3/17/2017

Gamer: Hay Day


Hay Day on yksi harvoista mobiilipeleistä, johon olen oikeasti tykästynyt. Nykyisin en kuitenkaan pelaa enää niin säännöllisesti kuin aikaisemmin, jolloin saatoin muistaa palata keräämään kasvaneet tomaatit parin tunnin päästä. Pelin idea on yksinkertainen, siinä pyöritetään maatilaa, tuotetaan ruokaa ja tavaroita, joita sitten voi myydä eteenpäin tai suorittaa tehtäviä. Tehtävien suorittamisesta saa pisteitä, joilla etenee pelissä ja saa taas käyttöönsä uusia koneita ja tuotteita. Nykyään peliä voi myös pelata porukassa ja suorittaa viikkotehtäviä ja hankkia omalle tiimille mainetta, kunniaa ja palkintoja. Idea on simppeli ja melko koukuttava. Itse pelailen mieluiten iPadilla, jolla kokonaiskuva omasta melko suuresta farmista on helpompi hahmottaa. Luulen, että aktiivisiakin Hay Day -kausia on itselleni vielä tulossa, kunhan tällä hetkellä vietän vähän pidempää taukoa. Hay Day on mielestäni kiva myös siksi, että peliin ei ole pakko laittaa rahaa siinä pärjätäkseen. Tietysti rahan käyttäminen nopeuttaa tavoitteiden saavuttamista, mutta olen pärjännyt vallan hyvin käyttämättä senttiäkään peliin.

Hay Day -kynsiä olen yrittänyt tehdä jo aikaisemminkin, mutta niistä tuli liian sekaiset ja suttuiset, joten tällä kertaa lähdin yksinkertaisen tien kautta liikkeelle. Kun katsoo Hay Dayn tunnuskuvaa, näkyy siitä sininen taivas ja viljaa. Mielestäni se tiivistää hyvin koko pelin ulkoisen olemuksen, joten siihen perustin myös kynnet: vaaleansininen taivas, pilviä ja viljaa. Ja jotta kynnet olisivat todellakin mahdollisimman yksinkertaiset, on niissä hyvin vähän viljaa ja hyvin paljon enemmän pilviä.
Pohjalakkana on kahdella kerroksella peittävä Color Clubin In De-Nile. Juuri sopivan vaalea, mutta juuri sopivan sininen erottuakseen valkoisesta eli juuri täydellinen vaaleansininen omaan käyttööni. Lisäksi lakka on laadukas ja peittää helposti, joten toisen vaaleansinisen lakan hankkimista ei tarvitse edes harkita. Olen muuten varmaan aika outo, koska käytän maalaamiseen aina kynsilakkoja "oikeiden" maalien sijasta. Mutta hyvinhän se homma on tähänkin asti toiminut, ehkä oikeilla maaleilla voisi olla hieman helpompaa? Viljan maalaamiseen käytin OPIn I Just Can't Cope-Acabanaa ja Where Did Suzi's Man-Goa?. Näiden kahden yhdistelmällä tuli aikaiseksi ihan kiva lisäys kynsiin.Tällä kertaa mentiin siis hyvinkin simppelillä linjalla. Nämä kynnet ovat taas sarjaa "sarjakuvamaiset", mutta välllä se on ihan okei. Itse pidin yksinkertaisuudesta ja väriyhdistelmistä. Mielestäni tämä on myös parempi ratkaisu ja toteutus kuin kasa epämääräisiä maalauksia jokaisessa kynnessä.

Onko Hay Day teille tuttu peli? Oliko yksinkertainen linja kynsissä hyvä ratkaisu?

Color Club - In De-Nile
OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
OPI - I Just Can't Cope-Acabana
Gina Tricot - White

4 kommenttia:

 1. Ihanat pilvikynnet! Viljantähkään on tullut kivasti eloa kahta lakkaa käyttämällä.

  Itselleni pelimaailma on jäänyt aika vieraaksi. Hauska idea tehdä tällainen postaussarja. Olen lukenut kaikki postaukset ja saanut paljon uutta tietoa näistä peleistä. Mielenkiintoista seurata millaisia kynsiä toteutat näihin peleihin liittyen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mukava kuulla, että postauksista on tullut uutta infoa!

   Poista
 2. Hyvät kynnet! Ja tää teemaviikko on ollu tosi kiva. Lisää tällaisia. :)

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...