5/04/2015

#ablecs15 Week 13: Paint It With A Pantone


Jääkiekkoa yksin katsellessa menee sellainen 15 minuuttia ennen kuin aloitan itsekseni höpöttämisen ja kommentoinnin. Se vartti on hyvä kuluttaa bloggaamiseen ja Tamin vaatetuksen tuijottelemiseen. Tänään herra on erityisen tyylikkäänä ja kamalat iskurepliikit senkun pahenee, haha. Sen sijaan kynsillä oli tänään teemana Paint It With A Pantone. Pantone on siis värijärjestelmä, jossa joka vuosi on valittuna eri värisävy. Vuoden 2015 väri on Marsala (katsokaahan googlesta).

Valitsemani päälakka oli OPIn We'll Always Have Paris, joka pullossa näytti paljon enemmän Marsalalta kuin kynsillä. Mutta leikitään etten juuri sanonut äskeistä ääneen ja kuvitellaan kaikki, että värivalinta on juurikin kohdillaan. We'll Always Have Paris oli ilo lakata kynsille. Kaksi kerrosta riitti ja nekin levittyivät kynsille todella sulavasti.


MARSALAn kaveriksi lisäsin kultaisia lakkoja, ensin OPIn Love. Angel. Music. Baby.:n ja F.U.N Lacquerin Million Dollar Dreamin. Kun nyt katselen lopputulosta niin on melko selvää, että lakkaustaito kyllä katoaa nopeasti jos sitä ei pidä yllä. Kynsiä kuvatessa bongasin paljon sellaisia virheitä, mitä ei aktiivisemmalla lakkauskaudellani kyllä näkyisi. Mutta ehkä tästäkin teemasta on blogissa jauhettu viime aikoina ihan liikaa, joten siirrytäänpä siitäkin eteenpäin.

Mikä lakka olisi teidän valintanne Marsalaksi?

OPI - We'll Always Have Paris
OPI - Love. Angel. Music. Baby.
F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream
_________________________________________________________________________

When I'm watching ice hockey alone it takes about 15 minutes before I start to comment the game and talk by myself. That 15 minutes is well spent with this blog and watching Tami's outfit of the day. Tonight's outfit is especially stylish and those lines to the female reporter are getting worse day by day, haha. But on my nails I have this week's theme, Paint It With A Pantone. Pantone is a color system that has shade of color picked for every year. This year's shade is Marsala (check it out from google).

The main polish I pick was OPI's We'll Always Have Paris, that seemed more like Marsala in the bottle, but isn't anything like that when painted on nails. So let's just play that I didn't just say that and keep on going thinking that my choice of polish is the best one ever. We'll Always Have Paris was a joy to polish on nails. Two layers were enough and those were so easy to polish.

For MARSALA's friend I picked golden polishes, first OPI's Love. Angel. Music. Baby. and then F.U.N Lacquer's Million Dollar Dream. When I now take a look at the end result, it's obvious to me that there are some mistakes that I would never make when on my more active nail art season. But maybe I have talked about this issue enough on my blog already, so let's just keep on going. What would be your choice to be the Marsala -polish?
_________________________________________________________________________

8 kommenttia:

 1. Kovin on kaunis väriyhdistelmä, tykkäystä :)

  VastaaPoista
 2. Mä tässä peliä katsellessani huomasin kanssa hihkuvani itsekseni kommentteja ääneen :D ja potkaisin melkein vesimarmorointi-kipon nurin siinä toisen maalin kohdalla...

  Tein itseasiassa tässä just kynsiä samaan teemaan, menin tosin viime vuoden Radiant Orchid sävyllä, enkä lähtenyt Marsala-linjalle. En jotenkin edes ajatellut, että We'll Always Have Paris kävisi Marsalasta, vaikka se yksi omia suosikkilakkojani onkin, jotenkin tuo Marsala sävynä on sellainen etten ihan täysin hahmota mikä lakka olisi marsala...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on ehkä vähän pakollista! Tuo vesimarmorointi on ehkä vähän vaarallista, olis ollut isot siivottavat.

   En ole ihan varma, että meneekökään tuo lakka Marsalasta, mutta omassa kokoelmassa se oli tällä kertaa lähinnä, joten menkööt :) Marsala on kyllä hankala sävy, ihan varmaksi en itsekään osaa oikein mitään lakkaa siihen kategoriaan laittaa.

   Poista
 3. Mun kynsilakkavarastossa ei edes taida olla mitään kunnon marsalaa, joten valintani marsalaksi on juuri tuo mikä sun kynsillä näkyy :). Tykkään lakkauksesta, Funin säihke ja marsala -yhdistelmä toimii hienosti! Toisin kuin Tamin iskurepliikit, jotka aiheuttavat allekirjoittaneessa lähinnä varsin vahvaa myötähäpeän tunnetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että muidenkin silmiin näkyy lakka edes jonkin verran Marsalan sävyisenä, voidaan yhdessä sitten väittää, että on se Marsala! :D Huhuh, Tami on kyllä nyt vauhdissa :D

   Poista
 4. Kaunis lakkaus! :) Tuo Marsala on kyllä sellainen sävy ettei kokoelmastani taida löytyä mitään vastaavaa, ja muutenkin tosi hankalan oloinen väri! Mun mielestä sun valinta sopii vallan hyvin Marsalaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Marsala kyllä huutaakin vielä enemmän myös syksyä, joten melkoisen hankala teema on nyt keväälle kyseessä :) Mukava kuulla, että tuo OPI näyttää edes vähän oikealta! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...