3/14/2017

Gamer: The SimsTämä pelisarja on ihan varmasti monelle tuttu. Olen pelannut Simssiä ensimmäisen kerran ala-asteella ja sen jälkeen omistanut pelejä 1-4 -sarjoista. Useasti olen pohtinut, että mikä tässä pelisarjassa viehättää. Toisaalta pelaan eniten fps-pelejä kuten Counter Strikea ja Battlefieldiä, mutta silti palaan uudestaan ja uudestaan Simssin luo. Kun pelihimo Simssiin iskee, pelaan noin kuukauden paljon, mutta sitten saatan olla taas kuukausikaupalla pelaamatta. Olen päätynyt siihen tulokseen, että Simssin pelaaminen on vastike lapsuuden nukkekodeille, legoille ja playmobileille. Simssiä pelatessa voin rakentaa ja luoda erilaisia tarinoita. The Sims 4 mahdollistaa jo melkoiset muokkausmahdollisuudet, eikä ole enää juuri mitään, mitä et voisi säätää oman tahtosi mukaiseksi. Ihan kaikkea en itse jaksa edes säätää, muuten aikaa varsinaiselle pelaamiselle ei taitaisi jäädä. Huomaan pelatessani, että toteutan melkein aina lähes samaa kaavaa. Keskiössä on aina työ ja perhe. Harvoin jätän aikaa harrasteille tai "pienempien" tavoitteiden toteuttamiselle. Perheen hankin simsseille yleensä siksi, että yhdellä hahmolla pelaaminen on pidemmän päälle tylsää, työpäivien aikana on aikaa vietettävä jotenkin. Työssä eteneminen on aina ollut mielestäni hauska osa peliä. Ehkä omaa pelikaavaa sekoittaakseni pitäisi keskittyä vaikka ötököiden tai siementen keräilyyn. Onneksi viimeksi hankkimani lisäosa, joka mahdollistaa omien yritysten perustamisen oli ihan huippuviihdettä. Uusi kaupunkilisäosakin kiinnostaisi ihan liikaa. Lakkaankohan koskaan kiinnostumasta tästä aikuisiän nukketaloleikistä?


Selkeitä Sims -kynsiä ei voi oikeastaan lakata kuin yhdellä tavalla eli piirtelemällä niitä vihreitä "timantteja", jotka pyörivät jatkuvalla syötöllä aktiivisten hahmojen päällä ja kertovat niiden mielialasta. Alusta asti oikea värivalinta simssijuttuihin on ollut vihreä ja sillä linjalla jatkettiin yhä. Mielestäni kaksi päälakkaa eli tummempi Essien Off Tropic ja Essencen Good Limes olivat juuri ne oikeat värit.

Nämä kynnet eivät välttämättä toimi kynsillä noin yleisesti, koska ne todellakin alleviivaavat tätä teemaa niin rankasti. Mutta osana teemaviikkoa pidän näitä kuitenkin onnistuneina. Pienten ja ohuiden viivojen piirtäminen huonoilla siveltimillä oli vaikeaa, mutta onnistui kuitenkin kunhan etenin tarpeeksi hitaasti ja tarpeeksi suuren lakkamäärän kanssa. Välillä mielessä kävi, että olisikohan akryyliväreillä maalaaminen kuitenkin helpompaa. Ehkä?


Liukuväri tuntuu usein helpoimmalta ratkaisulta täytteenä tai taustana. Etenkin teemakynsissä, joissa jokaiseen kynteen ei jaksa jotain maalata, liukuväri on ihan korvaamaton. Kuitenkin tuntuu siltä, että seuraaviin kynsiin täytyy keksiä jotain muuta, teemaviikko ei voi olla pelkkää liukuvärillä laskettelua.

Onko teillä vielä Sims koneella? Akryylimaalit, helpompia vai ei?

Gina Tricot - White
OPI - That's Hula-rious!
Essie - Off Tropic
Picture Polish - Enchanting
Essence - Good Limes (65)
IsaDora - Peel Off Base

4 kommenttia:

 1. Sims! :) Pelattu on kaikkia, kolmosta eniten ja siitä löytyykin kaikki mahdolliset lisäykset - harmi että kaikki lisäosat kerralla ei oikein toimi, ne latausajat... Siinä tuli koluttua lomakohteiden tehtäviä läpi oikein urakalla, heti uusi reissu kun pystyi, suosikkilisäosa.
  Nyt on nelonen ollut enempi käytössä, vaikka tosiaan vähän sama tyyli täällä pelata, hetken innostus nukkekotileikkeihin ja sitten unohdettuna pari kuukautta.
  Muuten taitaisi tulla pelattua enemmänkin mutta kun steam, liikaa pelejä mitä pelata. Tällä hetkellä Elder Scrolls Online saa suurimman huomion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseni tuli matkustelua ihan liian vähän..voi kunpa löytäisi kolmosen peruspelin vielä jostain varastosta ja saisin asennettua nuo uudestaan! :D Ehkä Sims ei tarjoa tarpeeksi jatkuvaan pelaamiseen, joten pienet tauot pelistä ovat tarpeen :)

   Poista
 2. Sims 4 löytyy, ihanaa hömppää :D ♥ Nyt en ole hetkeen pelaillut mutta kun mainitsit, niin alkoi tehdä mieli :D

  Kynnet on hyvin onnistuneet ja tosiaankin teeman mukaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, vähän hömppä peli :D Itselläkin alkoi taas kiinnostus kasvaa, pitäisikö pian palata taas pelin pariin..

   Kiitos! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...