2/22/2017

Pastellista hempeilyäKun edellinen lakkaus ja suuri suunnitelmani meni vähän miten meni, halusin nollata palettia ja kokeilla jotain perinteisempää. Liukuväri ja koko kynnen leimaus, yleensä aina toimiva yhdistelmä. Muutin perinteistä liukuväriä niin, että väri liukuu kynnen keskikohdassa toiseen ja vaihtuu vielä takaisin alkuperäiseen sävyyn. Pohjaväreinä näkyykin violetti ja vaaleanpunainen. Tarkoituksenani oli jättää perinteiset, vaaleanpunaiset hempeilykynnet vasta ystävänpäiväksi, mutta jo edeltävänä viikonloppuna huomasin lakkailevani nämä. Mutta noh, ehkä ystävänpäivän ympärillä kestää näitä hempeitäkin kynsiä tavallista enemmän. Tai sitten ihan vain näin kun kevät alkaa jo auringon muodossa ilmoitella saapumisestaan.


Ennen pidin todella paljon pastellisista kynsistä, mutta sitten tummemmat sävyt alkoivat vetää enemmän puoleensa. Näiden kynsien myötä mieleen taas palautui, että miksi vaaleista sävyistä aikoinaan tykkäsin niin kovasti. Nykyisin tuntuu siltä, että vaaleat kynnet jättävät kynnet muodottoman näköisiksi, kun taas tummat sävyt antavat ryhdikkäämmän fiiliksen. En tiedä mikä näissä kynsissä sitten miellyttää, ehkä koko kynnen selkeä kuvio tuo ryhdikkyyttä? Lyhyetkin kynnet näyttää tällaisella lakkauksella tosi kivoilta. OPIn Suzi Shops & Island Hops on viime aikoina ollut todella paljon käytössä, vaikka vaaleista sävyistä en muka perustakaan. Tällä kertaa sen kaverina on China Glazen That's Shore Bright, jonka luopumista olen pohtinut monet kerrat. Ehkä se on kuitenkin kannattavaa säilyttää kokoelmassa, kun aina välillä sitä tuntuu todella tarvitsevan.


Leimat ovat Born Pretty Storen laatasta BP-L052, jossa on useita mandala -tyyppisiä kuvioita. Laatassa on kivan erilaisia kuvioita esimerkiksi sen suhteen, että kuinka paljon haluaa alta näkyvän lakkaa. Tällä kertaa halusin käyttöön kuitenkin tällaisen vähän "ilmavamman" vaihtoehdon.

Kun näiden kynsien myötä hillitty hempeys oli hoidettu, oli tilaisuus suunnitella ystävänpäiväksi jotain vähän alleviivavampaa ja räikeämpää. Ystävänpäivän kynnet eivät tänä vuonna napsahtaneet blogissa julkaisuun ihan päivän ollessa ajankohtainen, mutta voihan sitä vähän jälkikäteenkin fiilistellä! 

China Glaze - That's Shore Bright
OPI - Suzi Shops & Island Hops
Essence - Stamp Me! White
Born Pretty Store - BP-L052
IsaDora - Peel Off Base

6 kommenttia:

 1. Todella kiva liukuväri ja tykkään tosta leimasta kans paljon :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on kyllä todella suloiset! ♥ Leimatkin on onnistuneet niin kauniisti, että ei ihme että näistä tykkäsit :) Mä olen niin käsi ton leimaamisen kanssa että hetki taitaa mennä ennen kuin uskallan taas stamperiin tarttua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kauniisti sanottu, kiitos Nena Sofia! :9 <3 Eikun rohkeasti vaan leimaamaan! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...