5/12/2015

Suuri Ostospostaus Winter 2014-2015

Joku oli ajautunut blogiin hakusanalla "ostospostaus". Siinäpä mahtoi pettyä, koska blogista ei sellaisia löydy virallisesti kuin yksi. Joten vastaavanlaisten pettymysten vuoksi ajattelin taas listata ostamiani ja testiin saapuneita kynsituotteita. Blogin Facebook- ja Instagram -sivuilla päivittelen ostoksiani enemmän, joten sieltä löytää helposti tuoreet uutiset tältä rintamalta. Sen verran olen nyt talven aikana huomannut omista ostoksista, että hutiostoja tulee tehtyä paljon vähemmän. Alan siis vihdoin oppia siihen, että millaisia lakkoja tulee oikeasti käytettyä ja mitkä olisivat ihania, mutta eivät vain itsellä toimi. Mihinkään aikajärjestykseen en näitä osannut laittaa eli kuvat ovat onnellisesti ihan sekaisin. Ostokset ovat siis talven ajalta, maaliskuusta eteenpäin hankittuja tuotteita ei näiden joukossa enää ole.

Postaus on kirjoitettu varastoon pari kuukautta sitten, joten laitan sen nyt vihdoin julkaisuun. Kevään ostoksista olisi siis aiheellista tehdä vielä oma postauksensa. Onneksi niitä ei ihan tällaista määrää ole.


Picture Polish - Holiday, Cirque - Mirror Mirror

The Nailista Shopilta löysin viime vuonna kaksi etsimääni lakkaa erittäin kohtuulliseen hintaan muihin liikkeisiin verrattuna. Picture Polishin Holiday ja Cirquen Mirror Mirror ovat kumpikin tätä nykyä melko hankalia löytää, mutta jostain voi näitäkin vielä käsiinsä saada. 


Sally Hansen - 18K Gold Hardener, Sally Hansen -, Sally Hansen - Fuchsia Power

Sally Hansenin maahantuoja lähetti tammikuussa testattavaksi kolme lakkaa. 18K Gold Hardenerista juttelinkin enemmän jo täällä, mutta lisäksi kuvassa ovat ja Fuchsia Power. Nämä kaksi ovatkin varmasti oikein sopivia kesälakkoja.


OPI - We'll Always Have Paris, Picture Polish - Heavy Metal, Picture Polish - Enchanting

OPIn We'll Always Have Paris oli viimeinen kynsikirppikseltä tekemäni ostos ennen postimaksujen nousua. Tämän lakan suede -versio on htf -lakan maineessa, mutta tämä perusmalli on helposti saatavilla. Muita kirppikseltä tekemiäni löytöjä tänä talvena olivat Picture Polishin Heavy Metal ja Enchanting. Enchanting on tällä hetkellä ainoa selvästi vihreä lakkani.


KBShimmer - U Rock My Heart, KBShimmer - Sand In My Stocking, KBShimmer - Stark Raven Mad, Essie - Blanc, Color Club - Halo-graphic, Color Club - Eternal Beauty

KBShimmer -kokoelmiani täydensin kirppiksen hurjien "loppumyyntien" aikaan. Löysin U Rock My Heartin, Stark Raven Madin ja Sand In My Stockingin. Lisäksi Essien Blancin ja Color Clubin Eternal Beautyn ja Halo-Graphicin. Lisäksi pari leimauslaattaa, Winstonian 04 ja Messy Mansionin 14. Valkoista tarvitsen lakatessa jostain syystä todella paljon verrattuna muihin, joten tuo Essien pullokin alkaa olla jo puoliksi käytetty. Color Clubin Halo Hues -sarjan holoja on taas ennen kevättä jo hyvä hankkia varastoon, koska Suomessa hololakkojen käyttöaika on niin rajallinen. Muistuttakaa minua tästä kesällä jos hololakkoja ei ala näkyä enempää kynsillä!Picture Polishien re-stockia odotettiin Harlow & Co.:lle tyttöjen kanssa pitkään ja kun siitä ilmoitettiin, niin mehän oltiin heti valmiina. Itse täydensin omia varastojani kolmella uudella Picturella: Paris, Grace ja Lagoon. Tätä ennen tehtiin jo viime vuonna yksi tilaus samaiseen putiikkiin, silloin ostin Twinklen, Tiffanyn ja Shockedin. Naureskelinkin tälle kuvalle jo blogin Facebookin puolella, koska kuvasta selvästi näkyy miten teen ostoksia tiettyjen värimaailmojen mukaan ilmeisesti joka kerta. Näin ne sävymaailmat tietyissä väreissä kasvaa ja toiset värit jäävät kokonaan puuttumaan!


Gina Tricot - Halo, Gina Tricot - Top of the World, Gina Tricot - White

Gina Tricotissa piipahtaminen Ideaparkin reissulla oli hyödyllinen. Joensuussa ei Tricotin liikettä ole, joten mahdollisuudet päästä lakkaostoksille siellä ovat melko harvinaisia. Reissuni aikaan Tricotissa oli kosmetiikan suhteen menossa -25% alennukset, sehän ei minua haitannut. En ole aikaisemmin päässyt kokeilemaan kehuttua valkoista, joten ostin heti kaksi pulloa jos se sattuisikin olemaan itselleni sopiva. Whiten lisäksi ostin Top of the Worldin ja Halon. Haloa ajattelin korvaamaan tyhjenevää OPIn I Snow You Love Me:ta ja Top of the Worldia taas hopeaksi versioksi tästä lakasta.Born Pretty Store on ollut tänä keväänä aktiivinen testattavien tuotteiden lähettämisen kanssa, tälläkin hetkellä postissa on tulossa uusi paketti. Edellisessä testipaketissa oli neljä leimauslaattaa, kaksi isompaa eli BP-L 004 ja BP-L 008 sekä pienemmät BP-19 ja BP-02. Lisäksi olen tehnyt itse yhden tilauksen BPS:lle, jolloin ostin leimauslaatan (BP-34), water decaleita ja kolme sivellintä. Olen ollut näihin leimauslaattoihin todella tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt. Epäonnistuneita leimoja ei ole näillä vielä tullut, laattojen kuvavalikoimat ovat kivoja ja hinnatkin kohtuullisia.


Dance Legend - Glam Rock, Dance Legend - Lada, Powder Perfect - Addictive Personality

Dance Legend on melko vaikea merkki saada käsiinsä, mutta MiNailsin tuodessa lakat markkinoille tilasin itselleni Glam Rockin ja Ladan. Lisäksi samaan tilaukseen tuli Powder Perfectin Addictive Personality. Dance Legendit eivät yllättäneet ainakaan hyvällä laadullaan, koska kumpikin lakka vaati paljon kerrostusta. Tällä hetkellä kaipailen DaLe -kokoelmiini ainoastaan Top Aquarelle -sarjan lakkoja, jotka ovat eräänlaisia kynsien vesivärejä. Niillä saisi aikaan hieman erilaisia koristeluita.


Hehe 026, Hehe 036, Hehe 030

He-He -leimauslaatat kotiutuivat CesarsShopille ja niiden mukana Harry Potter -teema. Laattoja näkyi olevan jokaisesta kirjasta, lisäksi muutama peruslaatta ja jokaiselle tuvalle omansa. Itse selvisin toistaiseksi kolmella laatalla. Tuo Kuoleman Varjelukset -laatta eli oikean yläkulman laatta on näistä kolmesta ehkäpä se suosikkini. Vihdoin tuota logoa ei tarvitse yrittää maalata itse, vaan sen voi helposti leimata kynsille. Vielä kun keksisin, että millaiset Harry Potter -kynnet ensiksi tekisin niin pääsisin vauhtiin. Olen jo pitkään himoinnut etsystä bongattua jumbo HP -laattaa, mutta Suomeen tilattuna laatan hinta kipuaisi reiluun 50 euroon, joten en ole katsonut sen olevan ihan sen arvoinen. Siksi tällaiset pikkulaatat ovat todella tervetulleita.F.U.N Lacquer päivitti varastojaan tammikuun alussa, jolloin sain vihdoin hankittua kauan etsimäni 24 Karat Diamond ja sen lisäksi Galaxy (H). Tätä ennen olin jo löytänyt saman merkin Million Dollar Dreamin Polishinail -nettikaupasta. Näistä en ole yhtäkään ottanut vielä käyttöön, koska odottelen niitä valoisampia ja aurinkoisempia ilmoja, jotta saan lakoista heti irti niiden koko väriskaalan. Toivottavasti kevät etenee siis nopeasti. F.U.Nit ovat ehdottomasti kaikkien glitterlakkojen parhaimmistoa. Kimallus on näissä ihan hurjaa ja jos lakalta haluaa sitä vielä lisää, niin glittereistä on tehty vielä holoversiot, jolloin kimallus auringonvalossa on varmasti jotain ihan huikeaa.


ILNP - Supernova , ILNP - Luna 

ILNP:lle tehtiin tilaus myöskin jo useampi kuukausi sitten. Silloin luokseni saapuivat kaksi Ultra Chrome Flakies -sarjan lakkaa eli Supernova ja Luna. Näiden uusien ILNP:n lakkojen pullot olivat todella vakuuttavia ja kauniita, huikeat sävyt pääsevät niissä oikeuksiinsa.

Nyt näyttää, että näitä ostoksia on ihan huikea kasa, mutta nämä ostokset ovat tosiaan jakaantuneet useamman kuukauden ajalle ja olihan tässä ihan testiinkin saatuja tuotteita. Lisäksi ostoksia kertyy aina kokoelmien aktiiviseen ilmestymisaikaan enemmän, nämä ostokset ovat osuneet joulu- ja kevätkokoelmien pintaan. Näitä ostospostauksia aina pyydellään ja itsekin tykkään muiden blogeista näitä lukea. Näiden tekeminen aina vaan jää, ehkä siksi, että on mukavampi koota kerralla aina enemmän kuin tehdä useita pienempiä postauksia. Ehkä joku kiinnitti huomiota siihen, että varsinaisia kevätvärejä tai -kokoelmia tästä ei kyllä löydy. Nämä ostokset ovat marras-helmikuun ajalta, joten kaikki keväthankinnat ovat vielä pohdinnassa. PS. Olipa taas ihanaa saada kuvata päivänvalossa ilman lamppuja!
_________________________________________________________________________

Here are my nail art related shopping from this winter. It seems like a lot, but we must remember that these are from a longer period of time. Some of these things I have had for many months already. You can find the brand and the name of the polishes below the pictures. I have also highlighted names of the brands. These photos aren't placed on any timeline. This post was written few months ago, so writing a new post about this spring might be a good idea. Luckily there aren't this many purchases!

During this winter I have noticed that I don't anymore buy many polishes that I won't use. So I guess this means that I have learned that what kind of polishes I like and what I don't like. These shopping posts are always being asked but I'm just so lazy to actually take those pictures and write all of this. I really like reading these types of posts though! I don't know if someone noticed that there aren't many spring or summer colors on those polishes so they're yet to come when I'm finished deciding that what do I actually want.
_________________________________________________________________________

6 kommenttia:

 1. Ei tuo määrä mun silmään näytä edes isolta, kun ne kuitenkin ovat jakaantuneet useammalle kuukaudelle. Jos katsoo mun ostoksia ja saantijuttuja muutamalta kuukaudelta niin kyllä se taitaa peitota tän mennen tullen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se enää näytä omaankaan! Olen kirjoittanut tekstin silloin kun osa ostoksista oli vasta kotiutunut, silloin määrä tuntui ihan hurjalta! :D Haha, mutta kynsiharrastus on välineharrastus!

   Poista
 2. Teepä Harry Potter- teemaviikko? Esim. vaikka lakkauksia kirjojen ilmestymisjärjestyksesä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihan huikeasta ideasta! Pitääpä suunnitella! :)

   Poista
 3. Miten minusta tuntuu, että oon ollu mukana vähintään joka toisessa näistä ostoista/tilauksista?! :D Monia todella herrrkullisia hankintoja, eikä tuo nyt niin isolta määrältä edes näytä kun on tosiaan kertynyt useamman kuukauden kuluessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu samalta, kyllä me ollaan hyvä harrastajatiimi! :D Pitää selvästi kunnostautua taas tällä rintamalla ;)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...