2/17/2017

Ystävänpäivä 2017Meille on ystävänpäiväksi muodostunut selvästi leffaperinne. Viime vuonna käytiin katsomassa Deadpool ja tänä vuonna vuorossa oli Fifty Shades Darker. Kumpaakaan en oikeastaan odottanut, mutta olipa kiva tehdä jotain. Katsoin edeltävänä päivänä fifty shadesin ykkösosan ja se oli todellakin huonompi kuin muistinkaan. Olen lukenut, että kyseinen kirjasarja on alkanut Twilightin fan fictionina ja se todellakin paistaa joka kurvissa läpi. Tämä tuo huonoon leffaan vielä entistä enemmän ärsytyskerrointa. Darkerin katsominen meni siis sarjaan "no kun se ykkönenkin on jo nähty..". Käydään arkenakin paljon leffassa, mutta harvoin täydessä salissa. Nyt heti alkoi ärsyttää ihmispaljous, kännykän selaus kesken leffan ja kavereille kommentointi ja hillitsemätön kikatus. Kiva, että muilla on kivaa, mutta kun se leffakin olisi ihan hauska kuulla. Darker ei kyllä ollut mikään elokuvakokemus. Harvoin olen päässyt antamaan IMDB:ssä leffalle 2/10, mutta tiistaina sekin toteutui. Darkerin kirjassa oli edes jotain juonta, mutta leffassa se oli hajotettu ja mikäli kirja olisi lukematta, en oikeastaan tietäisi mitä leffassa piti tapahtua. Katsokaa traileri, niin koko leffa on nähty! Ja ne kuuluisat seksikohtauksetkin olivat huomattavasti paremmin toteutettuja ykkösosassa.

Aloin todellakin pohtimaan kynsien toteutusta jo paljon etukäteen, mutta silti en keksinyt mitään maata mullistavaa tai tarpeeksi teemameiningillä toteutettua. Joten lähestyin teemaa melko perinteisesti, sydämillä ja ällösöpöllä "I love you to the moon and back" -tekstillä. Molemmat leimat ovat Born Pretty Storen laatoista. BP-L055 eli tekstilaatta on juurikin sellainen, jota ei voi turhan monikäyttöiseksi sanoa, joten halusin sitä edes tällä kertaa käyttää.Olen käyttänyt viime aikoina kynsien suunnitteluun paljon värikarttoja, jotta näen mitkä sävyt toimivat yhdessä. Itselläni ei esimerkiksi olisi välttämättä käynyt mielessä yhdistää harmaata ja vaaleanpunaista näihin kynsiin, mutta kiitos kartan, niin tuli tehtyä. Jotta kynnet eivät jääneet liian tylsiksi, halusin yhdistää sydämiin vielä pinkimpää sävyä.

Kynnet olivat todella perussettiä. Lisäksi vasemman käden sydänkuvio nimettömästä jäi turhan koholle, joten tekninenkin toteutus jaksoi ärsyttää. Selvästi täytyy siis vielä harjoitella tätä kynsihempeilyä ja toivoa ensi kerralle parempaa tuuria ja enemmän kekseliäisyyttä.

OPI - Suzi Shops & Island Hops
Essie - Maximillian Strasse Her
OPI - Kiss Me I'm Brazilian
Essence - Stamp Me! White
Born Pretty Store - BP-L055
Born Pretty Store - BP-L013

2 kommenttia:

 1. Saman alkutarinan olen kuullut tälle kirjasarjalle, joten olen jättänyt sen onnistuneesti täysin väliin :D Fanifiktio vielä menee, mutta Twilight ei.

  Ja nää on kyllä just sopivan söpöt kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi olla ihan viisas päätös! :D

   Kiitos! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...