5/03/2015

#ablecs15 Week 12: Out of the Comfort Zone


Tähän teemaan lähdin värien pohjalta. Aluksi mietin violettia, mutta haasteessa on sitäkin tullut jo tänä keväänä testattu. Siksi valinta osui punaiseen, mikä on itselläni ehdoton ongelmaväri, myös jouluisin.

Punaiseksi lakaksi valikoitui helposti OPIn Over & Over A-Gwen, mikä on tähän asti ollut käytössä vain maalaamisessa tai muussa pienemmässä tekemisessä. Jotta kynsistä ei tullut ihan liian epämukavat, lisäsin aksenttikynsiksi harmaa-valkoiset chevronit. Vaikka Nail Vinylsien arkkien kanssa tuntuu aina siltä, että ne kuluvat hetkessä, ei näin todellakaan ole. Kyseinen tarra-arkki on ollut itselläni jo ainakin vuoden ja tasan puolet on nyt käytetty. Vaikka chevron -kuvio on ehkä yksi omista suosikeista.Ainakin onnistuin haasteen teemassa siinä mielessä, että todellakin olen ulkona omalta mukavuusalueeltani. Kynnet siis lähtivät nopeasti poistoon, koska punainen - ei kiitos. Ja voi kuinka odotankaan päiviä kun on aikaa keskittyä kynsien lakkaamiseen ja valokuvaamiseen kunnolla!

Mitkä elementit kynsillä ovat ulkona teidän mukavuusalueeltanne?

OPI - Over & Over A-Gwen
Gina Tricot - White
China Glaze - Intelligence, Integrity & Courage
Nail Vinyls
_________________________________________________________________________

I started thinking about this theme based on colors. First I thought about purple, since it has already been a part of this challenge on this spring. So I chose red, which is a difficult color for me, even on Christmas time.

I chose OPI's Over & Over A-Gwen as my red polish, which I have only used when painting by hand or in other smaller things. I didn't want to make my nails too uncomfortable so I added two accent nails with grey and white chevron patterns. With Nail Vinyls, I always feel that they will ran out too fast. I have had these chevron vinyls for about a year now, but I have only used exactly half. That's saying a lot since chevron is one of my favorite patterns ever.

At least I really managed to make this theme work since I really was out of my comfort zone. This means that I took these nails off really fast since red - no thank you. And how much I'm waiting for those days that I have the time to really concentrate on making nail art and photographing them! What elements on your nails are out of your comfort zone?
_________________________________________________________________________

4 kommenttia:

 1. Punainen kuuluu myös itellä inhokkiväreihin omilla kynsillä. Muiden kynsillä se näyttää niin hyvältä, mut mulla ei :D En löydä moitittavaa näistä sunkaan lakkauksista, simppeliä ja nättiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo punainen on ehkä niin vahvasti yhdistetty vähän vanhempien ja eleganttien rouvien kynsiin ettei sitä itse osaa enää käyttää ollenkaan :D

   Poista
 2. Peruspunainen on mullekin tosi hankala, ei sitä tule käytettyä ainakaan niin, että lakkaisi kaikki kynnet punaisiksi. Toisaalta tykkään kyllä punaisesta muiden kynsillä, myös nämä sun lakkaukset punaisine kynsineen näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Punainen on kyllä paha. Joko siitä tulee ihan joulufiilis tai sitten ei toimi noin muuten ollenkaan :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...