5/28/2015

Glitterin Hiusopas

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa Glitterin vierailusta höpöttelin, niin saamassamme Hiusoppaassa huomio kiinnittyi erityisesti kolmeen asiaan. Nämä olivat polkkatukkaväline, niskan puolelle tulevat hiuskoristeet ja erilaiset hiusvärit.


Ensimmäisenä on ihan pakko nostaa esille tuo polkkatukkaväline. Joka kevät omalla kohdallani käy niin, että tekee mieli lyhentää hiuksia ihan hirveät määrät. Tänä keväänä onneksi selvisin ihan järkevällä lyhennyksellä kun napattiin vaan huonokuntoisimmat pois, mutta esimerkiksi ylioppilasjuhlien jälkeen olen lyhentänyt todella pitkät hiukseni todella lyhyiksi. Lyhyet hiukset vaan vaativat yleensä aamuisin vähän enemmän huomiota ja sitähän itseltä ei niillä herunut. Siksi pitkät hiukset ovat jääneet itselleni turvallisemmaksi valinnaksi. Nyt kuitenkin Glitteriin on tullut myyntiin tuo polkkatukkaväline, jolla pitkätkin hiukset voi lyhentää polkaksi ja sitten palata halutessaan takaisin siihen pidempään malliin. Hintaa tuolla on 7,90 € eli varsin vähällä rahalla pääsee toteuttamaan hiushaaveitaan. Glitterin Youtube -kanavalla ei ainakaan vielä näkynyt olevan tutoriaalia tuon välineen käytöstä, mutta olisi kyllä todella mielenkiintoista nähdä miten tuo käytännössä tapahtuu!


Toisena isona juttuna on viime vuoteen verrattuna selvästi erilaiset hiuspannat ja -koristeet, jotka asetetaan päähän niin, että koriste tulee niskan puolelle. Onhan tätä tietysti jo vähän nähty esim. seppeleissä, mutta tällaisena hiuspantana on asia itselleni uusi. Pitkähiuksisena voisin tuollaisen saada jopa toimimaan, kunhan sopiva tilaisuus käyttöön ilmaantuisi. Hiukset ehkä tosiaan kannattaa suoristaa, ainakaan omalla luonnonkiharallani en välttämättä menisi enää lisäämään tuota koristettakin päähän. Olisi jo tungosta. Mutta tykkään kyllä siitä, että se erikoinen osuus jää välillä taakse ja kasvot saavat jäädä ihan normaaleiksi ilman ylimääräisiä vekottimia.

Hiusliitua pääsin kokeilemaan jo viime vuoden vierailun jälkeen, mutta omassa päässä ei se vain toiminut. Nyt on kuitenkin hiusliitujen ohella tullut myyntiin muitakin vaihtoehtoja hiusten väliaikaisiin ekstraväriin. Hiuskynät ja hiusmaskarat löytyvät nyt hyllyistä. Tulevalle Nightwishin keikalle vähän pohdiskelin, josko pieni värjäys olisi paikallaan, mutta luulen, että  ainakin tälle Joensuun keikalle jää pää värjäämättä. Mutta miettikää nyt kuinka hauskaa olisi jos hiuksista löytyisi kultainen tai hopeinen raita. En kyllä pysty olla miettimättä, että kuinkahan tuota kultaa ja hopeaa löytyisi sitten myös vaatteista ja autossa selkänojasta, haha!

Glitter on kyllä tänä vuonna antanut taas paljon mahdollisuuksia esim. kesän festareita ajatellen! Nyt vaan hiukset polkkapituisiksi, taakse hiuskoriste ja muutamat väriraidat sekaan, kyllä kelpaa. Sitten voi noin muuten pukeutuakin jo pelkästään mustaan, värit ja koristeet kun löytyvät kaikki jo hiuksista.

Kiinnostaako teistä joku näistä kolmesta? Oletteko tutustuneet tämän kevään Hiusoppaaseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...