5/15/2015

Polish of the Month, April 2015


Tässä kuussa lakkoja oli perinteisesti esiteltävänä kolme, kaksi OPIa ja yksi Picture Polish. Kuvauslavasteena toimi parvekkeella majaileva kukka, vähän vaihtelua tavalliseen mustaan taustaan. Kevätteeman mukana mennään niin taustassa kuin lakoissakin!


OPI - That's Hula-rious!

Varmasti monelle jo tähän mennessä tuttu OPIn tämän kevään Hawaii -kokoelman lakka on kertaheitolla lunastanut paikkansa suosikkilakkojeni joukossa. Todella pastellinen minttu on hyvälaatuinen ja tuntuu toimivan ihan jokaisessa lakkauksessa. Sävy ei ole liian minttuinen, vaan sopivasti taittaa myös vaaleanvihreään. Aivan täydellinen kevätsävy, kun taas kesäksi voisin kuvitella helposti valitsevani kynsille vähän vahvemman sävyn China Glazen Highlight Of My Summerista.OPI - Suzi Shops & Island Hops

Samaisesta kokoelmasta on kotoisin myös tämä lakka. Melkein samat sanat voisin kirjoittaa tähänkin esittelyyn, ainoastaan vaihtaen mintun vaaleanpunaiseen. Aikani pohdin, että onko tälle lakalle kokoelmassani paikkaa, mutta onneksi pohdinta päättyi lakan hankkimiseen. OPIn Chic From Ears To Tail ei mitenkään pärjää sävyllään tai laadullaan Suzi Shops & Island Hopsille.Picture Polish - Enchanting

Enchanting on hämmentävä lakka omassa Helmerissäni. Ensinnäkin se on tummanvihreä, siinä on jo tarpeeksi ongelmia. Lakka on kuitenkin kerännyt jo melko paljon käyttökertoja, ehkäpä juuri siksi, että laatikoistani ei muita vihreitä oikein löydy. Enchanting on kuitenkin kuorrutettu kimalteella, joten ihan perinteinen vihreä ei tämä ole. Lakka on Collaborations 2014 -kokoelmaa ja sen on suunnitellut Polish Infatuated.
_________________________________________________________________________

Traditionally I have three polishes to show you this month, two OPIs and one Picture Polish. As the background for the polishes I have a flower from my balcony, a little change for the original black. We're going with the spring theme with the background and with the colors of the polishes!

OPI - That's Hula-rious!

I'm sure that this polish is familiar to most of you already. It came out on this spring's Hawaii -collection and has already taken it's place amongst my favorite polishes. This pastel mint, that has really good quality and seems to work on every set of nail art. The shade isn't though completely pastel mint, it has a slight look of light green as well. It's such a perfect shade for spring, for summer I would maybe pick a slightly stronger color from China Glaze's Highlight Of My Summer.

OPI - Suzi Shops & Island Hops

From the same collection as the last one. I could write all the same things to this chapter as well, but only change the "mint" parts to "light pink". I took my time thinking if I should get this polish, but now I'm really glad I did. OPI's Chic From Ears To Tail has nothing on Suzi Shops & Island Hops, not on it's quality or shade.

Picture Polish - Enchanting

Enchanting is really confusing polish in my Helmer. Firstly it's dark green, that's trouble enough. Still this polish has already been used quite many times, maybe because I really don't have any other dark greens. Enchanting is made even better by adding gliter to it, so it's really not that traditional green polish. This polish is from Collaborations 2014 -collection and designed by Polish Infatuated.
_________________________________________________________________________

6 kommenttia:

 1. Enchanting <3 Siitä on kyllä tullut ihan mun suosikkivihreä, on se vaan niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana kun on vähän muutakin lakassa kun vaan sitä vihreää :D

   Poista
 2. Mä huomasin saman Suzi Shops & Island Hops lakan kanssa. Mietin tarvitsenko oikeasti jälleen yhtä vaaleanpunaista, mutta laatu on sen verran bueno, että vaikka sävy ei ole uniikki, on tuo lakka silti pakko omistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä kun muillakin on samoja kokemuksia! :) Se on kyllä totta, erityisen hyvä peruslakka varastoihin :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...