3/20/2017

Suosituimmat lakkauksien värit

Halusin jatkaa tietynlaista "listausteemaa". Viimeksi blogissa listattiin eniten käytettyjä kynsilakkojani (miinus musta ja valkoinen), tällä kertaa pohditaan suosituimpia lakkauksista löytyviä sävyjä. Tällä kertaa mukana myös musta ja valkoinen. Olen käyttänyt samalla tavalla blogin oikean laidan valikkoja katsoakseni määriä ja tehnyt listan niiden perusteella. Jälleen mukana viisi suosituinta.


5. Pinkki (21)

Jossan määrin on yllättävää, että listalla on pinkki. Välttelen sitä melko paljon, koska väri on vahva ja huomiota herättävä. Pienissä määrin tai tehosteena pinkkiä uskallan käyttää, mutta 21 tagia blogissa tuntuu aika suurelta määrältä pinkkejä lakkauksia, vaikka ne ovatkin useamman vuoden ajalta.


4. Vaaleanpunainen (33)

Vaaleanpunaisen ja nuden välillä on selvästi hyvin pieni ero, mutta vaaleanpunaisuus on selvästi toiminut lakkauksissa useammankin kerran. Nykyisin tuntuu, että mielellään välttelen turhankin hempeää ja tyttömäistä sävyä, mutta näissä lakkauksissa vaaleanpunainen on mielestäni kivasti sulautunut, eikä vaikuta turhan romanttiselta.


3. Violetti (35)

Vasta kolmantena! Tuntuu, että lakkaan koko ajan violettia, mutta selvästi totuus ei olekaan se. Paljon näitä lakkauksia kuitenkin löytyi ja kaikissa violetti oli vieläpä melko suurella pinta-alalla, ehkä suuremmalla kuin muissa sävyissä.


2. Valkoinen (37)

Valkoinen on melko perussävy jokaisessa lakkauksessani. Tuntuu, että vähintään leimaukset on toteutettu sillä ja jos ei ne, niin ehkä liukuväristä löytyy vaaleimpana sävynä valkoinen. Tähän kollaasiin kokosin kuitenkin ne, joissa valkoinen on selvästi näkyvillä ja korostuu.


1. Musta (45)

Tämä ei jaksa yllättää ollenkaan. Musta on niin helppo yhdistää jokaiseen lakkaukseen, joko pieninä tai isoina määrinä. Viime aikoina mustia lakkauksia on tullut tehtyä hieman vähemmän, ehkä kevätaurinko inspiroisi lisäämään taas tummia sävyjä?

Tätä koostetta tehdessä huomasin sen, että värimerkintäni eivät ole olleet kaikista johdonmukaisempia. Olen saattanut esimerkiksi merkitä valkoisen yhdeksi lakkauksen väreistä, vaikka vain pienet ääriviivat olisivat valkoisia ja loppu lakkauksesta jotain muuta. Tämän huomion seurauksena päätin, että tästä lähtien merkitsen ylös maksimissaan kaksi lakkauksen pääväriä. Näin säästyn turhilta tageilta.

Miltä teidän listanne näyttäisi? Samalta vai päinvastaiselta?

2 kommenttia:

  1. Tämän värikatselmuksen voisin toteuttaa itsekin omista kynsistä. :) Mulla mustan ja valkoisen lisäksi listalle vois nousta minttu ja pinkki. Saapa nähdä mikä on oikea vastaus :D

    VastaaPoista
  2. Hauska idea! Joskin tulos on omalta kohdalta aika ennalta-arvattava.. Violetti, musta, kulta ja valkoinen on yleisimmät värit mun kynsillä. Jos koristelut jätetään pois laskuista, niin violetti on ylivoimainen ykkönen. :)

    Mutta voi veljet kun kuolasin noita pinkin kuvakoosteen vasemmanpuoleisia kynsiä ja violetin koosteen oikean yläreunan kynsiä. Ihania! :)

    VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...