9/28/2015

And we both stayed out till the morning light

James Blunt - 1973 

Kun nämä kynnet napsahtavat teillä ruutuihin, olen minä toivottavasti katselemassa kuunpimennystä. Vähän ennusteiden mukaan näyttäisi siltä, että pilvistä ja mahdollisesti sateista meinaisi Joensuussa olla, mutta toivotaan parasta. Viime postauksessa juttelin siitä, että en voi tehdä ajasta erikoista pakolla. Voin kuitenkin esimerkiksi herätä puoli kuudeksi katsomaan superkuun kuunpimennystä, millainen on seuraavan kerran nähtävissä vasta vuonna 2033. Olisipa niitä huonompiakin tapoja aloitella syksyinen viikko!

Tarvitsin viime viikolla kynnet, joita jaksaisin katsella pidemmänkin aikaa. Joten käyttöön otin syksyn luottotapaukseni eli OPIn Viking In A Vinter Vonderlandin. Yhden aksenttikynnen sijaan tein kahteen kynteen liukuvärin. Zoyan Payton ei ole aivan niin tumma kuin lakkaukseen olisi parhaiten sopinut, mutta omasta mielestäni lakkaus toimi ihan hyvin näinkin. Ainakin saavutin tavoitteeni kynsistä, joista pitäisin pidemmänkin aikaa. Neljän päivän jälkeen poistin lakkauksen, mutta vain muutamassa nurkassa oli lakkauksessa lohkeamia. Lakat pysyivät kynsillä siis todella hyvin ja laadukkaasti.


KIKOn Lilac (330) on ollut selvästi hyvä ostos, koska etenkin tällaisissa liukuväreissä sille on ollut paljon käyttöä. Tietysti kynnet olivat omaan mieleeni, koska käytössä oli tämä ihana luumuinen lakka. Hauskaa, että kynsien pituus on itselläni vakiintunut näin lyhyeksi, mutta tykkään näistä enemmän kuin koskaan. Pystyn esimerkiksi kirjoittelemaan tietokoneella ihan normaalisti, kynnet eivät lohkeile pituuttaan tai tartu mihinkään kiinni ja näyttävät silti hyviltä. Tämä taitaa olla se oma juttuni.

Millaista kynsien pituutte te suositte? Mitä pidätte tästä koristelusta?

OPI - Viking In A Vinter Vonderland
KIKO - Lilac (330)
Zoya - Payton
_________________________________________________________________________


When these nails are going to be published, I'm hopefully watching lunar eclipse. It seems according to weather forecast that it might be cloudy, or even rainy, here in Joensuu during the eclipse which would make seeing the eclipse impossible. But let's hope for the best. On the last post I wrote about the fact, that I can't force to make days special. But I can for example wake up 5:30 am on Monday morning to watch lunar eclipse, that you can see like this next time on the year 2033. I can think of worst ways to start a week!

Last week I needed nail art that I could look for a longer period of time. So I took to use one of my favorite polishes of this fall, OPI's Viking In A Vinter Vonderland. Instead of just one accent nail I did two gradients per hand. Zoya's Payton isn't as dark polish as I would have wanted with this OPI's polish, but I still think that these nails look good. At least I managed to meet my goal to make nail art that I would like for a longer time. After four days I took these nails off, but only few corners had chipped. These nail polishes lasted on my nails very well and really are polishes with a good quality.

KIKO's Lilac (330) has obviously been a good purchase, I have been using it a lot especially with these kinds of gradients. Of course I liked these nails since I got to use this beautiful plume polish. It's funny that I have stabilized to be this short, but I'm liking these more than ever. I can for example write with computer normally, my nails don't chip because they're long or don't get caught up in anything and still look good. I think this is my thing. How long do you like your nails to be? What do you think about this nail art?
_________________________________________________________________________

12 kommenttia:

 1. Täällä herättiin kanssa 5.40, mutta ei näkynyt mitään. :) Nyt juon sitten rauhassa aamukahvia ja lueskelen blogeja, mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu! Kynnet on kyllä nätit ja onnistuneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmitus! Itse pomppasin neljältä ylös ja sitten koko päivä samoilla silmillä. Kyllä illalla väsytti. Mutta hitaat aamut on parhaita :) Kiitoksia! :)

   Poista
 2. Onpa nätti lakkaus! ♥ Itselleni mieluisin mitta lienee se, kun vapaata kasvua on kolmasosan verran koko kynnestä, eli puolet kynsipedin pituudesta. Usein kuitenkin pääsee kasvamaan vähän pidemmiksikin, kun aina ei vain tajua tai raaski viilata tarpeeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mutta tuleepahan sulla sitten vähän vaihtelua aina paikoittain pituuteen, ei pääse kyllästymään :D

   Poista
 3. En tainnut missata mitään kun en puoli kuudelta herännyt? ;) Katselin säätiedotusta ja päätin, että näen sitten uutisista (länsirannikolla ilmeisesti ollut kirkasta, aamutv:ssä näytettiin katsojien kuvia).
  Toisaalta olisi kiva joskus kokeilla pidempiä kynsiä, mutta todennäköisesti mm. koirien kanssa ne olisivat hankalat. Mulla on ehkä peri milliä pidemmät kuin sulla, osaksi kun etusormien kynnet lohkeilee, mutta toisaalta omaan silmään itsellä ne näyttää parhaimmalta.
  Violetit kynnet = ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et kyllä, itse neljältä ylös ja pari tuntia pelkkien pilvien tuijottelua. :D Mäkin olen facebookin ryhmästä seurannut muiden ottamia kuvia.

   Pitkissä kynsissä on kyllä niitä omia ongelmiaan käytännössä, mutta pitkiinkin kynsiin ja niiden kanssa olemiseen tottuu :) Violetit kynnet on kyllä parhautta!

   Poista
 4. Todella kaunis lakkaus, tykkään hirmuisesti! <3 Sulle sopii kyllä mainiosti tämä lyhyempi malli. Jouduin itse lyhentämään juuri pari päivää sitten toisen peukalon kynnen tosi lyhyeksi, kun siitä lohkesi iso palanen pois. Muita kynsiä en siltikään osaa niin lyhyeksi lyhentää, kun oon tottunut kuitenkin vähän pidempään malliin. Oudolta tuntui tuo lyhkänen peukun kynsi useamman päivän, nyt siihen on vihdoin jo vähän tottunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) Voi ei! Kasvaakos siulla nopeasti kynnet, kuinka pitkään saa nauttia lyhyemmästä mallista? :D

   Poista
 5. Ihana toi liuku! Tosi hyvin onnistunut. Mä en todellakaan jaksanut heräillä kattelee kuuta, kun herätyskello soi muutenkin kuuden maissa. Siinä aamulla en sit tietenkään muistanut enää vilkuilla taivaalle, jos ois näkynyt jotain kuuntapaista. Yhyy. :D
  Sulle sopii tosi hyvin tää lyhyt malli. Mulla on niin perhanan lyhyt kynsipeti, enkä edes liiottele kun sanon sen olevan ihan naurettavan lyhyt, joten mulla on pakko olla vapaata kasvua tosi paljon että kynsi näyttää omaan silmään nätiltä. Kunhan ei oo sormenpäät näkyvillä siitä missä kynttä pitäis olla, niin kaikki on ok. :D Suosin itelläni tällasta puolpitkää mallia, joka on kyllä suht pitkä on lyhyen kynsipedin vuoksi. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) No kuvia näkee netistä :D Hyvä, että oma malli on kuitenkin löytynyt. Itseä ainakin ärsytti hirveästi se aika, kun ei oikein tiennyt millaiset kynnet sopii parhaiten..

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...