2/27/2017

Nail Mail pt. 7


Born Pretty Store. Ennen joulua huomasin, että yhdessäkään leimauslaatassa ei tietenkään ole lumihiutaleita. Juuri kun olin huomannut kaipaavani niitä joka toiseen lakkaukseen. Laitoin BPS:lle tilauksen joulukuun alkupuolella ja joululomalta kotiin palattuani eteisessä odotti uusi leimauslaatta, Celebration BPX-L008. Vaikka laatassa on paljon jouluteemaisia kuvia, toimivat lumihiutaleet onneksi talvella yleisemminkin.

Myöhemmin tein BPS:lle uusien laattojen takia vielä lisätilauksen ja kotiin saapui  Harunoutan yksisarvislaatan L045 lisäksi myös Born Pretty Storen oma laatta Floral BPX-L018.


EnjoyOurs. Sain ennen joulua yhteistyön tiimoilta kyselyn EnjoyOurs -nettikaupalta. Valikoimaltaan tämä on vähän kuin BPS, mutta ainakin toistaiseksi hieman suppeampi. Toimitusaika oli noin 3-4 viikkoa. Ensimmäisenä valitsin testiin siveltimiä, kaksipäisen läpinäkyvän stamperin sekä leimauslaatan. Laatta on lähinnä jouluteemainen, mutta erilaisia lumihiutaleita on reippaasti ja muutamia muihinkin juhliin sopivia printtejä.


Essence. Kuulin huhua, että Essencen valikoimista olisi poistumassa leimauslakat. Koska valkoinen leimauslakka on ollut itselleni jo pidemmän aikaa toimiva valinta ja helppo käydä lähellä olevasta Carlsonista ostamassa, kävin sitten hamstraamassa kolme valkoista leimauslakkaa varastoon. Ensimmäinenkin ostamani lakka on vielä hyvissä voimissa, joten näiden pitäisi riittää aika pitkäksi aikaa. Musta leimauslakka ei itselläni ole kokeiluista huolimatta alkanut toimia, joten ne saivat jäädä rauhassa hyllyyn.


MoYou London. Todella pitkästä aikaa hankin leimauslaattoja myös MoYou Londonilta. Edellisestä tilauksesta on ehtinyt kulua jo niin pitkä aika, että varastot olivat päivittyneet todella. Hetken sain kulumaan kun kävin läpi kaikki kaupan laatat ja kirjoittelin ylös kiinnostavimmat. Tilasin loppujen lopuksi vain kolme laattaa, mutta ainoastaan kaksi laattaa jäivät enää tosissaan kiinnostamaan.

Omiksi suosikkiostoksiksi nousi selvästi MoYou Londonin laatat. Vaikka esim. BPS julkaisee aina kivoja laattoja, oli ihanaa avata söpö kirjekuori täynnä superlaadukkaita laattoja! Julkaisen tekemistäni ostoksista ajankohtaisempia kuvia aina yleensä Instagramin puolella (@nerdicnails), mikäli nämä kuukauden jäljessä laahaavat postaukset ovat liian myöhässä omaan makuun.

2 kommenttia:

  1. Mäkään en tykännyt essencen mustasta, mutta valkoista tuli hamstrattua itsekin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tämä helpotti omaa oloa! Olen aina ollut siinä uskossa, että olen melkein ainut jolla tuo musta ei toimi. Ihanaa! :D

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...