2/13/2015

Ystävällinen arvonta


Ystävänpäivän kunniaksi on hyvä käynnistää blogissa uusi arvonta. Kokosin palkinnon kevät mielessäni, mikä alkaa pikkuhiljaa saavuttaa meitäkin. Ainakin aurinkoisia päiviä on tällä viikolla ollut tavallista enemmän, vihdoin! 

Palkinto: 
Leimauslaatta BP-34
3 Water Decals arkkia
Koko kynnen tarrasetti
2 Kynsiteippirullaa

Tutustutaan vielä vähän tarkemmin tähän arvontaan. Arvonta alkaa nyt (13.2.2015) ja päättyy sunnuntaina 28.2.2015. Postitan palkinnon Suomeen ja arvonta suoritetaan Rafflecopterin kautta. Arvonta on avoinna kaikille, mutta blogia seuraamalla Bloggerin tai Bloglovinin kautta saa enemmän arpoja eli mahdollisuuksia voittaa. Muistathan ilmoittaa nimimerkin millä blogia seuraat! Arvontaan osallistumisessa on vain kaksi pakollista kohtaa: sähköpostin antaminen ja palautteen antaminen blogista. Lisäarpoja on kuitenkin mahdollista saada blogia seuraamalla, kertomalla arvonnasta eteenpäin tai vierailemalla blogin Facebook -sivuilla. Yhteensä arpoja voi saada 9 kappaletta.


a Rafflecopter giveaway

4 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta arvonnasta ja mukavaa ystävänpäivää sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hyvää ystävänpäivää myös sinne! :)

   Poista
 2. - Seuraan bloggerin kautta nimimerkillä Jelena Nieminen
  - Seuraan/tykkään facebookissa nimelläni Jelena Nieminen
  - Palaute: Saan blogistasi inspistä paljon kynsien laittoon. Kuvat on hyviä, ja erinlaisia kynsiä on paljon!:) Top kynsilakka postaus oli tosi kiva, sen tyyppisiä tuotearvosteluita toivoisin enemmänkin!:)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytättäisitkö Jelena osallistumistiedot tuohon ylläolevaan laatikkoon? :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...