9/20/2015

Kaikki loputon kauneus

Apulanta - Valot pimeyksien reunoilla

Onpahan kuulkaa taas sellainen viikko takana, että huhuh. Tällä kertaa ei ole kuitenkaan kyse sellaisesta oikein masentavasta ja musertavasta viikosta, vaan ihan vaan täydestä epäonnisuudesta noin muuten. Onneksi kyse ei ollut niin mullistavista asioista, että oli mahdollisuutta jo vähän huumorillekin. Tällä viikolla meni rikki uuni, puhelin ja pyörän vaihteet. Mutta parasta on se, että yhdenkään kanssa ei ollut kyse siitä, että olisin itse tehnyt jotain väärin. Uuni ja puhelin hajosivat vanhuuttaan ja pyörä ilmeisesti varastossa kaaduttuaan. Uskomatonta, että kaikki kolme ajoittivat nämä kolmelle peräkkäiselle päivälle! Ilmeisesti oman sietokyvyn yli on kuitenkin jo menty, koska puhelimen hajotessa olin yhden ystävän seurassa, enkä oikein osannut reagoida asiaan heti mitenkään, mikä sai ilmoille kysymyksen. Olenko iloinen puhelimen hajoamisesta kun vaikutan niin rauhalliselta?Ilmeisesti oli kyse vain siitä, että olin jo siinä vaiheessa täysin epäuskoinen omasta epäonnesta mitä syyskuussa on esiintynyt. Noh, nyt ehkä on sitten vuorossa lokakuu täynnä onnea, iloa ja tuuria!

Viehtymykseni tummiin väreihin ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta ja tällä viikolla yhtä lakkausta tehdessäni valitsin pohjaksi OPIn Skating On Thin Ice-Landin. Lakka on kotoisin 2014 syksyn Nordic -kokoelmasta. Tämän parina voisi pitää samassa kokoelmassa ilmestynyttä Viking In A Vinter Vonderlandia, joka on muutaman asteen tummempi lakka. Tätä vauhtia alkaa näyttää vahvasti siltä, että saan nuo lakat kulutettua tämän talven aikana pois jos en pian ala lakata muillakin sävyillä.Skating On Thin Ice-Landin kauneus oli niin huikea, että halusin napata kesken lakkailun kuvat ilman minkäänlaisia koristeluita. Lakkaa on kynsillä jo kolme kerrosta, mutta ainakin ylemmässä kuvassa näyttää kovasti siltä, että neljäskin kerros olisi ollut paikallaan. Toisaalta muutoin en asiaa huomannut ollenkaan, vasta tuota kuvaa katsoessani. Jos siis tummat, luumuiset sävyt ovat oma juttu, niin tämä lakka kannattaa ilman muuta hommata! Itsellä taas tekisi mieli lakata kynnet tällä, vaikka juuri otin vasta edellisetkin lakkaukset pois. Hupsista.

OPI - Skating On Thin Ice-Land
_________________________________________________________________________

I have such a crazy week behind me. This time it isn't about devastating and dark feelings, just a total set of unlucky things. Luckily they left some room for humor as well. This week my owen, phone and my bike's gears broke. The best thing is, that these things didn't happen because of something I did. Owen and phone broke because of their age and I guess my bike had fallen down in the bikestorage. I just can't believe that these three broke on consecutive days. Apparently I had gone over my tolerance for bad things happening. I was with my friend when my phone broke and I think I was quite restful since my friend asked me if I was happy that it broke since I really was so peaceful. I just guess that I was so unbelieving about all of that unluckiness that I had already faced this September. Well, maybe October is filled with happiness and luckiness for me!

I think my love for darker shades hasn't gone unnoticed for anyone. When I did one set of nails for this week, I chose OPI's Skating On Thin Ice-Land as the base color. It's from Fall collection 2014, called Nordic. You could think OPI's Viking In A Vinter Vonderland as Ice-Land's pair, it's just few shades darker. If I'll continue like this, I have used both of these polishes by the end of this year.

Skating On Thin Ice-Land's beautifulness is so great, that I needed to stop and take pictures before adding any decorations on it. I have three layers on my nails, but when looking at the first photo it seems, that fourth layer would have been an okay idea. But I didn't even notice this until looking at that first photo. So if you like dark and plume shades, I really recommend you think about buying this polish! I would like to polish my nails with this polish again, even though I just took it off, whoops.
_________________________________________________________________________

2 kommenttia:

  1. Tää lakka on niin kaunis♥ Mullaki just kynsillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä niin nätti! :) Voisin pitää tätä koko syksyn kynsillä.

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...