5/26/2015

Kukkaseppeleitä Glitterissä


Lauantai-iltana otettiin seitsemän bloggaajatytön kanssa suunta kohti Joensuun Glitterin liikettä. Edellinen Glitter -vierailu oli viime keväänä kynsimiitin yhteydessä, joten olikin jo korkea aika käydä tutustumassa uuteen Hiusoppaaseen.

Ilta aloiteltiin alkumaljoilla ja pirteän Elinan esitellessä Hiusopasta. Elina oli myös laittanut valmiiksi naposteltavia, jotka tosin taisivat illan aikana jäädä kaiken muun ihastelun ohessa vähän vähemmälle huomiolle. Hiusoppaassa kiinnitin huomioni etenkin kolmeen asiaan: polkkatukkavälineeseen, hiuskoristeisiin (niskan puolelle) sekä erilaisiin hiusväreihin. Näistä kolmesta asiasta höpöttelen vielä erillisessä postauksessa lisää ettei tämä pääse venymään ihan hurjan pituiseksi.Tämän jälkeen pyörittiin ympäri liikettä ja ainakin kovasti yritettiin keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Omalla kohdalla tämä tarkoitti jatkuvaa palaamista takaisin kukkaseppeleiden luokse. Vierailu oli siis opettava, enpä tiennyt kaipaavani näin paljon kukkaseppeleitä, joita en sitten arjessa kuitenkaan osaisi käyttää. Lähes koko vierailun ajan päästäni kuitenkin jonkinlainen seppele meinasi löytyä, siksi omasta naamasta taitaa löytyä tavallista enemmän kuviakin. Uutuutena Glitterillä on muuten seppele, johon voi koristeet valita itse. Itse päätin, etten siihen uskalla alkaa, lopputulos olisi joko ihan överi tai liian tyhjä - luotan siis valmiisiin seppeleisiin. Tosin kuten kuvista voidaan todeta, eivät kaikki valmiitkaan seppeleet meinaa omaan päähän sopia. Tuo iso kukkaseppele on todella ihana, mutta ei todellakaan istu omaan tyyliin millään! Pienemmät seppeleet olivat sitten paljon enemmän omaa tyyliäni, mutta vielä kun tarvittaisiin joku tilaisuus missä seppelettä pitää.
Ensimmäisessä kuvassa on Annien päässä ehkäpä suosikkini kaikista seppeleistä. Edestäpäin katsottuna on näkyvillä muutamia koristeita ja isoin show onkin jätetty  seppeleen takaosaan. Tämän seppeleen Annie ostikin kesää varten ja ihan syystä, tuo sopi Annielle todella hyvin! Toisessa kuvassa on omassa päässä valkoisilla kukilla varustettu seppele, joka on ehkä näyttävin minkä voin omaan päähäni kuvitella. Nätti, mutta liian paljon omaan arkeen. Viimeisessä kuvassa on Hiusoppaankin kannesta löytyvä jättimäinen kukkaseppele. Tuo päässä kuljin kaikista pisimpään, koska vaikka se onkin ihan hurjan iso ja aivan todellatodella liikaa itselleni, niin onhan se nyt kuitenkin hauskannäköinen! Ja lisäksi pastellivärit toimivat aina.


Perinteisesti Glitteristä löytyy myös mm. koruja, laukkuja, huiveja, kännykänkuoria, aurinkolaseja ja kaikenlaisia välineitä ja koristeita hiustenlaittoon. Itse kävinkin muutama viikko sitten ostamassa korut eräitä juhlia varten. iPhoneen olisi löytynyt helposti uudet kuoretkin, ellen olisi pari kuukautta sitten päättänyt pitää puhelinta ilman niitä.


Lähtiessämme saatiin Glitteriltä muistamiset mukaan. Hiusoppaat, alennuskupongit, kynsilakat ja helmikorvakorut. Omassa pussissa oli selvä vaaleanpunainen teema kun paperi, lakka ja korvakorut olivat kaikki samaa sävyä. Tietenkään ostamatta mitään en illasta selvinnyt. Viimeisessä kuvassa näkyy myöskin (vähän erilaista) väriteemaa noudatteleva ostospinoni. Kaksi hiuspantaa, joista toinen on lettikuvioinen ja toinen ihan perinteinen musta. Perinteisessä pannassa parasta on alapinnalla oleva "kuminauha", mikä varmistaa sen, ettei panta lähde liikkeelle omia aikojaan. Ainakin itsellä se tuntuu aina olevan ongelma! Lisäksi sain vihdoin hankittua itselleni nuo tuplakorvikset eli missä niin korviksen etu- kuin takaosakin on pallo, takana vain isompi. Vaikka vähän pelkäsin takaosien olevan liiankin isot, niin mitä vielä - näyttävät todella hyviltä!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, suuri kiitos Glitterille ja muille bloggaajille tästäkin mukavasta illasta! :)

6 kommenttia:

 1. Voi että miten harmittaa kun en päässyt, olisipa ollut pari viikkoa aiemmin!:D Ensi kerralla sitten. Mutta näyttää kyllä ihanalta ja paljon keväisiä juttuja, nuo kukkaseppeleet on niin ihania<3 kävinkin vähän aikaa sitten pyörimässä glitterissä, mutta en mitään kuitenkaan löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ensi kerralla sitten mukaan! :) Kukkaseppeleet on kyllä varmasti aika iso hitti tänä kesänä, ehkä sitä itsekin pitää vielä taipua! :D

   Poista
 2. Ihanaa luettavaa ja ihania kuvia (voi ei tuo miun kuva :'D)!! Tervetuloa uudelleen, milloin vain! :)

  T. Glitterin Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos, todella mukavaa oli taas päästä käymään! :)

   Poista
 3. Oli kyllä mukavaa, kiitokset taas kerran hyvästä seurasta! <3 Seppelebileitä odotellessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) <3 Seppelebileiden paikka kyllä ehdottomasti! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...