3/06/2017

Viisi käytetyintä kynsilakkaa

Etenkin vuoden vaihtumisten yhteydessä on blogissa tullut listattua paljon suosikkikynsilakkoja. Tällä kertaa tehdään homma kuitenkin vähän eri tavalla eli listataan ne lakat, jotka on kaikista useimmiten merkitty blogin oikeassa laidassa olevaan kynsilakkalistaukseen käytettyinä. Eli helpommin sanottuna listataan käytetyimmät  viisi kynsilakkaa Nerdic Nails -blogin historian ajalta. Aina en kuitenkaan merkitse käytettyä lakkaa "Nail polish name" -valikkoon, jos esimerkiksi tunnisteiden käytössä olevat merkit loppuvat kesken tai jos lakkaa on käytetty lakkauksessa todella vähän. Siksi käyttökertoja voi todellisuudessa olla enemmän, kuin mitä listassa on ilmoitettu.

Koska halusin listaukseen myös jotain jännitystä, jätin puhtaasti valkoiset ja mustat lakat pois, koska niitä tulee käytettyä lähes jatkuvasti. Siksi paljastetaan jo tässä, että eniten käyttökertoja olisi Gina Tricotin Whitella (39 kpl) ja China Glazen mustalla Liquid Leatherilla (37 kpl).


5. OPI - Viking In A Vinter Vonderland (10)

Jos olet seurannut blogiani yhtään pidemmän aikaa, ei tämä lakka voi mitenkään olla yllätys. Paitsi, että nyt on selvästi joku vialla - en ole pitänyt tätä kynsillä kertaakaan tänä keväänä, tuskin kamalasti edes syksyllä. Vika on korjattava pian!4. El Corazón - Cosmos (10)


Cosmoskin on ollut ylikäytössä, mutta kukapa voisi vastustaa mustaa holohippusilla varustettua lakkaa? Mielestäni Cosmos tuo mukavan säväyksen lakkauksiin ja pelkkään mustaan lakkaan.


3. OPI - This Gown Needs A Crown (13)

Olen ehkä hieman yllättynyt, että OPIn hopeinen lakka on päässyt tälle listalle (vieläpä hyvälle sijoitukselle!), mutta ilmeisesti käytän hopeista kimalletta kynsillä enemmän kuin itse tajusinkaan. Toisaalta kyseessä on kaunis, monikäyttöinen ja hyvälaatuinen lakka, että miksipä ei?


2. OPI - Suzi Shops & Island Hops (13)

Tätä vaaleanpunaista on viimeaikoina tullut käytettyä kynsillä vähintään tehostevärinä todella, todella paljon. Joten se on varmaan ottanut listalle päästäkseen loppukirin tässä viime aikoina. Vaikka en enää olekaan niin pastellisten sävyjen perään kuin ennen, silti jossain takaraivossani selvästi kummittelee ajatus vaaleista lakoista. Hauskaa.


1. OPI - I Just Can't Cope-Acabana (21)

Voisin kuvitella, että tämä lakka on monen lempparikeltainen? Laatu ja kirkkaus toimivat tässä kaikki. Mielestäni lakka on juuri oikean sävyinen keltainen, ei liian lämmin muttei myöskään liian kylmä. Kaikki toimii!

Yllättikö lista? Minkä lakan veikkaisitte olevan oma käytetyin lakkanne?

4 kommenttia:

 1. Musta ja valkoinen oli varmaan ennen mulla käytetyimmät, mutta en kyllä osaa sanoa yhtään, mikä olisi tämänhetkinen tilanne. En kuitenkaan valkoista tällä hetkellä paljoa käytä, mustaa enemmänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytät kyllä rohkeasti paljon erilaisia värejä ja lakkoja! Itse tuppaan jumittamaan näissä samoissa lakoissa :D

   Poista
 2. I Just Can't Cope-acabana on täydellisyyttä. Tykkään lukea listauksia ihmisten käytetyimmistä lakoista. Pidän kirjaa myös omien lakkojen käytöstä, mutta mulla ei viime vuonna(kaan) ollut mitään selkeää kärkeä sen jälkeen, kun karsin tylsän valkoisen, mustan ja ranskislakan pois. Yleensä käytän niitä suosikkivärilakkoja vaan 2-3 kertaa vuodessa. Mun edellisvuoden käytetyimmät lakat olivat Essien vesivärikokoelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vesivärikokoelmahan on vähän erikoisuus ainakin omasta mielestä, mielenkiintoinen lista varmasti ollut! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...