2/24/2017

Leimauslaatta yksisarvisista


Tässä kuussa olen käsittely blogissa ehkäpä tavallista enemmän leimaamista, joten jatketaan toki samalla linjalla. Aiemmin puhuin omista leimauslaattojen mahdollisista ominaisuuksista ja tällä kertaa keskitytään tarkemmin yhteen tiettyyn leimauslaattaan. Sain ihan helmikuun alussa postissa Born Pretty Storelta tilatun yksisarvisteemaisen laatan, Harunoutan L045. Tämä laatta tuntui aiheuttavan heti kiinnostusta instagramin puolella, joten ajattelin, että tarkempi esittely laatasta ei olisi ehkä pahitteeksi.

Laatta koostuu tosiaankin vain tähän teemaan liittyvistä kuvista. Suurimmaksi osaksi siinä on erilaisia yksisarvisia, mutta myös viisi erilaista koko kynnelle tarkoitettua kuvaa esimerkiksi useilla yksisarvisilla varustettuna. Lisäksi laatasta löytyy tähdenlentoja, sateenkaaria, ruusuja, lintuhäkki, jäätelö, cupcake ja linna. Tästä kokonaisuudesta voi rakentaa vaikka ja minkälaisia söpöjä yksisarviskynsiä.

Kokeilin leimata useita pieniä ja tarkkoja kuvioita ja kaikki leimaantuivat jopa Decal Mattiin todella hienosti ja virheettömästi. Olen ennenkin hehkuttanut Born Pretty Storen laattojen hinta-laatu -suhdetta ja tämäkään laatta ei ole siihen poikkeus. Monissa laatan kuvissa on todella kivat mahdollisuudet myös leimadecaleiden tekemiseen / reverse stampingiin, mikä lisää laatan monikäyttöisyyttä. Joten mikäli yksisarviset tai söpöilykynnet kiinnostavat, tässä olisi hyvä hankinta, jota kyllä uskallan suositella!

Mainitsen lopuksi myös vähän teknisiä tietoja. Tilasin laatan tosiaan itse BPS:ltä, tätä postausta kirjoittaessa laatan hinta on 3,99 dollaria, postikulut ovat ilmaiset. Toimitusaika on kohtuullisen pitkä, yleensä 3-4 viikkoa. Blogini alennuskoodilla K2G10 saa -10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Born Pretty Store - Harunouta L045

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...