2/10/2017

Yksisarvinen vai hevonen?


Asuin ala-asteesta lukioon heppatalli vastarannalla, mutta ikinä en ole käynyt siellä kuin noin kolme kertaa. En varsinaisesti pelkää hevosia, mutta niiden iso koko on kuitenkin luotaantyöntävää. Ala-asteella lähimmistä kavereistani hyvin moni harrasti ratsastusta, mutta itse en missään vaiheessa syttynyt siihen. Päiväkodissa meidän piti keksiä joulu- tai kevätjuhlaan (en muista kumpi kyseessä) esitys. Kaverini päättivät olla sirkushevosia. Luonteenomaisesti päätin olla tätä vastaan. Kaverini aloivat pohtia esitystä tarkemmin, mutta itse en halunnut olla hevonen, mutta en myöskään jäädä kaverieni tiimistä pois. Lopulta luultavasti vähän kiukuteltuani keksittiin päiväkotitädin kanssa, että minusta tulee sirkusorava. Joku tädeistä ompeli minulle korvat ja suuren hännän ja hepat käyttivät minua esteenä, jonka yli hyppiä. Paljon parempi rooli muuten, kuin kerhon Prinsessa Ruusunen -esityksen muurinpala.. En lukenut heppakirjoja, mutta kerran sain kirjakerhosta hevosroduista kertovan kirjan. Tämä oli jossain 4.-5. luokan paikkeilla. Otin tehtäväkseni innostua ja kaivoin esille muistiinpanovälineet ja aloin opiskella heppoja. Seuraavana päivänä taisin ehdottaa äidille, että aloittisin heppaharrastuksen. Äiti totesi, että mikäli hepat todella kiinnostavat, niin voin mennä kokeilemaan. Pohdin asiaa hetken ja huomasin, että eiväthän ne kiinnosta yhtään. Heppamuistiinpanot, -kirja ja -harrastus jäivät ennen kuin oikeastaan alkoivatkaan. Luulen, että vahvan heppakiinnostuksen puutteessa myös yksisarviskiinnostukseni on hyvin vähäistä.

Tammikuun alussa tilasin Born Pretty Storelta uuden Harunouta -merkkisen leimauslaatan täynnä erilaisia yksisarviskuvia. On koko kynnelle tarkoitettuja kuvia, yksittäisiä yksisarvisia, ruusuja, cupcakeja sarvilla, tähdenlentoja..Itselläni oli jo tilaushetkellä suuret suunnitelmat tätä laattaa varten. Tämähän ei ole täynnä monikäyttöisiä kuvia, mutta laatta oli aika spesiaalitapaus myös tällaiselle tyypille, joka ei niin suuri yksisarvisten fani olekaan. Halusin ehdottomasti yhdistää hempeät yksisarviset ja ruusut tummaan taustaan ja Picture Polishin iki-ihana Escapades oli valintani ihan suunnitteluprosessin alusta asti. Escapadesin kauneudesta ja monimutkaisista leimauskuvista johtuen en halunnut jokaiseen kynteen kuvia, vaan pidin tarkoituksella kuvat vain kahdessa kynnessä.


Yksisarviseni on nyt vähän kyseenalainen tapaus. Okei, teoriassa se on yksisarvinen, se esimerkiksi näyttää leimauslaatalla ihan yksisarviselta. Mutta leimattuani sarvi jotenkin katosi ja näyttää tässä nyt aivan tavalliselta hevoselta kukkakoristeluin. No, se kuitenkin on yksisarvinen. Tyypistä tuli harmaa, koska Decal Matille leimattuani tajusin, että hei, valkoinen heppa ja valkoiset yksityiskohdat (valkoinen leimauslakka) ei ihan toimi yhdessä. Jotain saattaa jäädä näkemättä. Siksipä yksisarvishepastani tuli harmaa, mutta ihan kivaltahan tuo silti näyttää.

Voin kuvitella, että tämä laatta saa monet kaivamaan pastelleja ja glittereitä esille. Aivan varmasti kokeilen tätä joskus vielä itsekin, mutta tällä kertaa kynsistä tuli enemmän itseni näköiset ja tumma pohjaväri toi kuviakin kivasti esille. Voin kuitenkin nähdä yksisarviset hopean glitterin ja vaaleanpunaisten liukuvärien kaverina, ah. Moni kävi instagramiini  (@nerdicnails) kommentoimassa tätä laattaa ja varmasti tämä laatta tuleekin löytymään vielä monen tyypien kokoelmista. Tosi jännä nähdä, että mitä kaikkea tällä keksitään! Postailen laatasta muuten tarkemmin vielä myöhemmin tässä kuussa.


Loppusummaus? Tykkään näistä kynsistä ja tykkään leimauslaatan tarjoamista mahdollisuuksista yhdestä selkeästä teemasta huolimatta. Olen aikaisemminkin hehkuttanut sitä, että viime vuoden aikana olen huomannut itsessäni selvää edistystä leimadecaleiden/reverse stampingin kanssa ja olen siitä todella iloinen. Harjoittelu ja tekeminen on tuottanut tulosta ja kynsille on kiva nyt siirtää onnistuneita, väritettyjä kuvia. Tällä laatalla tehtyjä kynsiä tullaan varmasti näkemään blogissa toistekin.

Miten te yhdistäisitte yksisarviset lakkaukseen?

Picture Polish - Escapades
KBShimmer - For Sail By Owner
OPI - Kiss Me I'm Brazilian
OPI - Mod About You
Color Club - In De-Nile
Essence - Stamp Me! White
Harunouta - L045

5 kommenttia:

 1. Onpa onnistunut kokonaisuus! Mä tosiaan oisin varmaan heti kuorruttamassa kynsiä glitterillä, eikä tumma pohja olisi tullut mieleenkään. Mutta oikeastaan se näyttää tosi hyvältä, koska luo niin hyvän kontrastin kirkkaille yksisarvisille. Täytyy kokeilla! Mulla on tällä hetkellä vain Bundlen yksisarvislaatta, mutta tämäkin on luultavasti hankittava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Glitter pitää munkin vielä kokeilla nyt kun tämä itselle ominaisempi versio on jo kokeiltu ;) Ostoslistalle vaan! Tästä tulee tosiaan vielä myöhemmin tarkempi postaus.

   Poista
 2. Täältä löytyy yks, joka pelkää hevosia! Mutta lakkaus ei sentään pelota, vaan miellyttää silmää paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, onneksi itse en varsinaisesti hevosia pelkää, vaikka niiden koko pelottavan suuri kyllä onkin. Kiitos paljon, mukava kuulla! :)

   Poista
 3. Ma intoilen yksisarvisista (ja hevosista) sitten sunkin puolesta. ;)

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...