5/22/2015

Polish of the Month, March 2015


Ihan sekopäisen huhtikuun takia maaliskuun lakkavalinnat tulevat vasta tässä ja nyt. Siksipä lakkojen sävy ei täysin vastaa kevätmeininkiä tai kuvausympäristö maaliskuuta. Kuvat on otettu parvekkeellani, joka on tällä hetkellä suuren suuri ilonaiheeni. Voitte siis varautua siihen, että parvekekuvailua on kesällä edessä enemmänkin!OPI - Skating On Thin Ice-Land

Skating On Thin Ice-Land on syksyn 2014 Nordic -kokoelman toinen luumuinen lakka. Ice-Land on aavistuksen verran Viking In A Vinter Vonderlandia kirkkaampi. Syksyn ja talven aikana löysin ihastuksen näihin luumuisiin ja violettiin vivahtaviin lakkoihin, Ice-Land oli siis selvä hankinta vaikka hetki sen saamisessa kestikin.OPI - Hey Baby

Hey Baby on osa Gwen Stefani kokoelmaa 2014 keväältä. Lakka on melko tumma pinkki eli ei ihan juuri se oma juttuni. Tätä tulee kuitenkin säännöllisesti käytettyä erilaisissa koristeluissa vaikka isommalla pinta-alalla lakka onkin kynsilläni tuntemattomampi. Lakka kävi syksyllä Anniella lainassa, jolloin Annie teki tämän vertailun Hey Babysta ja Girls Love Ponies -lakoista.Zoya - Neely

Neely on Lovely -kokoelmaa keväältä 2013. Se on koostumukseltaan melko ohut, minttuinen creme. Ohuella tarkoitan sitä, että esimerkiksi liukuvärin tekemisessä en voi tätä lakkaa suosia, se ei jaksa tarpeeksi erottua valkoisesta. Neely on siis todellinen pastellinen minttu.
_________________________________________________________________________

Because of a totally crazy April, I'm postin the Polish of the Month, March -post only now. That's why the shades don't perfectly fit spring and the background of the pictures don't fit March. The pictures are taken on my balcony which gives me so much joy right now. You can start preparing yourself to see a lot more of pictures taken there!

OPI - Skating On Thin Ice-Land

Skating On Thin Ice-Land is part of fall 2014 Nordic -collection. It's the second plume -like polish from that collection. I also have Viking In A Vinter Vonderland, which is more darker shade. During fall and winter I found my love for this kind of plume and violet polishes. Getting Ice-Land was a clear choice, even though it took me a long time to get there.

OPI - Hey Baby

Hey Baby is from spring 2014, from the Gwen Stefani -collection. This polish is quite dark pink polish, so not really my main color. I still regularly use this for different kind of nail art, even though you can't see this polish on bigger pieces of my nails. This polish was borrowed by Annie on the fall, she wrote this review between Hey Baby and Girls Love Ponies.

Zoya - Neely

Neely was published on the Lovely -collection on spring 2013. It's quite thin and a minty creme. By thin I mean that I can't use this polish when making gradients, it can't stand out from white polish. Neely is really a pastel mint polish.
_________________________________________________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...