2/04/2015

My January 2015


Tammikuusta jäi päällimmäisenä yllättäen As Seen On TV -teemaviikko. Törkeästi nyt ilmoitan, että teemaviikko oli tammikuussa vaikka viimeinen teema olikin jo helmikuun puolella. Oli hauskaa tehdä välillä jotain ihan erilaista ja mielestäni haasteviikolla tulikin tehtyä paljon kivoja kynsiä. Toisaalta taas jäi vielä monia sarjoja joista voisin kuvitella kynnet tekeväni, mutta ehkä ei kuitenkaan uuden teemaviikon verran. Tykkäsin viikon lopputuloksesta ja voin olla ylpeä tekeleistäni, aina näin ei suinkaan ole. Etenkin Sex and the City- sekä AVA -kynnet jäivät mieleen. Lisäksi aikaisemmin tuntemattomatkin lukijat innostuivat viikon aikana kommentoimaan, mikä oli ehdottomasti kiva bonus.Tammikuuhun kuului paljon koosteita viime vuodesta, onneksi uusi blogi on niin tuore, että paljon kerrattavaa ei ollut. Ensi vuonna sitten vähän enemmän hommaa edessä. Toisen lakkalaatikolla -sarjaan osallistuivat tässä kuussa Belegwen ja Fani. Yritin tammikuussa myös vähän esitellä lakkalaatikon erikoisempia kynsilakkoja, jotka eivät hirveän usein kynsille pääse. Aikaa meni alkuvuodesta myös ohittamieni joulukokoelmien lakkojen etsimiseen. Kaikki haluamani lakat onnistuin jäljittämään, mutta eipä niitä toisaalta ihan hirveän montaa ollutkaan. Nyt sitten aloitellaan helmikuuta ja sen mukana tulevaa keväthaastetta. Onneksi sellainen on nyt taas tullut tehtyä, koska jo tuo As Seen On TV -viikkokin todisti sen, että olen parhaimmillani lakkaajana silloin kun lakattavana on selkeät teemat ja jonkinlainen aikataulu. Kummallista, mutta totta. Helmikuun myötä ollaan myös taas askeleen lähempänä kevättä ja sitä aikaa kun hololakkojakin uskaltaa taas käyttää kun niiden koko efekti pääsee oikeuksiinsa, ihanaa!Kuukauden kootut

Löytö: Erilaisten teemakynsien tekeminen onkin todella kivaa!

Ostos: F.U.N Lacquerit

Kynsilakka: Picture Polish - Shocked

_________________________________________________________________________


The main thing that I remember from January is of course the As Seen On TV theme week that just ended. It was fun to do something different and I think that I got some really nice nail art done during that theme week. On the other hand I still have many tv-show and movie nails that I could do, but maybe not to fill up a whole theme week. As I said, I liked the end results of this week and can be proud of my nails that I did. That isn't always the case. The Sex and the City and the AVA -nails were maybe my favorites.

There were many recaps of last year in my blog in January. Luckily my blog is so new that I didn't have that much to go through. Next year I will have a bigger job to do, though. I also tried to show up more of the special nail polishes that I have in my collection that don't get that much nailtime otherwise. I also spent some time in finding those polishes I missed on December and now I have all the polishes I wanted. Luckily there weren't that many to start with.

So now it's time to start February and the spring nail art challenge that comes with it. I'm glad we got one made since the As Seen On TV -week proved that I'm on my best when I have clear themes and a schedule of some sort. That's odd, but true. We're also taking one step closer to those sunny days when it's possible to see the full efect of holographic polishes, that's really nice!

This Month

Find: Doing all sorts of theme nails is fun!

Buy: F.U.N Lacquers

Nail Polish: Picture Polish - Shocked

Nail Art: Sex and the City
_________________________________________________________________________

4 kommenttia:

  1. As seen on TV-teemaviikko oli myös lukijoiden mieleen! Mä ainakin seurasin suurella mielenkiinnolla ja ihmettelin kerta toisensa jälkeen miten oivaltavalla tavalla kynnet on toteutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Oona ihanasta kommentista! :) Tulee semmonen fiilis, että tällaista voisi toistekin kokeilla :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...