3/03/2017

Lahti 2017Itse en näihin kisailuihin ota oikein millään tavalla osaa, jotain muutamia klippejä on tullut katsottua, mutta muuten kisat ovat menneet lähinnä otsikoita lukiessa. Kunnes kaverini ilmoitti, että lähtee katsomaan kisoja ihan Lahteen livenä, lupauduin suunnittelemaan ja tekemään kisakynnet. Teemakynsien toteutus pitkästä aikaa oli superkivaa ja vaikuttipa kaverikin kynsiin tyytyväiseltä. Teemana tietysti Suomen lippu, jotta kisoissa voisi heilutella kynsiä ison lipun sijasta. Heh.Ideaa lähdettiin hakemaan näiden kynsien pohjalta, jotka tein aikanaan lentopallo mielessäni. Niistä haluttiin säilyttää liukuväri ja lippu. Koska itse tykkään ihan liikaa aksenttikynsistä, mietin kynsiin jotain lisäjuttua ja lopulta kynsille tehtiin myös yksi kynsi, jossa oli sinisellä pohjalla lumihiutaleita. Kyseessä kuitenkin talviurheilulaji, joten lumihiutaleet sopivat kynsiin kuin nenä päähän. Niiden alla on käytetty OPIn Give Me Space -lakkaa, joka muistuttaa Zoyan Dreamia ja kimaltelee kauniisti. Kuvissa lakka ei kuitenkaan ehkä erotu toisesta käytetystä sinisestä, OPIn Keeping Suzi At Baysta.

Jotta kimallusta olisi löytynyt muistakin kynsistä kuin vain lumihiutaleiden alta, lisäsin liukuvärien juureen KBShimmerin Dust In The Bottlea. Tämä yksityiskohta mielestäni yhdisti Give Me Space -lakan mukavasti muihinkin kynsiin. Lumihiutaleleimaukset olivat Born Pretty  Storen laatasta Celebration BPX-L008, jonka ennen joulua tilasin täyttämään lumihiutaleiden tarvetta.Kokonaisuutena kynsistä tuli mielestäni todella kivat ja vaikka niissä tapahtuikin paljon, ei kokonaisuudesta tullut silti liian hajanainen, vaan osat sopivat yhteen. Toivottavasti näissä kelpasi Lahden kisoissa ulkoilla, mutta hiihdettiinhän näiden avulla kultaakin ;)

OPI - Keeping Suzi At Bay
OPI - Give Me Space
Gina Tricot - White
KBShimmer - Dust In The Bottle
Essence - Stamp Me! White
Born Pretty Store - Celebration BPX-L008
IsaDora - Peel Off Base
Nail Vinyls

6 kommenttia:

 1. Tiiätkö nyt mun tekisi kans mieli tehdä Lahti 2017 -kynnet! En ole itse kisoja ollu kattomassa, mutta parit palkintojenjaot ja totta kai avajaiset käytiin katsomassa. No, ehkä jos vielä tulee kultamitali, niin sitten teen teemakynnet torille menon takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii, eikun hommiin! :D No siinäpä on jo paljon enemmän kisajuttuja kun mitä itse olen tehnyt :)

   Poista
 2. Hienot! Ja tosiaankin tasapainoinen kokonaisuus. Kyllä näitä kelpaa heilutella kisakatsomossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, lipun tilalla vaan kynsien heiluttelua!

   Poista
 3. Kynnet oli oikein ihanat ja herättivät paljon ihastusta! Ja tosiaan, näiden ansiosta tuli varmasti Suomelle menestystä ;)! Kiitos!

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...