekemään. Jo silloin päätin, että teemaviikko tulee ja Polish This! -blogin Annie oli innostunut ideasta myös. Nyt sitä sitten lakkaillaan tämä viikko yhteistuumin ja täytetään vähän edellisen haasteen loppumisen jättämää tyhjiötä. Julkaistaan joka ilta kumpikin teemakynnet kello 18:00. Haaste jatkuu koko viikon, maanantaista sunnuntaihin, tervetuloa siis seurailemaan :)

Tämä ensimmäinen haaste on General eli suoraan suomennettuna yleinen. Oli todella hankalaa keksiä tähän teemaan sopiva lakkaus, mutta telkkaria katsellessani sitten muistin vanhan ajatuksen. AVA -kanavan jatkuu-ruutu muuttui jokin aika sitten pinkin, mustan ja valkoisen yhdistelmäksi mikä näyttää siltä, että tämän värisiä palasia olisi kasattu tietyllä tavalla vierekkäin. Olen useamman kerran miettinyt, että tuosta saisi kivat kynnet ja nyt sitten tarjoutui oiva mahdollisuus tuo ajatus toteuttaa. Tässä siis minun AVA -kynnet eli vähintäänkin kummallinen aloitus tälle teemaviikolle. 


Valintani tätä lakkausta toteuttamaan olivat helpot: mustana KBShimmerin Stark Raven Mad, minkä päälle Picture Polishin Holiday tuomaan lakkauksen vaatimaa lisäkimallusta. Stark Raven Mad on siis musta hololakka ja kimalteleekin oikeassa valossa todella komeasti. Holiday taas on holotopperi missä on myös muutamia suurempia hiutaleita.

Vaaleanpunainen tai oikeastaan pinkki on Zoyan Shelby. Tämä lakka on melko ärsyttävä lakattava, koska valuu todella helposti pitkin kynsinauhoja, mutta oikealla tavalla käsiteltäessä ihan okei. Valkoisena on Essien Blanc mikä on ehkä paras tähän asti käyttämistäni valkoisista kynsilakoista. Tähän lakkaukseen tarvitsin sitä kaksi kerrosta ja Essien ihana, leveä sivellin teki lakkaamisesta sopivan helppoa. En taida enää muita valkoisia kovin helposti alkaakaan käyttämään.


Lakkaus oli melko työläs toteuttaa teippailujen takia. Tai lähinnä kärsivällisyyttä tässä vaadittiin, että maltoin olla laittamatta teippejä paikalleen ennen kuin lakka oli täysin kuivunut. Tästä kuitenkin selvittiin ja lopputulos oli myös omaan mieleeni. Musta, pinkki ja valkoinen myös toimivat aina yhdessä vaikka niillä tekisi mitä.

Millainen startti tämä on teemaviikolle?

Essie - Blanc
Zoya - Shelby
KBShimmer - Stark Raven Mad
Picture Polish - Holiday
_________________________________________________________________________


It's time to start this blog's first theme week. This theme is As Seen On TV, the idea came to me when we were doing our #ablecaw14 -challenge and I didn't know which tv show to pick on my nails. Annie from Polish This! -blog also wanted to join and now we're doing this challenge together. The first day we're doing "general" tv-related nail art. I had such a hard time with this one. Finally I dag up an old idea and made it finally happen. In Finland we have a channel called AVA. It recently changed it's to be continued -screen so that the screen has pink, black (sparkling) and white colors on it, like there were pieces of plastic put next to each other. It so hard to explain but anyway, that's where my idea came. Maybe a bit odd way to start this theme week, I think?

It was so easy to decide which polishes to use. The black one is KBShimmer's Stark Raven Mad, a holo polish. I added Picture Polishes Holiday on top of it so that it would sparkle even more. Holiday is a holotopper but also has some flakies on it. The white polish is Essie's Blanc, my favorite white polish so far, I think that it will be a hard job to find better white than this. The wide brush was also so easy to use even with my shorter nails. And finally the pink, it's Zoya's Shelby. A polish not so easy to use since it kept dripping on my cuticles. But used in the right way it's okay. There was quite a job in doing these nails since I needed patience so that I wouldn't use the nail tapes before polishes were all dry. I made it through all of this and quite liked the result. Black, white and pink also work together well. What do you think about this start to this week?
_________________________________________________________________________

8 kommenttia:

 1. Jee, vihdoin päästiin aloittamaan! :D Ompa muuten jännittävää nähdä aina mitä oot keksinyt, vaikka osittain tiedänkin mitä oot tehnyt, mutta se valmiin lakkauksen näkeminen on aina eri asia. :) Hieno lakkaus ja toimii hyvin, vaikkei tietäisikään mistä on kyse. :) Jotenkin ainakin joistain omista tän viikon teemakynsistä, joita oon jo kerinnyt tekemään, tuli sen verran hassuja tai kummallisia, että yleisillä paikoilla ne varmasti aiheuttais lähinnä hämmennystä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D Jep, samaa mäkin mietin, jännempää mennä aina kello kuusi sun blogiin kun julkasta vaan se oma postaus. Mulla on osa semmosia kynsiä, että menee ihan mukavasti ilman, että tietää mistä on kyse, mutta sitten on kyllä niitäkin mitkä on niin kummallisia ettei aukea ilman tätä haasteyhteyttä. :D

   Poista
 2. Heh hauska idea kaikin puolin :D

  VastaaPoista
 3. Vautsi, kiva idea tällainen teemaviikko! Ja hyvä aloitus viikolle tällaiset ava-kynnet, tosi nätit ovat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaihtelua tulee omaankin lakkailuun ja onhan tämä aika haaste myös tuoda omia lempparisarjoja kynsille :) Kiitos paljon! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...