3/10/2017

Kevättä kynsillä


Löysin Pinterestistä kivan keväisen kynsimallin ja jättämällä siitä osia pois sekä vaihtamalla värimaailmaa sain aikaiseksi kovin kirkkaan ja pirteän lakkauksen. Osaksi lakkauksesta tulee kyllä mieleen pääsiäinen, mutta sen häämöttäessä vasta ensi kuussa tehdään näistä sitten virallisesti kevätkynnet. Meillä on menossa hieman erikoiset viikot kotona, koska E on työharjoittelussa, mikä tarkoittaa "vähän" aikaisempia aamuja kuin mihin meillä on totuttu. Samaan aikaan aloitin itse uudessa työssä, joten iltaisin meillä on kaksi aika väsynyttä tyyppiä sohvalla. Valon määrä on lisääntynyt samaan aikaan todella kovaa vauhtia ja onkin ollut hauskaa, että niinä harvoina aamuina kun E saisi nukkua pidempään, kuuluu kovaäänistä valitusta pimennysverhojen ohi paistavasta auringosta. Hyvin positiivinen ongelma ja sille onkin tullut naureskeltua. Ehkäpä siis kynsien väri valikoitui tuon "ongelman" takia.Keltaisena on tietysti OPIn I Just Can't Cope-Acabana, joka toimi todella kauniisti yhteen OPIn This Gown Needs A Crownin kanssa. Mutta hei, hopea ja keltainen - kuinka pahasti voi mennä pieleen? Näistä kynsistä on paha jutella sen enempää..Lähinnä hieman harmitti se, että keltaisesta oli todella vaikeaa saada peittävää ja tasaista pikkurillissä ja nimettömässä, mikä sitten kuvausvalaistuksessa näkyy kahta kauheammin.


Vaikka keltainen on superkirkas sävy, ei näiden kynsien ulkoasu harmittanut yhtään. Kimalteleva hopea tuo kynsille luonnetta ja oikeastaan hopeaa kynsille lakatessa alkoi tehdä mieli lakata superkimaltavat kynnet. Ehkä odotan siihen, että aurinko näyttäytyy vielä vähän useammin ja isken sitten kunnon glitterit kynsille. Ei tarvitse sitä poistourakkaakaan sitten tehdä turhan montaa kertaa.

Joko teillä alkaa olla kevättä kynsillä?

OPI - I Just Can't Cope-Acabana
OPI - This Gown Needs A Crown

4 kommenttia:

 1. Ompas pirtsakat ja kivat. Millä noi hopeat kuviot on tehty, ehkä vinyyleillä vai oletko maalannut ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lakkasin ensin hopeisen pohjan ja sitten maalasin siveltimellä päälle keltaiset :)

   Poista
 2. No on pirteät! Hopeiset raidat antaa kivan säväyksen. :) Muakin kiinnostaa, miten oot tehnyt ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo hopea ehkä vähän tasoittaa muuten hohtavaa keltaista! Keltainen on tosiaan siveltimellä hopean päälle maalattu.

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...