2/08/2017

Aikaisempien yhdistelmä


Halusin erääksi viikonlopuksi kauniit kynnet ja päädyin yhdistelemään kaksia aiemmin tekemiäni lakkauksia. Yhdistin lähes saman liukuvärin tästä lakkauksesta samanlaiseen leimausajatukseen tästä lakkauksesta. Lisäsin liukuväriin yhden lakan lisää ja vaihdoin leimauskuvaa toiseen, saman idean kuitenkin säilyessä. Halusin kärkiin vähän edellistä lakkausta tummempia sävyjä, joten lisäsin mukaan Essencen Island Hopping -lakan, joka jatkaa samaa sävymaailmaa todella sopivasti.

Viimeksi leimasin tämän liukuvärin päälle valkoisella, mutta tällä kertaa kokeiluun pääsi musta. Mielestäni kumpi tahansa leimausväri tälle sävymaailmalle toimii, mutta mustat leimat tekevät näistä kynsistä hieman enemmän omaa tyyliäni noudattelevat. Leimaukset ovat MoYou Londonin Explorer -03 -laatasta, jonka kuvioiden potentiaalia en ole aiemmin tällaisiin lakkauksiin tajunnutkaan.


Mietin pitkään, että olisiko näihin kynsiin pitänyt vielä lisätä jotain. Ehkä sama leima valkoisella? Joko päälle tai sitten kynnen kärkeen peilikuvaksi, ehkä leimauksen keskelle jokin väripilkku? Loppujen lopuksi päätin pysyä yksinkertaisemmassa ratkaisussa ja jättää tällaiset kikkailut toiselle kerralle. Alkoi kuitenkin jo turnausväsymys painaa ja iltapalanälkäkin tuntua. Yksi yksinkertainen ratkaisu olisi ollut lisätä glitteriä pintaan, mutta en jaksa glitterin poistoa sitten yhtään. Joten sekin jäi toteuttamatta. Oli kuitenkin kynsiin tyytyväinen, vaikka jätinkin ne "pelkkään" liukuväriin ja leimaukseen, joiden tekemiseen menee niihinkin aina hetki.


Turkoosin sävyistä tulee itselle yhä automaattisesti sellainen olo, että näissä minun ei pitäisi viihtyä. Silti nämäkään kynnet eivät häirinneet arjessa yhtään. Osaksi luulen edelleen, että tuo musta leimauskuvio auttoi tuomaan kynsien tyyliä lähemmäs sitä perinteisempää, mutta ilman sitäkin kynnet olisivat toimineet kyllä. Kuvioiden osuminen kohdalleen ja hienovarainen liukuväri toivat kynsiin onnistumisen fiilistä ja näistä jäikin itselle hyvä mieli.

Olisitteko te lisänneet näihin kynsiin vielä jotain?

Essie - Naughty Nautical
Essie - Blossom Dandy
Essence - Island Hopping (64)
Konad - Black
MoYou London - Explorer -03
IsaDora - Peel Off Base

5 kommenttia:

 1. Nää on hienot! Voisin ehkä koittaa apinoida nämä. Ei mulla taida ihan samoja leimoja olla tai lakkojakaan, mutta idean kumminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja mun mielestä nää on just hyvät näin. :)

   Poista
  2. Kiitos! :) Siitä vaan hommiin! :)

   Poista
 2. Turkoosi. <3 Myös mun mielestä nämä ovat hyvät just näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Turkoosi on kyllä kiva isoinakin pinta-aloina aina välillä :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...